tiistai 2. kesäkuuta 2009

Kesäkesäkesä

Niin ihanaa kun on kesä, kaunista, lämmintä ja vihreää, hyvin vihreää. Upeista kesäpäivistä piti ottaa kaikki irti että olisi mitä muistella kun ilma viilenee ja vettä sataa. Olemme olleet menossa jatkuvasti, pyöräilty paljon uitu istuttu terassilla otettu aurinkoa syöty makoisasti pelattu minigolfia, mies voitti hitsi, ajettu nurmikkoa pesty pyykkiä grillattu katseltu maisemia ja kierrelty kotikuntaa. Nyt malttaa taas olla sisätiloissa ja puuhailla projekteja. Ei tätä vaan voita mikään.

12 kommenttia:

 1. Tosi upeat kuvat! Alkukesä on jotenkin ihan paras, koko kesä vielä edessä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä kannattaakin ottaa kaikki irti hellepäivistä, kuka tietää montako niitä meille tänäkään kesänä suodaan. Sadepäivät voi sitten hyvillä mielin touhuilla sisätiloissa. Hieno tuo alla oleva makasiini ja taas on löytynyt aarteitakin.

  VastaaPoista
 3. Huokailen. Voi kun olis jo loma.
  Vihreä pelto on niin kesää. Ihanat kuvat. Tuo kattokuva on mahtava. Tykkään vanhanaikaisista peltikatoista.

  VastaaPoista
 4. Vihreät peltokuvat ovat herkullisen runsaita. Odottelen kesälomaa, ei siihen ole kuin neljä viikkoa, toki kesästä voi nauttia vaikkei lomaa olekaan. Nyt menossa on paras aika vuodesta.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! KESÄ ON PARASTA:)

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia jälleen! Kesänne kuulostaa ihanalta ja ansaitsettekin myös hetken rauhallisempaa elämää.

  VastaaPoista
 7. Kaikesta täysin samaa mieltä. En päivääkään antaisi pois kesästä. En mistään hinnasta.

  VastaaPoista
 8. Hienoja otoksia! Ja mikä aarreaitta tuo makasiini. Oli hauska huomata tuossa lokerikossa myös meidän kylän nimi - eipä ole asemaa enää täällä! Tuota täytyy säilytellä kuin kukkaa kämmenellä!

  VastaaPoista
 9. Teija, alkukesästä on kyllä niin kiva katsoa tosiaan tuota upouutta vihreää, miten se siitä sitten kypsyy. Ja mä niin fanitan kun puut tihenee ja kaikki näyttää runsaalta :)

  Tilu, Se on totta, toivottavasti ei liikaa ripastelisi sade tänä kesänä.

  himalainen, vanhat katot on kyllä kauniita katseltavia, eritoten moneen suuntaan taivutetut ja huolella tehdyt. Meilläkin onneksi loma on jo aikas lähellä :)

  Elsa, peltoja on ihaninta katsoa kun vilja hulmuaa tuulessa, siinä on vain jotain mahtavaa! Pitäisi kuvata oikein videolle niin olisi mitä katsella talvella. Onneksi on sullakin loma jo ihan lähellä :)

  Mari, kesä on niin parasta, juu!

  Vekarus, tässä kyllä tulee loma tarpeeseen, sitten matkustetaan vain huvin vuoksi :)

  Minna, aivan, olen aina ihmetellyt että kuinka niin moni lähtee kesällä pois Suomesta, talvella itse ainakin tarvitsisi taukoa, mutta jos on kaunista niin täällä viihdytään.

  Rouva Romu, kiitoksia, me koitamme pitää huolta, jonnekin missä voisi lokerikkoja vähän töllötelläkin helposti, se olisi mukavaa historian siipien havinaa.

  Missfrida, kiitoksia, vaikea ottaa hurjan huonoja kuvia kun kesä on niin kauniina ;)

  VastaaPoista