sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Joulumarkkinoilla


Eilen nautittiin jouluisista tunnelmista viimein Parolan aseman Joulumarkkinoilla ja fiilis oli taas katossaan. Niin nautin tästä tapahtumasta, pöydät täynnä mahtavia tuotteita, koko alakerta tuoksuu leivonnaisilta ja ihmisvilinä on ihanaa.

Runsaasti riitti kävijöitä ja alkuruuhkasta huolimatta kauan ei tarvinnut jonottaa mukaan. Omakin joulu lähtee tällä niin hyvin käyntiin, ja tässä muutamia pikaisia räpsyjä ja tunnelmia juuri ennen ovien avaamista.


Tykkään mennä markkinoiden jälkeen alakertaan nuuhkimaan leivonnaisten tuoksua ja pistän musiikin päälle ja fiilistelen vielä kerran mutta kyllä se on ne ihmiset jotka tekevät sen markkinafiiliksen, aivan ehdottomasti. 

Kiitos kaikille myyjille ja jokaiselle kävijälle, oli nautinto nähdä!

The Christmas market at our station was just as wonderful as last year, the Christmas mood always starts here, lovely old music, wonderful pastries and good scents everywhere. And the most important things, our lovely vendors with their products and all the visitors really make this market happen. Here are a few quick pictures from yesterday that I had a chance to get before we opened the doors in the morning.

Thank you again to everyone for participating, have a lovely sunday!

11 kommenttia:

 1. Tosi tunnelmallisen näköistä! <3

  VastaaPoista
 2. Nuo heijastimet on kyllä supersöpöjä! Pystyykö niitä ostamaan jälkikäteen mistään kun ei paikalle pitkän välimatkan takia päässyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyy tottahan toki, laitan niitä pian blogiin myyntiin ja minulle voi laittaa myös sähköpostia samointein jos jokin malli kuvasta tarttui silmään :) Sähköposti löytyy tuosta oikealta sivupalkista :)

   Poista
 3. Kuulostaa ja näyttää aivan ihanalta.
  Mukavan rentoa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Oli varmasti hienot markkinat! Näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia, uskon että tunnelma oli loistava <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanista markkinoista... nyt alkoi täälläkin JOULU :)

  VastaaPoista
 7. Bello Blog!!!!
  Podrá enviarme boletines???
  loredana2607@gmail.com
  Muchas gracias!!!

  VastaaPoista
 8. Aivan uskomattoman täydelliset joulumyyjäiset, jokaista pientä yksityiskohtaa myöten! Tällä tavalla kun kaikki jaksaisi ja osaisi panostaa. Toivottavasti vielä joskus olen tuohon aikaan oikealla puolella Suomea ja pääsen ostostelemaan :)

  VastaaPoista