lauantai 28. syyskuuta 2013

Korkkia


Heihepätihei, nyt on herkullista tee-se-itse vinkkiä viikonlopun Iltalehden Ilona-lehdessä, tehdään nimittäin näin upeita korkkimuistitauluja! Ja tässä on nyt sitten extrajuju, ensi viikolla laitan lisää askarteluvinkkiä tästä samaisesta aineksesta MUTTA, paljastan lehdessä sen mistä materiaalia saa, joka on vähän yllättäväkin, eli nyt kannattaa napata lehti kainaloon, koska ensi viikko on korkkia täynnä.

Hauskaa viikonloppua kaikille, maanantaina palataan!

P.s. Moni on kysellyt että mistä saa aiemmin ilmestyneitä Ilona-lehtiä sitten viikonloppujen jälkeen niin siihenkin on keino, iTunes-kaupasta saa ilmaisen IL Ilona-sovelluksen jolla saa ostettua aiempia numeroita, niin sieltä saa sitten askartelut ipadille tai iphonelle, valitettavasti ei toimi vielä muilla laitteilla mutta näillä ainakin.

I made some fun cork boards in animal shapes to this weekends Iltalehti Ilona-magazine, the instructions are in the mag!

17 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä ! Korkki on mukavaa materiaalia työstää.
    Tv2:lla oli kyllä loistava ohjelma teistä ja kodistanne, tykkäsin <3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, ihana että tykkäsit :) Korkki on kyllä niin mukavaa matskua, helppoa kuin mikä.

      Poista
  2. Ihanat korkkitaulut :)
    Muutenkin tosi kiva blogi, mutta en tykkää lukea tekstejä kun tekstissä on käytetty niin montaa eri fonttikokoa :( Häiritsee paljon, jos vaikka yhdessä lauseessa kolmea eri kokoa. Siistä syystä lähinnä tulee katseltua kuvia. Liekkö olen sitten ainut ketä häiritsee :D
    En tarkoita siis pahalla, mutta voisi vähän rajoitaa noita fonttikoon vaihteluita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnän, että minuakin se häiritsee. Tekstit lähinnä silmäilen läpi fonttimuutosten takia.

      Poista
    2. No mua ei kyllä häiritse yhtään, päinvastoin, näyttää kivalta. :)

      Ja Katjalle: kivat ideat taas ja mukavan näköinen työpiste. Tykkään kovasti tuosta harmaiden, valkoisten ja puunväristen asioiden yhdistelmästä. :)

      Poista
    3. Eija-h, avainsanojahan minä korostan, just niiden ansiota, Nelly, on se että tekstin voi pikaisesti silmäillä läpi. Minä tykkään, kahta kokoa käytän, joskus harvoin korostan jonkun sanan vielä suuremmaksi. En millään itse jaksa lukea pitkiä tekstejä joista mikään sana ei erotu, kun on lähes aina kiire kun blogeja ehtii katsomaan, joten avainsanat auttavat. Jatkan ihan samaa mallia, kaikkia ei voi mitenkään miellyttää.

      Poista
    4. Sari, kiitos paljon, tuo on miehekkeen työpiste, tuo patinoitunut puu erityisesti miellyttää silmää nyt juuri niin että :)

      Poista
  3. Heh, annappa kun arvaan (en ole lehteä lukenut); korkit tulivat hanaviinipakkauksesta?
    Just viime viikolla kattelin tuohon pöydälle jäänyttä pakkausta ja arvelin,että teempä siitä tytön huoneeseen pienet muistitaulut.
    :D
    Että näin "villinä veikkauksena"... tai sitten vinkkinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, enpä ole koskaan hanaviinistä löytänytkään korkkia, sehän kuulostaa mainiolta uusiokäytöltä, eiku toimeen! Ei ollut se oma vinkki, hieno keksintö tuokin :)

      Poista
  4. Kiitti korkkivinkistä, hauska - tuli heti mieleen, jotta pitääkö tehdä tyttöjen kamariin jotain prinsessajuttua? Voisikohan tuota korkkia vielä maalata jotenkin, esim. vaaleanpunaiseksi....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse maalasin vanhan korkkitaulun kalustemaalilla ja hyvin on pysynyt :) ei myöskään vaatinut kuin yhden maalikerroksen peittyäkseen.

      Poista
    2. Tuulenpesä, juu, ehdottomasti voi maalata, ei pitäisi värin lähteä minnekään, vesiliukoinen sisustusmaali tai jokin askartelu akryylimaali on varmasti helpoin millä maalata :)

      Poista
    3. Jee, ihania korkkimuistitauluja!
      Tosi hyvä idea laittaa juomat kottikärryyn! (elokuvailta) Meillä oli rapujuhlissa lasten vanhassa muovisessa ammeessaa kylmää vettä ja juomatölsyt vaan siellä :D Epäesteettistä! Tämä ensi vuonna ehdottomasti - siis kottikärryt :)

      Poista
    4. No munhan tarttee heti alkaa pyytämään viiniystäviltä korkkia ja penkoa askartelumaalit esille, kiitoksia vastauksistanne!

      Poista
  5. Sulla näitä ideoita riittää! Ihana tuo bambi erityisesti :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva idea, kauniilta näyttää. Oli kiva kurkistaa blogistaniassa teidän maailmaan :)

    VastaaPoista
  7. ihana idea.. lastenhuoneeseen vois jotkut kivan mallise duunata ku matskuakin on.. :)

    VastaaPoista