lauantai 14. huhtikuuta 2012

Armeijatyyliä

Ei olla kuitenkaan kuukahdettu täällä vaikka hiljaista on ollut, monet työt pitävät super-kiireisenä juuri nyt ja tänäänkin tiedossa ahkeraa remontointia. Uninen usva ulkona yrittää kyllä tainnuttaa tämän emännän ennenkuin päivä on ehtinyt edes alkaa, otetaanpas jotakin piristävää siis heti aamuun! 
Ja latte kiitos...

 Tämä postaus saattaa nyt sitten aiheuttaa pientä pakottavaa tarvetta lähteä koluamaan aarrepaikkoja ja kirpputoreja tänään mutta nyt on varoitettu etukäteen, viikonlopun ohjelmaan saattaa siis pian ilmestyä odottamattomia muutoksia. Eikös sellaiset ole just parhaita?

Mutta siis,
olen aivan hulluna kahdenlaiseen vanhaan tavaraan erityisesti, koulutarvikkeisiin sekä armeijan ylijäämätavaraan, se ikä ja koettu aika, laatu ja tunnelma, oih. 

Katso nyt vaikka tätä hienoa kiikari/tähystin/mikä lie-koteloa jonka ostin jo jonkin aikaa sitten valmiiksi tyhjänä Reserviläismyymälästä Hämeenlinnasta.  
Superpaksua nahkaa ja täydellinen pieni laukkukoko.
No, sisältö on jo kauan sitten hävinnyt mutta sisätelineet ovat yhä painamassa turhaan.

Tee siis näin:
Ruuvaa irti ruuvit mitkä pitelevät puuosia


 Lyö laudan pätkän ja vasaran avulla reikien paikoille niitit, vaikka farkkuniitit tai tällaiset perus-sisarniitit. Ja se olikin siinä, valmis!
Laukku ja sen kaveri, vielä jykevämpi kotelo odottaa katsojaa tuolla Patinaa-palstan puolella jälleen ja sieltä löytyy myös ne minun parhaat armeija-shoppailu-vinkit. Reserviläismyymälään joudut kiiruhtamaan arkisin mutta muitakin paikkoja löytyy.

 
Nämä kaikki ovat aarteita eri armeijan poistotavaraa myyvistä puodeista, paljon lisävinkkejä on tosiaan Patinaa-palstalla armeijatyylistä tällä kertaa, keväistä viikonloppua kaikille!

Army-style inspiration and lots of it at the Patinaa-column this time, click here.

8 kommenttia:

 1. Aiwan mahtawia löytöjä ja ideoita!!! Me like <3
  Mukavaa viikonvaihdetta, Tiina

  VastaaPoista
 2. Isännälle jo huutelin tuosta myymälästä ja nyt jo omalla koneellaan hakemassa tietoja myymälästä...:)
  Eli taidamme siellä tänä kesänä piipahtaa...:)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja metallilodjuja on löytynyt. Meidän SA-kaupasta ei tunnu löytyvän kuin puisia ja niitä meillä on jo muutama..pitäisi melkein joka päivä siellä rampata kyttäämässä uutta kuormaa :)

  VastaaPoista
 4. Hyvät vinkit! Loistavia löytöjä, tykkään - kovasti.

  Terkkusin,
  Elsa

  VastaaPoista
 5. Beautiful army-stuff! Our army has sold out most of their things already. Now they are rare and treasured objekts.

  VastaaPoista
 6. Moi!Hienoja löytöjä ja ideoita. Oletko tutustunut Varustelekaan,jolla on kauppa Helsingissä ja nettikauppa myös (varusteleka.fi)? Sieltä saa myös ulkomaista armeijatavaraa. Itselleni tilasin kokeeksi astiapyyhkeitä ison pinon euron kappalehintaan.
  T: Anu

  VastaaPoista
 7. Kiitos kauhiasti kaikille sanoista, mainiota huomata että monen muunkin sydän sykkii armeijatavaralle :)

  linnea-maria, Thankyou! army-stuff is just too cool to pass, over here one shop sells products from other armies all over Europe.

  Anu, tiedän kyllä kaupan, en ole vain itse shopannut joten suosittelin omat, tutut takuu-mestat. Armeijan pyyhkeet ovat juu ehdottomia lemppareita, löytyy kotoa monessa värissä isoja pinoja, ei niitä vaan voi vastustaa :)

  VastaaPoista