lauantai 13. huhtikuuta 2013

TuunariTällaisesta yllätyksestä oli kyse kun mainitsin että mukavia, siis todella mukavia uusia tuulia tuonut kevät tullessaan. 

Uudistuneen Iltalehden uudistuneessa viikonlopun Ilona-lehdessä on tästä lähin mukana myös allekirjoittaneen Tuunari-palsta, jossa tehdään aina taatusti jotain mukavaa itse, helposti, kierrättäen, omaksi iloksi ja muidenkin. Ensimmäisenä on juuttisäkkituoli, jonka kuvauksiin Penni ihan vaatimalla vaati mukaan.

Tuntuu että on kirjan jälkeisen taintuneen olon jälkeen lähtenyt taas luovuus ihan omiin sfääreihin, en malta odottaa jokaista juttua. 
Nyt saa kätevästi viikonloppu puuhaa, joka ikinen viikko ja enemmänkin, Ilonassa siis tänään,
Ihanaa viikonloppua ihanaiset!

In the Ilona-magazine every saturday you can find also my Tuunari-column every single week starting from today, lots and lots of DIY instructions to come, the first project is a pouf made out of burlab-sack, super cute!

8 kommenttia:

 1. Tämänpä kiva uutinen. Eikun lehtiostoksille.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa kivalta! Onnittelut omasta palstasta :)!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. En ole vielä uudistunutta Iltalehteä ostanut, mutta tämä oli tosi mukava ja iloinen uutinen. Sinun ideasi on tosi luovia. Yhden olen toteuttanut siitä myöhemmin blogissani. Pitää sanoa, että hyvä tuli.

  Iiris

  VastaaPoista
 5. Kiitos tosi paljon kaikille kommenteista, ihana kuulla että pidätte, koitan pitää ideat innostavina :)

  VastaaPoista
 6. Hieno uutinen tuo palsta! Niin se rokaistuminen kirjan tekoon ja kaikkeen, sitten alkaa poikimaan lisää :) Ja luovuus on onneksi uudistuva luonnonvara!

  VastaaPoista
 7. Olin oikein iloinen lauantaina, kun hetken mielijohteesta ostettu Iltis Ilonoineen paljasti uuden palstasi :)

  Molemmat kirjasi ovat aivan huikeita, selainen niitä usein ihan vaikka vain inspistä hakiessani. Jatkossa täytynee siis ostella Iltistäkin... ;)

  VastaaPoista
 8. Oih, taidanpa jatkossa napata iltalehden kainaloon kauppareisuillani! :)

  VastaaPoista