sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Munakenno


Kananmunille kaipasin jotakin kaunista säilytystelinettä, muu kuin se pahvinen kaupasta aina raahattu joten pitihän sellainen väsätä itse, ja vielä ikäänkuin keraaminen mutta ilman sitä keramiikkauunia. Sanotaan nyt sitten että tämä on köyhäinposliinia! Ohjeet löytyvät tämän viikonlopun Tuunari-palstalta Iltalehden välistä Ilona-lehdestä, 
mukavaa sunnuntaita!

I wanted and actually needed a good looking egg tray for the kitchen and decided to make it myself. Sort of ceramic, but you can make this in any home without the ceramic oven, this is more like poor man's china! Instructions for the DIY is in Ilona-magazine this weekend here in Finland. Have a lovely Sunday!

12 kommenttia:

 1. Onpas hauska! Vielä kun ois oma kanala, josta kerätä tähän ihanan tuoreet munat. Niin ja hei, tää kuva on tosi sopiva sunnuntaille.

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja tarpeellinen, very nice ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana kenno , yritän tehdä itsellenikin.

  VastaaPoista
 4. Kivasti keksitty! :) Säilytän omat munani munakaapissa verkon takana, mutta jollei sitä olisi, niin tää ois just huippu!

  VastaaPoista
 5. Loistava ja oivaltava juttu. Pitääpä yrittää jostain kaivella Ilona esiin.

  -Paula

  VastaaPoista
 6. Miten tää sattuikin! Nimittäin juuri eilen illalla nukkumaan mennessäni mietin, että olisipa kiva itse tehdä joku kennontapainen munille, voisi pitää nätisti esillä :)

  VastaaPoista
 7. Suoraan sanoen en ymmärrä mihin tuota esinettä tarvitaan. Minä tykkään, että kananmunat ovat parhaiten suojassa ja kätevästi siirreltävissä jääkaapissa ja sieltä pois kannellisessa pahvirasiassa. No, kukin taaplaa tyylillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän kananmunia säilytetä jääkaapissa... :O

   Poista
 8. Ihana, ja meille taas ois tosi tarpeellinen :) Täytyy käydä tsekkaamassa jos lehden vielä jostain sais. Muistaakseni viimeksikin harmittelin täällä ollutta kivaa juttua, että lehteä ei enää saanut kaupoista :(
  Terkuin Onnellinen Oliivi -blogi

  VastaaPoista