torstai 12. tammikuuta 2012

Patinaa: Keittiössä

 Tämä on jäänyt ihan kiireessä näyttämättä, mutta nyt olisi ideoita keittiöön!  
Patinaa-palstalla nimittäin, täältä löytyy, klik, ja kokonaiskuvaakin.

Tämä nainen lähtee nyt rempan pariin (ensin vain lumitöiden).
Lumista torstaita kaikille!Ideas for the kitchen or lot's of inspiration at least on Patinaa-column in january, over here! (Sorry, only in finnish)

8 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy ihan sama keräysohje eteisen kaapin ovesta. Pitää muuten aika hyvin paikkaansa vieläkin!

  VastaaPoista
 2. tosi ihania juttuja, kiitos loistavista ideoista. Meilläkin on vastaava saareke ollut käytössä monta vuotta, rakensimme sen vanhasta keittiön pöydästä. Päätyihin tuli seinät laudoista + alas hyllytaso sekä pyörät jalkojen alle. Työtason alle tuli säilytystilaa ja reunoille pienet ruudulliset verhot. Saarekkeen alle kätkeytyy hyvin kaikki kierrätettävät paperit, lasit ja metallit omiin asitioihinsa, jotka on helppo viedä kierrätykseen.

  VastaaPoista
 3. Tuo on nyt jo niin kaunis ja tunnelmallinen, että miten huikea se onkaan jos vielä remontoitte sen? Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Katja, no mahtavaa! tämä oli löytö kouluhuutokaupasta. Joo, ei ole paljon muuttunut, ja ihanat kuvat.

  Madame Kissankulma, saareke on ihan ehdoton, mielenkiinnolla aina kun katson vanhoista ajoista kertovia elokuviakin niin aina on keittiössä massiivinen saareke ja muilla huoneen laidoilla on vain kaappeja :) Hyvä piilo sulla kierrätettäville!

  Koo, pitää pistää vähän sisustusta niin ei tuo ruskea lattia harmistaisi joka kerta kun sinne kävelee. Kamala kun vaatii malttia odottaa tuon rempan saapumista (ei siis vielä pitkään aikaan) mutta tässähän sitä harjaantuu ihan zen-tasolle kun kärsivällisyys on koetuksella :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten paljon "labyrintti"-laseja. Meillä on yksi ja aina välillä siitä kiistellään:)

  VastaaPoista
 6. moi pakko kysyy että mistä olet bongannut nuo sun bannerissa olevat brushit/taustat/etiketit(?) tosi ihania, olis kiva käyttää omissa taittotöissä vastaavanlaisia juttuja :)

  VastaaPoista
 7. Lenore, "revitty paperi reuna"-brushit löytyivät netistä, en muista kuollaksenikaan mistä, kun vain googlettelin vähän hakusanoilla photoshop brushes. Kaikki kuvamateriaali on kuvattu itse, paperit, avaimet, aivan kaikki, samalla kun kuvasimme paljon muutakin taittomateriaalia Vintagen viemää-kirjaa varten, joten valitettavasti näistä en osaa neuvoa mistä löytää valmiina, google varmasti auttaa!

  VastaaPoista
 8. Jätepaperi kartta on kyllä todellinen aarre. remppa intoa sinne Parolaan:)

  VastaaPoista