keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Toimistokaappi


Työpöydällä lähtee useimmiten tavarat vähän leviämään ja melkein lisääntymään ja lopputuloksena tuntuu olevan kunnon ajoittainen kaaos. Välillä tuntuu vaikka kuinka paljon pöydällä olisi alaa, sitä ei tunnu olevan tarpeeksi. Tajusin että tottakai sitä tarvitsee nyt keksiä tämä työpiste ihan uusiksi ja laittaa asiat kaappiin, toimistokaappiin!

Toissa kesänä löytyi tähän niin täydellisesti sopiva kaappi varastoon mutta idea syntyi vasta vähän aikaa sitten. Kaappi joka nielee kaiken pois työpöydältä, printteriä myöten ja näyttää niin hyvältä että ovet voivat olla auki. Siitä tuli aika mahtava vaikka itse sanonkin ja modailun jälkeen, hurjan viehkeä verrattuna alkuperäiseen. Ohjeet muodonmuutokseen ovat nyt maaliskuun Unelmien Talo & Koti-lehdessä ja ennätät vielä nappaamaan vinkit omaksi.


Luonnospaperit ovat aiemmin tehdyssä lokerikossa, josta löytyy kuvaa instasta, täältä. Tärkeät paperit ja kaikenmaailman muut säilytettävät ovat nyt schäfer-laatikoissa ja vanhoissa tallelokeroissa ja ne löytyvät kun niitä tarvitaan, aivan mahtavaa.


Tuossa onkin taustalla seinää, josta vähitellen kuoriutuu vanhempaa tapettia esiin ja täytyy näyttää miten helposti se käy kun tarvitsee tehdä tapetti-arkeologiaa, siitä pian lisää ja katsotaan mitä muuta tässä ennättää kun kotona enimmäkseen nyt puuhaillaan. Hyvää aikaa puuhailla!

My desk usually ends up filling up with all sorts of stuff and it took a while to realize that I was missing a home office cabinet! Something that could hold everything, also the printer and still look so good that you can leave the doors open. So this is the cabinet that came out of that and the instructions for the makeover is in the March issue of the magazine Unelmien Talo & Koti, check it out if you're in need of an idea for a cute as ever storage solution!

5 kommenttia:

 1. Ihana toimistokaappi <3 Työpöydälle, keittiöntasoille ja jopa olohuoneen pöydälle tahtoo herkästi kertyä tavaraa. Pitääpä tutkailla tätä eloa tarkemmin, jotta olisiko työpöydän tavaroille toimistokaappi ratkaisu meilläkin. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä täyttyy juuri samat paikat, ennätyksellisen nopeasti, välillä käy puskutraktori paikalla 😄 hyvä kun oli hyötyä, täytyy keksiä lisää toimivaa säilytystä meillekin, samalla tulis raivattua turhia roinia kivasti pois 🤗

   Poista
 2. Tuo on niin tuttua. Työpöytä on alta aikayksikön sekaisin, kun oikeasti alkaa tekeen jotain.
  Tuo on komia kaappi ja sisältä niin kauniin värinen.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli hyvä kombo mustikasta ja mustikkamaidosta, siltä näyttää nyt omasta mielestä 😍

   Poista
 3. Hienolta näyttää! Minusta hankalinta on kaiken maailman teknisten varusteiden säilyttäminen. Missä pitää läppäreitä, latausjohtoja, kuulokkeita yms.? Ne kun eivät ole mitään kaunistuksia sisustuksessa ja niitä kuitenkin usein tarvitaan.

  Tuovi :-)

  VastaaPoista