perjantai 12. lokakuuta 2018

Myyntitiski ja Joulumarkkinat


Kesällä löytyi muutamia mööbeleitä ja vipstaakkeja kun on tullut koluttua niin rompetoreja, kuin netin toreja ja sen sun tällaisia aitan perukoita (parasta!). Myyntitiski on ollut pitkään haaveissa kun tätä kahvilaunelmaa on tässä herätelty asemalle. 

Ja sellainenhan sitten löytyi, vanha peltisepänkö tämä taisi olla, tai vastaavan kaltaisen puodin tiski ja se on kuin kotiinsa olisi löytänyt. Väri ja mitta on niin täydellinen asemalle pakaasiluukun eteen että kyllä sitä onnesta tuli hihkaistua muutama kerta. Kansi on saanut omat hittinsä ja vaatii vähän entrausta mutta se ei haittaa kun hankintahintakin oli nin kohdillaan. Kannen aukot tarvitsevat vielä uudet vanerit sillä vanhoista ei ollut enää iloa. Joku päivä voisi näihin tehdä lasit mutta mennään vanereilla nyt toistaiseksi. Putsausta ja puunausta vielä vähän teen kanteen ja tarkoitus on korottaa tätä sen täydellisen 10-12 cm niin sitten ollaan myyntitiski-nirvanassa.


Ystävällä oli taas myytävänä tämän tiskin pikkusisko tai kaveri, vanha myyntivitriini. Värikin on samaa maata! Laseja ja hyllyt puuttuvat mutta niitä väsäillään sitten pikkuhiljaa mutta kylläpä oli kivat löydöt.


Samalla piti vielä mainita että meidän perinteiset Joulumarkkinathan lähestyvät jälleen ihanasti, eli 24.11. klo 11-16 on luvassa tunnelmalliset markkinat meillä, pop-up kahvila Muru palvelee juurikin tämän tiskin äärellä herkkuja pullollaan. Tästä pääset tapahtumasivulle ja lisää tietoa tulossa kovasti tottakai!


Rentouttavaa viikonloppua, upean aurinkoista sellaista!

In the summer I found the perfect antique counter for the coffeeshop-to-be at the station. The color and size are perfect for us, as if ordered! The top needs a bit of work because it has had it's own hits, but it's not a biggie. And this counter will be of course used by the pop-up cafe Muru at our coming Christmas market on the 24th of November, getting exited with the thought of it already, can't wait.

Have a lovely sunny weekend, I think we are getting a bit of a summer feel here in Finland with the warmth the next few days, yay!

4 kommenttia:

 1. Kivannäköisen tiskin olet löytänyt, sopii hyvin ympäristöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on se vaan todella sopiva juuri tuohon, ja sai nainen harjoitella kuormansidontaakin kun naisporukalla sitä haettiin, nimittäin #miestyömatkalla :D

   Poista
 2. Onpa kaunis vanha kaluste...Ihanaa syksyisen lämmintä sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan patina lisää viehkeyttä :) Ihanaa viikonloppua sinullekin!

   Poista