keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Messinkiä ja valoa


Messinki, vanha virttynyt sellainen, on valloittanut täysin talven värinä ja materiaalina täällä tämän naisen ja kun sain kerättyä kirpputoreilta tällaisen sortimentin kynttilänjalkoja, tuli niistä ihanasti kaverit samantien. 

Meillä ollaan hyvällä joulufiiliksellä menty jo aseman Joulumarkkinoista lähtien. Tänä vuonna ollaan miehen mielestä otettu joulukuu oikein tosissaan, markkinoita Tallinnaa myöten, hyvää ruokaa, liikaakin hyvää ruokaa ja perusteellista tunnelmointia. Otetaan muilta osin todella rennosti ja laitetaan kotia jos siltä tuntuu. 


Ihanan rentoa joulunaikaa kaikille! 

Ensi viikolla palataan remontin pariin täällä ja kaikkea muuta luvassa, ottakaahan iisisti ja syökää hyvin ihanat.

Brass is my favorite thing this winter, old, worn down brass, especially. I found this sortiment surprisingly easy from local flea markets and they are great together, aren't they? This christmas were going to take it easy, eat well, as always, and just enjoy and relax. Hope you do too!


12 kommenttia:

 1. Hyvää Ja Rauhallista Joulua Asemalle ❤

  VastaaPoista
 2. Oikein leppoisaa Joulua sinnekin :)

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallista joulua sinne teille ❤️

  VastaaPoista
 4. Ihanaa tunnelmaa kuvissasi. Rauhallista ja iloista joulua! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan upea tunnelma, niin kutsuva. Kelpaa tunnelmoida :)

  VastaaPoista
 6. Tunnelmalliset kuvat ovat aina blogisi parasta antia ja tuntuu ettei teillä mitään "laittamista" olekaan kun aina on vaan nättiä (tiedän että se on blogi-illuusio). Lempeää ja rentouttavaa joulua Parolan asemalle täältä Sastamalasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauhiasti! Täällä oli tietokone-vapaa joulu eli oli todella rentoa menoa :D Toivottavasti toteutui yhtä mukava joulu siellä! Ja kyllä täällä olisi laittamista aina joka nurkan takana, ihana kun saa johonkin kohtaan välillä jotain aikaiseksi jossa katse lepää ;)

   Poista