sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Mietelausetauluja ja Arctipseja


Vuoden ekassa Ihana-lehdessä on meikäläisen puuhaamana mietelausetaulu-ohjeita, näitä on tehnyt mieli tehdä jo pitkään, eivätkä ole ihan perusmeininkiä vaan kuvansiirrolla, pistä vaikka lakanaan. Olisiko hinta yhdelle taululle tullut sellaiseksi 2 euron suuruiseksi jos sitäkään.

Kaikki ohjeet ovat lehdessä ja tällaista lehdenkantta kun tähyää niin löytyy heti.Ja sitten vielä olisi luvassa sitä lämmittävää yllätystä josta jo mainitsin! Arctips tarjoaa alen Parolan asema-blogin lukijoille ja nyt on kevyt napata itselle merinovillaiset lämmittäjät jalkaan.

Arctips-nettikaupassa saa Arctips Classicit (pitkävartiset) nyt hintaan 195 e (norm. 225 e) ja paulapieksut eli Sagat hintaan 175 e (norm. 195 e) kun syötät koodin PAROLA tilatessasi. Koodi laitetaan maksuvaiheessa kun siirrytään kassalle.

Tarjous on voimassa 2 viikkoa, eli 22.2. asti ja tässä vielä meininki-kuvia Töysän kenkätehtaalta, vitsit miten upea tatuointikin, siinä on omistautumista!

9 kommenttia:

 1. Ei kenkien hinta ihan vieläkään mahdu budjettiin, mutta tuon tonttu-ukon ilmeen takia voisinkin harkita ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja tauluja ja mikä upea lamppu! <3

  Olen usein ihaillut noita tohveleita, mutta ehkä talveksi sitten.. Tosi mahtavia kuvia tossujen tekijöistä - tuo huomattavasti karaktääriä huopikkaisiin! :)

  VastaaPoista
 3. Nyt täytyy kyllä kehaista Arctipsejä hieman! Olen käyttänyt kenkiä koko talven, niin niillä tovin kestäneillä paukkupakkasilla kuin näillä lauhemmillakin säillä. Koko talvena ei ole varpaita palellut ja kengät on edelleen ihan priimakunnossa. :) Aivan mahtavat jalkineet. Ihmettelen edelleen arpaonneani! :)

  Ihania tauluja, vau!

  VastaaPoista
 4. Kivat mietelauseet ;)
  Juu lakanassakin vaikka!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi sinulla. Olen pitkään seurannut blogiasi, mutta en ole tohtinut kommentoida. Kuvissasi on aina niin ihana harmonia. Ihanaa talvea sinulle.

  VastaaPoista
 6. Kivoja nuo mietetaulut. Pitää laittaa korvan taakse... :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Minäpä sanon, että se 225 euroa noista ei ole edes paha hinta, kun nyt olen omillani pari kuukautta tepastellut. En usko tarvitsevani enää ikinä muita talvikenkiä. Eli suosittelen kaikille, ja hyödyntäkää ihmeessä alekoodi. Taidan laittaa omaa blogiinikin tästä vinkin.

  VastaaPoista
 9. Onpa tunnelmallinen pieni kenkätehdas; mukava nähdä tekijät työssään.

  VastaaPoista