tiistai 10. helmikuuta 2009

Uusi perheenjäsenOlohuoneemme sai uuden koristuksen. Olen haaveillut moisesta sohvasta jo kauan, kun löytyisi oikean hintainen ja hyväkuntoinen (ja vielä ennen ei edes ollut tilaa) ja nyt se löytyi täältä. Näissä vanhoissa sohvissa on poikkeuksetta niin hyvä istua ja tässä oli mittasuhteetkin niin kohdallaan. Suomalainenkin vielä. On se vaan niin ihana. Suorastaan dekadentti-olo kun tämän sylissä loikoilee...

5 kommenttia:

 1. Hurmaava! Ja tänne on muutenkin ilmestynyt tällä välin vaikka mitä kivaa - eteinen on ihastuttava, naulakko ihan täydellinen!

  VastaaPoista
 2. Onpa upea uusi perheenjäsen!

  Kirsi

  VastaaPoista
 3. Voi miten mukava nähdä, että asema on saanut arvoisensa omistajat. Tuon rakennuksen ohi on ajettu niin monta kertaa. Anoppi kun asui Parolassa. Hienoa työtä oletta tehneet. Ei varmasti projekti helpoimmasta päästä. Hatun nosto teille. Ja niin sydäntä lämmittävää nähdä millä rakkaudella kunnostatte tuota talovanhusta.
  Hienoa.
  Aurinkoa päiväänne
  Sanna

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos, olen tainnut jäädä tähän blogaamiseen jo ihan koukkuun, niin ihania kommenttejakin! Aina kun tylsistys työnmäärään iskee niin näin kauniit sanat virkistää valtavasti.

  VastaaPoista