perjantai 29. syyskuuta 2017

Säkitä!


Lisäilin juuri uusia säkkejä Säkkikauppaan, nämähän ovat tyystin unohtuneet kuvata kunnolla ja on yksi huikea uutuuskin, iso XL-säkki valkoisena! Tätä on toivottu minulta niin kovasti ja niin olen itsekin toivonut, aika mahtava tavarapiilo sopivassa koossa.


Saa omilla sanoilla tai valmiiksi ideoiduilla teksteillä, näitä teen nyt jonkin verran valmiiksi varastoon, sillä pian on Mansen blogikirppis ja sinne otan tottakai mukaan mukavan sortimentin. Viikko enää odotusta blogikirppikseen ja sitten pian marraskuussa koittaa Parolan aseman Joulumarkkinatkin.


Tässä näkee hyvin säkki-kokojen erot toisiinsa, suurin on ruskea XL-säkki ja pienin on valkoinen M-säkki. Ja saa näitä tekstittömänäkin! Kirjoita omia tai pidä blancona, nämäkin säkit on lisätty tuonne Säkkikaupan puolelle.


Tai sitten voi teksti olla tyhjentävää sorttia, tämä on yksi omia lemppareita. 


Jätä säkki suoraksi tai rypytä oikein olan takaa. Reunaa voi kääntää tai jättää suoraksi, eikun säkittämään! Tilata voi sähköpostitse, osoite löytyy tuosta oikeasta sivupalkista ja säkkikaupan puolelta.

More paperbags added to the Säkkikauppa/Bagstore! the texts here are in Finnish but the bags are available in any texts you desire. If you're interested, drop me an email, you can find the address on the right sidebar.

4 kommenttia:

  1. Kivaa, kun tuot säkkejä myyntiin Mansen blogikirppikselle, koska mä ehkä tarvitsen tuon tyhjentävän säkin :D

    VastaaPoista