maanantai 10. lokakuuta 2011

Tuunauspäivä

 Lauantaina vietettiin Tyyli ja Koti-kirjakerhon Tuunauspäivää, viime viikko meni aivan siivillä kun valmisteltiin kaikkea mahdollista ja pistettiin kotia siistiksi. Oli aivan älyttömän hauskaa! Ja kun on älyttömän hauskaa, sitä unohtaa kamerankin kokonaan, joten kuvaaminen unohtui melkein täysin.

 6 vierasta plus me kaksi, rakentelimme porukalla Botanical-tauluja sekä inspiraatio-muistitauluja vanhoista kehyksistä, siinä välissä söimme oikein kunnolla ja herkuttelimme perusteellisesti. Ja kylläpä harmittaa että minulta unohtui kuvata ruoat sillä tuli kerrankin oikein kokeiltua uusia reseptejä innolla. Uusimman Maalaisunelma-lehden inspiroimana testasin sieltä sipulipiirakkaa, uunipaahdettuja tomaatteja, täytettyjä kanafileitä ja vielä uuniperunoita, no, ne katosivat parempiin suihin pikimmiten. Ensi kerralla en unohda kameraa!

Jälkiruoista ehdittiin napata kuvaa, nimittäin kokeilin sielläkin itselle jotain aivan uutta, nimittäin mansikkasuklaamarenkeja. Suklaamarenki-blogissa on loistava resepti näille ja uskalsin vihdoin yrittää. Nyt tiedän millaisia todellisien marenkien pitää olla, mumsmums..


Mahtava lauantai, ajantajukin meni samalla ja upeita tuotoksia syntyi kaikilta. 
Kiitos vielä koko poppoolle!

Sorry, only finnish this time!

10 kommenttia:

 1. Voi-voi, kun sulla ois enemmän kuvia teidän aikaansaanoksistanne. Olisi ihan mielenkiintoista kuulla tarkemminkin, kuinka teitte taulut.

  VastaaPoista
 2. Sirkku, nuo botanical-taulut on ohjeistettu tuolla meidän Vintagen viemää-kirjassa ja tuon inspiraatio-taulun ohjeistuksen voisin vaikka tänne nyt laittaakin, täytyykin koittaa ehtiä pian kuvaamaan :)

  VastaaPoista
 3. Upeat nuo taulut! Onneksi on tuo kirjasi, niin voin katsoa ohjeen ;)

  Nuo marengit näyttää niin herkuilta, että niitä on pakko kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Sinulle on tunnustus blogissani! :)

  VastaaPoista
 5. Ahkeria naisia asialla - hienoa!

  VastaaPoista
 6. Vitsi mikä fiilis, rapeeta meininkiä!
  Toivoisin botanical-askarteluiltaa blogisteillekin! Innostuin jo heti kun luin kirjasi, mutta projekti tyssäsi askasterukaupan tätiin, joka ei ollut koskaan kuullutkaan konepahvista...

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania nuo botanicalit! Ohjeita lukisin minäkin mielelläni.

  VastaaPoista
 8. Mahtava päivä teillä olikin! Botanical tauluja minäkin ihastelen, itse olen jo tulostanut printit mutta tuota konepahvia en kyllä löydä mistään. Harmaata löysin netistä mutta ruskeaa tahtoisin.

  Vintagen viemää kirjan onnelinen omistaja Maisa

  VastaaPoista
 9. Konepahviin tyssäsi täälläkin taulujen teko..

  VastaaPoista
 10. Kultsinkämppä, Maisa ja Leena. Konepahvia myydään myös nimellä puupahvi. Kannattaa kokeilla sillä :o)

  VastaaPoista