torstai 10. toukokuuta 2012

Romuistutuksia

 On niin aika startata kevät pihassa, vaikka se tarkoittaakin minulle tänä keväänä kiireen vuoksi jotakin helppoa mutta kaunista. Ja tottakai kierrätystä!


Patinaa-palstan puolella on istutusideoita romua hyödyntäen, nyt on just se aika käväistä taimitarhalla ja napata parit kaunistukset kainaloon, täällä pääset katsomaan mitä tuli tehtyä, klik.Ihanaa torstaita, olkaa rennosti!

Some recycling/planting ideas at the Patinaa-column this time, over here!

14 kommenttia:

 1. Kukkakaukalo on ihana ja kukat siinä suloisia. Pidän myös tuosta valkoiseksi maalatusta korituolista. Jotenki niin kesäinen ja siihen suloisia tyynyjä on sopiva lukupaikka

  VastaaPoista
 2. Vanhat romut on ihan parhaita kukkaistutusten alla. Ei tarvitse varoa ja silti romu saa uuden elämän.

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä! Ja myös kukat ovat kauniita, varsinkin anemone ja vuokot!
  Meillä on vanhat kottikärryt olleet jo vuosia hyötykäytössä. Joskus istuttelin ne täyteen tupakkakukkia, viime kesänä ne olivat yrttikärryinä.
  Tälle kesälle olen kerännyt kaikki ruostuneet purkit, ämpärit ja tynnyrit kesäkukkia varten.
  Myös vanha tuoli odottaa mehikasveja. Ideoita olis niin paljon! Kivaa toukokuun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos hyvästä ideasta laittaa mehitähdet ruukkuun kasvamaan. Meillä ne eivät oikein kukkapenkissä viihdy ja ruukun pystyy kätevästi nostamaan sisälle talven ajaksi! Upea blogi ja mahtavia ideoita.

  VastaaPoista
 5. Irmastiina, kiitos! Kyllä mies tiesi kun sitä rossipohjasta kiskoi esiin että nainen saattaisi haluta, tästä saa vielä jotakin :)

  sirkkis, herkät kukat on jotenkin omaan mieleen nyt ja toisena vastakohtana oikein suuret kukkivat pensaat, niitä pitäisi saada. Joo, on kyllä halu pian saada muutkin pihahuonekalut esiin, ja niihin oleilemaan, eiköhän se kesä onneksi puske tuolta vauhdilla paikalle :)

  Katja, no näin on, huoletonta meininkiä!

  Eeviregina, kuulostaa loistavalta puutarhalta! Just oikeaa asennetta :D

  Ellu, mehitähdet on kyllä erikoisuuksia, sain aiemmin ystävältä pari pikkuista tainta ihan muovipussissa, minimaaliset juuret ja päätin testata kuinka ne pärjäisi tuossa meidän kiviaidan päällä. Ajattelin että ekat sateet huuhtovat ne mäkeen, mutta ei, siinä ne vieläkin kasvavat, ovat kesällä vähän varjoisemmassakin enkä koskaan niitä kastele, ovat sora/multa pohjalla aika karulla alustalla. Tuntuu viihtyvän kun kasvaa vain. Varmaan tuo kukkaruukku on siitä hyvä että voi pitää niin kuivana kuin tarvitsee :)

  Mamma A, kiitoksia :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos jälleen kerran vinkistä! Täytyy kokeilla itsekin jos nuo meidän mehitähdet villiintyisivät vähän karummalla kasvualustalla:) Tuossa penkissä pelkässä mullassa ne eivät oikein innostu kasvamaan...

  VastaaPoista
 7. Rossipohjasta, hih...no on sinulla mies joka vaimonsa hyvin tuntee! Voi kun pääsisi täälläkin jo laittamaan terassia, en ole vaan ehtinyt. On ollut vähän muuta puuhaa...ja nyt oli uutisia kerrottavana omassa blogissa - tervetuloa lukemaan jos vaan ehdit!

  VastaaPoista
 8. Kauniita istutuksia ja romanttista inspiraatiota lähti tännekin päin.

  VastaaPoista
 9. Huippua seurata aarrebongauksia, onneksi meitä romuritarittaria on muitakin ;) Aurinkosita kesää ja hyviä löytöjä!!

  Meille voi kurkata sitruunan.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Tahdon ojentaa sille kauniin, inspiroivan ja mielenkiintoisen blogisi emännälle blogikiitos-tunnustuksen! Piipahdahan noukkimassa blogistani. :)

  VastaaPoista
 11. Ihania istutuksia ja romuja! Lisää tätä! :)
  anne
  http://kaupunginlaidalla6.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. Hei, käyhän hakemassa haaste blogistani. ;)

  VastaaPoista