perjantai 4. lokakuuta 2019

Syyskukat ja Joulumarkkinat


Syyskukat on parhaat kun ne ovat helpot ja runsaat. Nappasin paikalliselta puutarhamyymälältä mukaan kanervia ja hopealankaa, mahtavat puulaatikot löytyivät Suomen Kasarmin Aarteista ja pari soikkoa varastosta ja badabim badabum! Ei tarvinnut edes istuttaa, kamalan kätevää.Marmoripöytä löytyi tori.fistä ja saa nyt nököttää pihalla kun on kaunis ja samalla muuten vietävän painava. Selvästi on tällä puulaatikolla kuljeteltu junassa tavaraa, nämä paperilaput kyljessä on samoja mitä asemalta on löytynyt, Nummelaan on tämä puulaatikko matkannut.Rautapöytä ja tuoli löytyivät ystävän myytävistä aarteista Old's Coolilta, täältä.

Nyt alkaa Parolan aseman Joulumarkkinoiden järjestäminen jälleen! Aivan mieletöntä että nyt jo viidettä kertaa 23.11. lauantaina klo 11-16 on taas talvi-inspiraatiota, herkkuja, löytöjä, aarteita, vintagea sekä uutta ihanaa luvassa meillä asemalla, makasiinissa sekä pihalla, jonne laajennamme tänä vuonna tapahtumaa.  Tapahtumasivulta, klik, löydät paljon lisää pian.

Inspiroivaa viikonloppua!

It's soon again time for Parolan aseman Joulumarkkinat, that is Parola station's Christmas Market, and it is going to be the fifth time to start the Christmas mood here at our station, wau! On the 23rd of November, from 11 AM to 4 PM, delicacies, beautiful treasures, finds, flowers and so much more is in store, this is the place to get to the winter vibe.

The yard also needed some autumn spirit and I'm all into flower arrangements when they are effortless and this was. Just heathers and this silver thread plant, place them in crates and voila! Marble table was a nice find from tori.fi and the old crates are from my favorite fleamarket, Suomen Kasarmin Aarteet. It doesn't get any easier than this. Have an inspiring weekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti