torstai 19. elokuuta 2021

Aulapöytä


Tiedättekö, joskus sitä voi vaan pohtia hölmönä huonekalun paikkaa ja unohtaa että kokeilullahan siitä selviää ❤

Haaveilin nimittäin että mahtuisiko meidän yläkerran eteiseen aulapöytä, ihan justiinsa keskelle huonetta ja lattiaa, sellainen pöytä jolle saisi vaihtelevia kukka-asetelmia ja kaikkea nättiä. Sekä laskea käsistä posti hetkeksi sekä muuta kätevää. 

Sitten testasin. Mahtuuhan se, ihan heittämällä ja ei ole yhtään ahdastakaan. Tämän isomman eteisen kautta mennään kaikkialle, vasemmalta olohuoneeseen ja oikealta makkariin, ja suihkuun ja vessaan ja... Ovia on vaikka muille jakaa ja silti tämä pöytä on ihan kotonaan tässä risteyksessä eikä ahdista sekä naulakolle mahtuu kulkemaan.

Nyt pöydälle pääsi jättimäinen kimppu laikkukirjokanukkaa, jota sain kerätä melkein naapurista ihanilta ihmisiltä, jotka aina toivottaa tervetulleeksi heidän upeaan puutarhaan.


Katossa on edullinen löytö muutaman vuoden takaa huutokaupasta, klassikko suomalainen kattokruunu sävysävyyn roosan tapetin kanssa. Pikkuiset koristeet puuttuvat mutta ei haittaa menoa.


Pöytä on tuunattu Unelmien Talo & Koti-lehdessä ja siitä juttu blogissa täällä, klik. Korallit ovat löytöjä luottopaikasta Oldscool Hämeenlinnasta ja tuoksusoijakynttilä valmistettu itse. Iso Höganäs-ruukku on löytynyt kirpputorilta.


Kuvasin juuri illan viimeisen valon hetkenä, sitten olikin jo iltahämyn aika. 

Heipat täältä aulasta, hyvää yötä ja ihanaa viikonloppua!

I finally tried if I could fit a hallway table in our hallway. Easily! How silly of me for not trying it before. But now it is there to accommodate everything from flowers to lovely things, as well as mail and keys. The branches are from Argenteomarginata plant, big and bold is my favorite setting. The table is a diy project from 2 years back.

Good night you lovelies and have a great weekend!

5 kommenttia:

  1. Tuo pöytä on tosi hieno juuri tuossa. Mahtuu oikein hyvin, sopii loistavasti korien, laukkujen, lampun ja maton sävyyn. :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se kävi siihen kuin olisi vain odottanut vuoroaan :) Hoksasin että ei tarvita tanssilattiaa keskelle että pääsee ovista kulkemaan :D Mukavaa viikonloppua sullekin!

      Poista
  2. Heips😊
    Olen ihastellut teidän ihanaista remppaa ja kaikkea ihanaa olette tehneet ja tuunanneet.
    Upea kohde,ihana toteuttaa kaikkea.🥰
    Ihastelin valkoista vitriinikaappiakin,kerrassaan ihana😍
    Klikkasin seuraajaksesi.
    Mukavaa alkavaa viikkoa ja kivoja syys puuhia.

    VastaaPoista
  3. Pöytä sopii tuohon täydellisesti. Olet ottanut upeita sisustuskuvia. Vau, tuo lamppu on mahtava löytö.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana eteinen 🥰 Jos meillä olisi iso eteisaula laittaisin sinne kanssa "postipöydän"!

    VastaaPoista