sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Mietelauseita


Hahaa! Eikö näytäkin että olisin melkistä vetänyt mietelauseet permanent-tusseilla suoraan peltiin ja päättänyt että siinä on ja pysyy. Ne ovatkin oikeasti magneettikirjaimia, minun uusin lempijuttuni. Ilona-lehdessä Iltalehden välissä on vielä nyt sunnuntainakin ohjeet tähän tekemiseen ja mistä löytää hauskimmat fontit, ja vielä tuota materiaaliakin. 

Tämä askartelu ruokkii hyvin typografia-hulluutta joka itseäkin vaivaa. Aion päällystää jääkaapin näillä kokonaan!

They do look a little like I took a permanent marker and decided that this quote will stay here for good, don't they? 

"Tee pikku asioita suurella rakkaudella" is in english "Do little things with great love", a good sentence to look at everyday. Magnetic typography or magnetic letters, I'm going to cover my whole fridge with these! My new most favorite thing :) Instructions for the DIY are in this weekend's Ilona-magazine here in Finland.

9 kommenttia:

 1. joutuu ehkä taipumaan ja kipittämään kauppaan ostamaan sen lehden, sillä noita todellakin haluaa tehdä!!! :)

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, luulin että olit photoshopannut tekstin kuvan päälle :D Hauska idea!

  VastaaPoista
 3. Ihan näytti photoshopatulta ja piti pariin otteeseen katsoa, että kyllä siinä kai sitten jotkut magneetit on :D

  VastaaPoista
 4. Minä ihan oikeasti fiksuna tyttönä heti näin, että photshopatut kirjaimet tietysti, eikä tussatut. Ja vaikka sitten luin totuuden, niin näen silti vaan photoshoppausta. Kun perspektiivi menee justiinsa päinvastoin kuvassa ja kirjaimissa!

  Kai se on pakko lähteä Ilonaa ostamaan! :D

  VastaaPoista
 5. Onpas ihana blogi. Lukijaksesi jään. Tykkään itsekin tuunailla kaikenlaista ja kiva saada uusia ideoita. Kaikkea hyvää sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvän näköinen toi teksti ja ihana teksti :)

  VastaaPoista
 7. Oon ollut pari viikkoa nettipaastolla ja siten vasta nyt pääsin ihanaa blogiasi taas selailemaan. Valitettavasti tuo Ilona lehti taitaa olla myyty loppuun jo ajat sitten vai osaatko sanoa mistä sitä voisi vielä ostaa tai saako ohjetta jostain muualta? Kovasti tahtoisin askarrella noin kivannäköisiä kirjaimia jääkaapin oveen kun lapset kirjaimista tykkäävät ja minä saan vilunväreitä niistä kirkuvan värisistä valmiista muovikirjaimista. Ihanaa kesän jatkoa!

  Salla

  VastaaPoista
 8. Sama homma kuin Sallalla, en ehdi aina seuraamaan/Ilonaa ostamaan, mutta löytyisikö ohjeita jälkikäteen jostain?? Mielelläni tällaiset tekisin :)

  VastaaPoista
 9. Komppaan edellisiä, kovasti tahtoisin ohjeen noihin kirjaimiin ja nyt niiiin myöhään lukemassa, että varmastikaan vanhaa Ilonaa enää mistään löydy :(
  Please, saisiko sitä ohjetta?
  Aivan ihana blogi, tulee luettua aika harvoin, mutta silloin tuntitolkulla ;)

  VastaaPoista