sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Vartiotuvan makuuhuoneen remontti osa 5: Pönttöuuni ja maalausta


Remontti vartiotuvan makuuhuoneessa on viimein edennyt mahtaviin loppuvaiheisiin, maalaukseen. Sähkötöitä ja monta tuntia maalausta niin tämä huone alkaa olla valmis, voi miten mahtavaa! Ja jo on ollut hommaa tässä huoneessa, huomenna lisää työvaiheista miten tähän päästiin sitten edellisen suurvaiheen, lattian noston jälkeen.

Tässä näkee miten alkoi pönttöuunikin näyttämään jo kertakaikkiaan valmiimmalta kun sai pellavaöljymaalia pintaan ja päätettiin muutta varsin synkeän näköiseksi muuttunut tumma hirsiseinäkin hellällä tavalla vaaleaksi ja se oli kyllä paras valinta ikinä. No, siitäkin lisää huomenna..Vielä viime tingassa myös paperikoriste valaisin DIY -vinkki jonka ohjeet löytyvät nyt tämän viikonlopun Iltalehden Ilona-liitteestä, elikkä nyt vielä sunnuntaina, tästä tuli kyllä niin ihana että ei paremmalla väliä. Saapi nähdä jos tämäkin lähtee ihastuttamaan kahden yhtä ihanan muksun huonetta, mutta siitä vielä myöhemmin paljon lisää.

Palataan huomenna, viettäkäähän rento sunnuntai!

Some renovation pictures from the seemingly never-ending bedroom reno from our other house, the guardhouse. It is finally starting to look like it's going to get done, so wonderful! More pictures of the painting, wall covering and such tomorrow, promise.

And one quick DIY tip for this weekend in the nick of time, in this weekend's Ilona magazine are instructions for this honeycomb lamp or more of a chandelier, love how it turned out!

17 kommenttia:

 1. Tuleeko nää Ilonassa julkaistut ohjeet joskus muualle? Ei oo tullu hankittua lehtiä.. :/

  VastaaPoista
 2. oh my, miten kauniit kuvat! Vitsit mä tykkään tosta pönttöuunin luukusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) On nuo pönttöuunin luukut vaan niin konstailemattoman hienoja, vielä kun löytyisi oikein aitoa perinteistä silakkamaalia näihin niin jo oli täydellistä :)

   Poista
 3. Ihanat Ilona-ohjeet tässä blogissa ovat kyllä kiusantekoa :D.

  T. huvilan emäntä Villa Beatasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän pitää sitten silloin napata talteen kun oikein kiusoittelee ;)

   Poista
 4. Tästä tulikin kipinä maalata meidän leivinuuni. Jotenkin vaan ei ole saanut aikaiseksi, voi kun olisi maali valmiina. No ehkä huomenna.. Hyvältä näyttää, kuten kaikki teillä :)

  T: Miia/ketunkololla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kyllä täällä on miljoona keskeneräistä, jos kohta yksi valmis :) Onneksi nuo maalausprojektit on niin nopeasti palkitsevia, pari tuntia ja heti näkee valmiin tuloksen, tiedän juuri miten joskus on todella haastavaa raivata sille tekemiselle aikaa, tsemiä sinullekin!

   Poista
 5. Näistä sinun ihanista valaisinideoista saisi vaikka kirjan!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis, onhan monet valaisimet jo kahdessa kirjassa, jospa sitten pitää suunnitella useampia :)

   Poista
 6. Ihana vinkki tosiaan löytyi Iltalehden välistä, kiitos!

  VastaaPoista
 7. Kiitos inspiraatiosta! Terveisin Koti meidän, joka on rohkaistunut jo julkaisemaan jotakin, ;) tuikku

  VastaaPoista
 8. Tuo paperivalaisin sattui vasta nyt silmiini. Hieno on. Voi kun saisi jostain vielä tuon ohjeen. Enpä silloin hoksannut lehteä ostaa.
  t. Matilda
  www.valkoisentalonsalonki.blogspot.fi

  VastaaPoista