lauantai 20. lokakuuta 2012

Sänky


Nyt kyllä rikotaan ennätyksiä, varmaankin kun postaillaan jopa toista kertaa päivässä, no jo on. Mutta en malttanut jättää tätä toiseen päivään, ei kyllä millään. 

Sormustin ja sorkkarauta-kirjassa tehtiin kaikenmoista, muun muassa meille uusi sänky. Unelmien putkisänky. Meni pitkään että sen sai käyttöön eikä vain valokuvien kohteeksi, joten tässä se nyt on, meidän vielä remontoimattomassa makuuhuoneessa. 
Huone tuntuu nyt melkein uudelta!Sängyn teko-ohjeet löytyvät kirjasta, tämä on muuten oikeasti helppo tekele kun omaksi hommaksi ei jää kuin kasaaminen.
Tyynyt takana ovat vanhoja miesten kauluspaitoja kierrätettynä tyynyiksi, näistäkin parempia näkymiä löytyy kirjasta, mukavia kierrätyksiä ja paidat ovat UFF:n poistomyynnistä superhalvalla ostettuja. 

Nyt mukavaa lauantai-iltaa, tämä lähtee vähän saunomaan!

P.s. Vielä ehtii äänestämään Gloria Blog Awards:ssa, 22.10. asti on aikaa ja täällä voi käydä antamassa ääniä eteenpäin, ja samalla voi itse voittaa palkintoja samalla, klik vaan!

In our book, Sormustin ja sorkkarauta, we also made our dream bed, pipe bed. Finally we got in our own use, in the bedroom that is still waiting for renovation, but this bed made the whole room look all new. Have a lovely saturday-evening!

14 kommenttia:

 1. Uijui, mikä sänky! Meillä olisi noita vanhoja lämmitysputkia tuolla vino pino ja olen koittanut houkutella miestä rakentelemaan mulle pöydänjalat niistä :)

  VastaaPoista
 2. siisti, hienoja kuvia. Have a nice iltaa. / Anna

  VastaaPoista
 3. Upea! Jos meidän makkarissa ei olis vinokatto niin... Edes sängynpäätyä ei mahdu. Vaaterekki tuosta samasta materiaalista olis myös superhieno..

  VastaaPoista
 4. Lievestuore as, no, Vintagen viemää-kirjassahan on juurikin sellainen ohje, sieltä voi ottaa step-by-step ohjeet :) Tai vielä helpommin käyttää tämän sängyn liittimet-ohjetta, suosittelen, ne putket on mitä parasta uusiokäyttökamaa :)

  Anna, kiitos todella paljon, rentoa viikonlopun jatkoa sinullekin!

  Ulpukka, no hitsi, mutta se vaaterekkihan on vielä helppo toteuttaa ja itseasiassa... tuossa uudessa kirjassa on ohjeet siihenkin ;) Ja on muuten helppo, palapeli melkein vain!

  Maikki, kiitos paljon, pidemmän aikaa sellaista tuli vielä himottuakin, taidetaan vielä vähän lisäillä siihen mukavia, katsotaan mitä saadaan aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 5. Ihana sänky, joskus meillekin vois tulla tollainen, ainakin joku versio, pitää lähtee kirjakauppaan :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kirja täynnä ideoita. lainasin just kirjastosta :)

  VastaaPoista
 7. No kyllä kelpais tuollainen sänky minullekkin. Kaunis!

  Ja onnea sinullekkin kilpailuun kisakumppani :)

  Harmi kun näyttää siltä etten pääse sinne gaalaan... pihkura sentään!
  Yritän vielä kovasti ja olisi kiva nähdä siellä.

  VastaaPoista
 8. Oletko tehnyt tuon kattovalaisimenkin itse??
  Olen etsinyt tuollaisia... mitä nuo nyt on?? Vaaleita "lituskoja" :D :D koska haluaisin tehdä itse makuuhuoneeseen lampun mutta en löydä noita mistään.

  VastaaPoista
 9. Nuukaska, aina voi varioida, toivottavasti ohjeet ovat mieleiset :)

  Liisa, kiitos kovasti, ihana että pidät!

  Ainosofia, samoin sinulle! Olisi mukava tavata, taidan jo jännätä tuttuun tapaani ihan liikaa, innoissani että pääsee vähän krumeilemaan, jännäjännä!

  Mari, juu, capiz-valaisin on itsetehty, palava halu oli tehdä joten pistin toimeksi, silloin löysin paikan ulkomailta josta niitä oli kätevä tilata näitä helmiä mutta firma ei enää niitä harmi kyllä tarjoa :/ Informoin heti jos löydän toisen paikan. Itse capiz-valaisinprojektista voi lukea lisää esim. täältä http://parolanasema.blogspot.fi/2009/04/suuri-valaisinprojekti.html :)

  VastaaPoista
 10. Näkinkengiksi oli jossain nettiputiikissa tuollaiset nimetty...joskus...vuosi pari sitten ja ajattelin että joskus tilaan ja teen itse lampun. Noh, nyt kun ois sen aika niin en löydä koko nettiputiikkia enää mistään eikä googlekaan tee minusta sen viisaampaa :/

  VastaaPoista
 11. Ihana idea, joka oli pakko mainita minun ja ystäväni uudessa blogissa: http://mysweetlifemoon.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista