lauantai 29. elokuuta 2020

Pellavasohva


Tällainen sohvatuunaus on ollut jo pidempään mielessä ja kun silmät osuivat ensimmäisen kerran ystävän "uuteen" sohvalöytöön, tajusin että tuossa se on! Parasta oli että muodonmuutos-idis kävi ystävälle paremmin kuin hyvin ja sitten ei tarvinnut kuin pistää tuulemaan.
 


Siitä tuli niin kepeä ja raikas ja ei millään meinaa uskoa alkuperäistä lookkia kun sitä nyt katsoo. Aika tunkkainen ilme muuttui kertaheitolla.


Ohjeet ja vinkit omaan pellavasohva-unelmaan on nyt juuri syyskuun Unelmien Talo&Koti-lehdessä ja nyt täytyy suositella että jos on jokin sohvanketale kotona joka masentaa niin tällä tavalla siitä ainakin saa hymyn huulille takaisin.

Ystävän kotona sohva taitaa nyt olla varsin tykätty, oli se ennenkin mutta nyt siitä kisaa perheen kissatkin. Eino-kissa hyppäsi sohvalle kerta kerran jälkeen uudelleen, joten pääsi sitten kuviin suosiolla. 


Näyttää kyllä mukavalta, kyllä tuossa nokoset itsekin ottaisi. Vanhaa hirsiseinää vasten näyttää oikein pesältä mihin käpertyä.

Upcycled couch from a frumpy, dark and dated to a true beauty! It looks so bright and light now, not to mention cozy which is of course the most important part. All the instructions and a lot of tips on how to make your own dream sofa makeover can be found in the September issue of Unelmien Talo&Koti magazine. 
Have a great weekend!

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis. Mistä kangas? Juuri suunnittelen yhden sohvan päällystystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kankaan ostovinkit ja muutkin materiaalien ostopaikat löytyvät myös Unelmien Talo&Koti-lehdestä, samalta aukeamalta kuin juttukin :)

      Poista