keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Lämmintä varpaille


Välillä talvella hyytävänkin kylmä keittiön lattia sai lämmikettä uudesta matosta. Räsymatot kun meillä on jatkuvasti rytyssä koiran mennessä ja kaipasin vähän yhtenäisempää ilmettä. 

Jättikokoinen villamatto tuli tilalle, peittää karmeaa linoleumia, tuntuu mukavalta jalan alta, ja villan likaa hylkivää ominaisuutta on tullut jo aiemminkin testattua extreme-tilanteissa. 

Tomaatti ja koiran puklu, koska ne ovat lähteneet villamatosta vaivatta pois, niin uskaltauduin ostamaan valkoisen maton keittiöön. Nyt testataan sitten kunnolla käytössä! Carpetvistasta tämän ostin, yli 3 metriä pitkä mutta ei polttanut reikää lompakkoon. Muita pieniä otoksia meidän keittiöstä. Kitchenaidin ostin vuosi sitten Hulluilta Päiviltä kun olin sitä varten säästänyt, normihintaisena jäisi minulta vain haaveeksi.


 Kyläilevän ihanan sukulaispojan lahja viime vierailulta, piirustus kirahvista.


Naulakoissa roikkuu meillä aina sekalainen setti sitä sun tätä tavaraa. Vanha kylmiön sekuntikello antaa joskus aikaa parin minuutin kokkauksille, muut vaativat kyllä kovaa pirisevän munakellon.

Bought a rug for the kitchen to keep our toes a little bit warmer during the winter when the floor can feel like it's freezing indoors and to cover that awful linoleum that isn't yet going anywhere. I've tested wool rugs on their stain repellant qualities and I'm so convinced that I dared to buy a white one for the kitchen. Now we'll see how it works out, we don't yet have little people to put them to the ultimate tests, just our dog that is doing a pretty good job on it already.

19 kommenttia:

 1. Upean näköinen köökki teillä, matto on niin hieno! :) Ja samoin kirahvi, upea!

  VastaaPoista
 2. Iik miten ihana kyökki kaikkine pienine yksityiskohtineen! Kitchen Aid ja vanha vaaka puhuu kyllä niin samaa kieltä keskenään. :)

  VastaaPoista
 3. Ai että mä sitten tykkään noista jakkaroista. Voisin ottaa ihan jokaisen meille. <3

  VastaaPoista
 4. Todellakin raikasta ja valoisaa, tykkään!

  VastaaPoista
 5. Tuo vaaka pisti erityisesti silmääni - aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana keittiö!
  Ja nuo jakkarat...ottsin kyllä meillekin nuo heti...:)

  VastaaPoista
 7. Meillä on sama matto ollut nyt vuoden, eikä ole pahasti edes valkoinen sotkeentunut vaikka on kaksi koiraa :)

  VastaaPoista
 8. aikas kivat jakkarat...voisin ottaa meillekkin :)

  VastaaPoista
 9. ihana näköstä!

  http://sisustajanunelmat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Ai että on kivan näköistä! Meillekin tarvittaisiin matto ruokapöydän alle mutta kuvittelen sen olevan hankalaa ja vaikea pitää puhtaana.Mutta tuo matto voisi toimia.Ainut miinus ettei roskia pysty lakaisemaan pöydän alta.Vihaan imurointia :)

  VastaaPoista
 11. Jäämme sitten odottamaan raportteja myöhemmin, miten matto on toiminut keittiössä. Itselläkin on ollut mielessä hommata matto pöydän alle, sinne kun eksyy kaikenlaista, eikä ole koiraa enää imuroimassa lasten jäljiltä.
  Mukavan raikkaan näköinen valkoinen matto.

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtavan upea tuo matto. Minäkin niin haluaisin meidän keittiöön ison ja juuri tuollaisen vaaleamman maton, mutta mutta en ole aivan uskaltanut kun lapset ovat niin pieniä vielä että ruokaa lentelee niin paljon vielä lattialle! Voih, tai pitäisikö uskaltaa kuitenkin ;)

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikille todella paljon kommenteista, ehkäpä tämä meidän keskeneräinen keittiö ei olekaan niin toivottoman oloinen enää :) Testataan nyt mattoa kunnolla ja katsotaan miten se pärjää elämässä :)

  VastaaPoista
 14. Voi millä haikeudella vieläkin luen blogiasi :) Aseman ostaminen oli lapsesta asti pieni haaveeni, samoin kuin alikulun toisella puolella oleva sininen mansardikattoinen talo. Olet tehnyt asemasta kauniin ja arvoisensa rakennuksen, voi että <3

  VastaaPoista
 15. Oo, kiva matto! Koiran puklut ei onneksi ole yleensä pahoja,..meilläkin selvisi olohuoneen valkoinen suuri villamatto monista oksennuksista, mutta kerran tuli sellainen päräyttävä mahatauti koiralle, että se oli maton menoa... Oli siihen kyllä tainnut joskus koiranpissakin tulla :D Nyt harkittiin niiden koiranpissien takia jopa laattalattioita koko kotiin, mutta onneksi se aika on tainnut mennä jo ohi meidän nartultakin, joka tosi kauan teki sisälle hätänsä :) Oli oppinut edellisessä kodissaan kissa-kavereiltaan, että sisällä voi pissiä :)

  VastaaPoista
 16. I love . Beautiful blog ! Tanks for sharing. Nathalie

  VastaaPoista