perjantai 2. elokuuta 2013

Rottinkia ja yksityiskohtia


Työpöydällä on jotain uutta ja paljon vanhaa ja muutama yllätyskin. Jotain mukavaa työntekoon, nimittäin uusi työtuoli on Parolan Rottinki Outletista, jonka valikoimasta hämmästyin kyllä aikaslailla, täytyy näyttää uudemman kerran sillä on yksi toinenkin ylläri siihen liittyen. Aika parannus entiseen sillä vanha tuoli natinoineen, vaikkakin pyöri ja oli ihana katsella ei ollut valtaisan mukava. 

Tämä on niin mukava että se seilaa nyt edes takaisin olkkariin kun en osaa päättää mihin jäisi, joten katsotaan miten käy. Rottinki on nyt kyllä aika silmänruokaa minulle, tämäkin tuoli on paljon parempi sisällä kuin ulkona. Menee kyllä tietokonehommat nyt välillä täysin nojailuksi.

 Vastapestyt pikku räsymatot oli pakko levitellä työpöydän ympärille, hämää lattian ei ihanaa väriä ja tuoksu on kesän esenssi. Mäntysuopa.


Pieniä detaljeja työpöydältä teki mieli mainita:
Tolix-jakkara on 5 euron löytö kirpputorilta, Tolix-tarra alapuolella oli aika mukava ylläri!

 Mintunvihreä vaneriroskakori on mukava uusi löytö, klassikkomalli, kunpa kaikessa olisi näin herkullisia vanhoja sävyjä.


 Keräilen juuri nyt vanhoja pienempiä ja keskikokoisia kehyksiä ja keräsin ne muistutukseksi työpöydälle, niille on  suunnitelma joka taitaa tässä vielä elää mutta hyvä siitä tulee..

 Hauskin yksityiskohta on tämä denim-pallo, sen kääräisi siskontyttö kun hän ompeli assistenttina tätä denim-mattoa kasaan joka on nyt makuuhuoneessa. Farkkujen revityistä suikaleista piti purkaa monta lankakerrosta ja niistä riitti suureksi, tiukaksi, jopa pomppivaksi palloksi. Siis onhan se aika hassu, mutta minusta silti niin ihana.

 Ja tässä vielä yksi pikku ylläri, denimpalloa tässä hiukan lainaa meidän uusin olio, Pommi, jolla vauhtia riittää vaikka muille jakaa. On se vaan aikas lutunen ja eeerittäin sosiaalinen.

Taitaa näkyä että on tytteli tässä aikas uninen, leikitty on monta tuntia putkeen. Uni tuli heti tämän kuvan jälkeen, päikkäri aika.

I changed my work chair into something much more comfortable and right now so cool, or at least I feel so, a rattan chair that looks much better indoors than out. Got it from a very local place here called Parola's Rottinki Outlet. I keep going back and forth with it whether I should take it to the living room or by the desk because it's just sooo comfy.

And some fun things from my desk, the Tolix stool we found from a flea market for 5 euros, it was quite a surprise to find the original sticker from underneath it. The denim ball is made out of tons of strings of denim jeans that came out in the making of this rug in the bedroom and my niece just wrapped them all together. It's just so heart felt I have to keep it. 

And the cutest thing of all is of course this little thing playing with the ball, kitten called Pommi, our newest member in our zoo. You can probably see in the last picture, she is so sleepy after playing for hours, nap time!

19 kommenttia:

 1. Voi ei mikä söpöläinen, ja oikein mahtava nimi kisulla :)

  Ja mites sattui, että minäkin oon löytänyt kirppikseltä rottinkisen tuolin "työ"pöydän eteen! Rottingissa on sitä jotain.

  VastaaPoista
 2. Kaunis pieni Pommi, ihana kaveri Pennille!
  Mahtava Tolix-ylläri.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kissuli sinulla!

  T. Sari Puumulista

  VastaaPoista
 4. Voi mikä pieni söpöläinen:) Ja aivan ihania juttuja sinulla taas - rottinkituolissa juuri täydellinen harmahtava sävy,samoin tuossa mintunvihreässä korissa,oi! Ja aika mahtava kirppislöytö!!

  VastaaPoista
 5. Kivoja juttuja olet löytänyt ja niiiin iiiihanan lutunen pieni Pommi!

  VastaaPoista
 6. Oiih mitä löytöjä ja miten ihana Pommi! :)

  VastaaPoista
 7. Voi ihana, suloinen Pommi!
  Tuo työpöytä on kyllä kaunis...:)

  VastaaPoista
 8. Suloinen Pommi :)
  Kauniita räsymattoja, niitä löytää Lahdessa kirppareilta todella harvoin.

  VastaaPoista
 9. Kissulle pienet silitykset.
  Ihanan inspiroivat kuvat, kiitos.

  VastaaPoista
 10. IIIIIIIIIIIK, Pommi on supersöpö!

  VastaaPoista
 11. Ihana toi roskakori! Ja kissakin toki :)

  VastaaPoista
 12. Voi, mitä räsymattoja sun työhuoneessasi! Kertakaikkisen kauniita. Ja Pommi! Punaiset maatiaiset ovat ihania. :-) t. Toisen sellaisen omistaja

  VastaaPoista
 13. Cold cream purkki! Onko oikeasti ihan alkuperäinen apteekin purkki? Hieno! Ja kisu on ihana <3

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Meidän kisu oli tullessaan myös Pommi, mutta muuttui sitten Miinaksi :)

  VastaaPoista
 16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista