torstai 20. joulukuuta 2012

Pakettiin ja paketin päälle


Tänä vuonna annamme pitkästä aikaa lahjoja, tekee omallekin mielelle hyvää. Paketit halusin pakata aivan eri mentaliteetillä kuin tavallisesti. Kun oli ideainen...

Lähdin siis rautakauppaan!
Paketointimateriaalit ovat alumiiniteippiä, sinistä maalarinteippiä ja sähkömiehen eristeteippiä (musta). Nauhoina toimivat verkkonarut yms. yleisnarut joissa on todella hauskoja värejä, vilkaiskaa vaikka kalastusosastolta, sieltä löytyy viimeistään. Motonetissä on aika hyvin valikoimaa esmes.


Pelkkää ruskeaa paperia ja helppoja, halpoja teippejä. Kuvioin teippejä saksien, alumiiniteippi on erityisen helppo koska siinä on taustapaperi joka otetaan lopuksi pois. 
Edullista ja hauskaa, niin, ja riittoisaa.Kokeilin kerrankin hiukan kolmiovillitystä ja siksakkeja. Alumiiniteipistä oli myös helppo leikata tähtiä, kuusia sekä kaikenmaailman muita kuvioita. Vielä on paketointia edessä mutta se on kertakaikkisen mukavaa näillä aineksilla. Jos on vielä paketit ilman käärettä, tehkää homma helpoksi ja halvaksi näin. 
Ou niin joo, ja kaikkein tärkeintä, tämä on stressitöntä meininkiä.

Joulukortti-rahat käytimme tänä vuonna luonnonsuojeluun ja tuimme WWF:n tärkeää työtä. 
Tuli hyvä mieli.

This year we're giving gifts in a long time to adults, feels good when there is no hurry caused by book writing. I bought my packaging materials at the hardware store! I can highly recommend it, cheap, good looking and long lasting materials. And MOST IMPORTANTLY stress free. Electrician's tapes, painter's tape and aluminium tape. You can cut them easily to shapes, especially the aluminium tape that has a back-paper. The strings are just regular cords and common cord found at the hardware store, lovely colors and fun combos. Easy!

16 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Kiitos hyvistä vinkeistä!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos, hieno idea ja taatusti saa persoonallista pakettia syntymään.

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea tämäkin! Ruskeaa paperia ja kuvioteippiä ovat saaneet meidän lahjat ylleen tänä vuonna.

  VastaaPoista
 4. Samoilla linjoilla mennään! Tosin itse korvasin ruskean paperin Clas Ohlssonin paksummalla versiolla, lattiansuojapaperilla nimittäin. Oli muuten paikoin haastavaa kun paperiteippi ei tahtonut millään pysyä tuossa kartongissa kiinni. Onneksi teipin korvikkeena pystyi käyttämään ompelukonetta ja juuttinarua.

  VastaaPoista
 5. Mahtava idea, napaan tuosta omaan käyttöön ainakin tuon alumiiniteipin. Tuo valkovihreä naru näyttää hienolta, kivojen ja järkevän hintaisten nauhojen etsiminen kun tuntuu olevan tuskaista askarteluliikkeissä :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita paketteja :) stressittömyys olisi tavoitteena, vaan haastavaa sekin on :)

  VastaaPoista
 7. Olipa kivoja ideoita, täytyy heti testata ensi jouluna tai kun tulee seuraavat synttärit :)

  VastaaPoista
 8. so nice, happy x-mas + greetings from germany, elke

  VastaaPoista
 9. Vilka bra tips!!! Eget, personligt och ekonomiskt. "Man tager vad man haver..." Mycket God Jul tillönskas från Värmländska Mitt Egnahem

  VastaaPoista
 10. Tosi kivoja ja raikkaita väriyhdistelmiä ja ideoita! Itse olin tänä vuonna laiskuri ja kääräisin suurimman osan paketeista yksivärisiin ruskeisiin paperipusseihin jouluisten nauhojen kera.

  VastaaPoista
 11. Hei,

  satuin törmäämään netissä sivuusi ja löysin vuoden 2009 joulukalenterin.. Oikein mukavia ohjeita, tykkkään! Kuitenkin silmiini pisti 12. luukussa olevat lasipurkit (joissa oli karkkeja), sillä itselläni on muutama samanlainen ja en ole missään muualla nähnyt tuollaisia! Tiedätkö mistä ne ovat peräisin? :)

  T. Jasmina

  VastaaPoista
 12. Hauska paketointi idea...täytyypäs laittaa korvan taakse :) Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 13. Hei!
  Nyt se on mulla, nimittäin uusi kirjasi. Oli Tyyli ja Koti kirjakerhossa kuukaudenkirjana.
  Selasin sen läpi, monta hyvää ideaa, kiitos niistä. Kirja oli muutenkin kaunis ja hyvin kuvitettu.
  Oikein hyvää Remontti ja Tuunaus Vuotta 2013 sinne Asemalle.
  t Riitta

  VastaaPoista
 14. Ihania paketteja!
  Mistä olet ostanut noita pakettikortteja?
  Etsinyt kissojen ja koirien kanssa, juuri noita ruskeita ja en vaan löydä!

  Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
 15. Aivan loistava idea tuo alumiiniteippi! Täytyypä testata, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 16. Ihana kuulla että piditte ja oli ideaa moneen muuhunkin :)

  Jassu N, en kyllä tiedä, löysin ne lasipurkit antiikkiliikkeestä sattumalta edullisesti, en ole nähnyt sen koommin muita, mutta ovat luultavasti alunperin Ruotsista.

  mirka, pakettikortit/manillaetiketit ovat Tigeristä, uudet kaupat olivat juuri avattu Tampereelle niin piipahdin ja olivat super-halvat-löydöt :)

  Ja kaikille Oikein Hyvää Uutta Vuotta, pian palaan!

  VastaaPoista