torstai 27. lokakuuta 2011

Ihanaa valoa

Olen rakastunut askartelumassaan. 
Vintagen viemässä siitä tehtiin vaikka mitä; valaisimia ja tuikkulyhdyistä lähtien tarjottimiin ja edellisessä postauksessa magneettisieniä. Kun se on helppoa, halpaa ja hauskaa niin miten voisi olla rakastamatta. 
Joten mitäpä muuta siitä saa? Ainakin lisää valaisimia!

Uusimmassa Ihana-lehdessä onkin juuri niitä nyt kaksin kappalein, täydellistä viikonloppu-tekemistä, tarkat tekemis-ohjeet ja tekemis-kuvat uusimmassa numerossa.
Ja on minulla myös muuta tekemistä tiedossa vielä viikonlopulle, ja se onkin herkullinen juttu...


Light-projects for the dark winter to come on my column in the newest Ihana-magazine!

12 kommenttia:

 1. Vau mikä varjostin ja ovat tunnelmavalokukatkin herkät. pitäisikö kipaista rismaan ja hakea itellekin jotain muovailtavaa viikonlopuksi.. :)

  VastaaPoista
 2. Upea varjostin, herkkää kauneutta. Valoketjukin on tosi suloinen.

  VastaaPoista
 3. Kauniita molemmat... Mulla menee vaan niin, että minä vaan vaivaan ja vaivaan massaa, enkä saa siitä mitään järkevää aikaan, vaikka olen yrittänyt esim. ylimmän kuvan tapaista saada aikaan ;)
  Mut lapset tekee munkin edestä...

  VastaaPoista
 4. Kauniit. Melkein jopa hetkellisesti ajattelin yrittää tuota lampunvarjostimen tekemistä mutta sitten taas todellisuudentajuni palasi ja muistin kuka oli se oppilas, jota yksikään käsityöopettaja ei halunnut tunneilleen... :) Mutta ihastuttavat ovat aikaansaannoksesi!

  VastaaPoista
 5. Eerika, no tottakai, tai itseasiassa Sinooperissa on ainakin paremmin valaisimeen sopivaa massaa, pikkaisen kuituista on tähän se nappi valinta!

  Sirkkis, kiitos kaunis, noita valosarjoja kun väsäisi monen monta niin siinä olisi aikas näyttävä joukko joulukoristukseksi :)

  Marjukka, tuttu tunne kun koittaa muotoilla jotakin, siksi minä vain kaulitsen, siten nämäkin syntyy! Ei tarvitse muotoilla :) super-iisiä!

  Norppa, voi kamala, jo on ollut käsityöopettajat, tulee ihan mieleen oma ala-asteen opettaja joka luuli minun olevan taitamaton kun opetettiin virkkausta kun siitä ei tullut kertakaikkiaan mitään, opettaja vain ei tajunnut että minä olen vasenkätinen! Onneksi sisko neuvoi kotona ja minä virkkasin ketjusilmukkaa kokonaisen lankakerän ja ylpeänä näytin opelle, ja opetin häntä siinä mikä meni vikaan :)

  Koita ihmeessä tehdä valaisinta! Sitä ei tarvitse muotoilla kunhan kaulitsee vain, kuvatkin ovat lehdessä ja matskut kanssa, älä lannistu, taatusti osaat :) :)

  VastaaPoista
 6. Pitäsisiköhän heti kipaista kioskille hakemaan tuota lehteä. Aivan ihana tuo valosarja ja Vintagen viemää-kirja oli tänään mukana "matkalukemisena", kun odottelin pientä tyttöstäni jumpasta:)

  VastaaPoista
 7. Oijjoi, tuo alempi valaisin on oikea herkku! Onkos siihenkin vinkkejä ja ohjetta kyseisessä lehdessä? Jos näin on, lehtihän on suorastaan p a k k o saada omaksi! =)

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo varjostin ja hienot ovat kukkavalotkin!!

  VastaaPoista
 9. Olen juuri ostanut kirjoittamasi kirjan , ja voi, eka kerran voin sanoa, että on OIKEITA askarteluvinkkejä ohjeineen!!!! Monta ideaa olen jo saanut ja monta sinun keksimääsi aion kokeilla...!

  Kiitos!!!

  -Pia-

  VastaaPoista
 10. Uudet ideat ovat aina tervetulleita.

  Ja on hienoa nähdä toisten taidolla tekemiä ihanuuksia <3

  VastaaPoista
 11. Kuule, jos yrittäisin tehdä emalikylttjä, niin onnistuuko se myös keraamisella levyllä?

  Kirjoja ostin peräti 15 kappaletta (aivan mahtavan kauniita)joista aion tehdä niitä "salalokeroita" - jos vain lötäisin pahvia!!!! Askarteluliikkeessa pahvi maksaa 7-11€/kartonki!!!!!

  Hyvää viikonlopunjatkoa!
  -Pia-

  VastaaPoista
 12. Sunna, no aivan ihana kuulla kun pidät :)

  Annukka, juurikin siihen on ohjeet tuolla Ihana-lehdessä, samoin kuin valosarjaan :)

  Irmastiina, kiitos kaunis!

  Pia, kiitos ja kumarrus, mahtava homma :) En usko että keraaminen liesi toimii, voit hankkia vaikka Ikeasta tai jostain halpakaupasta sellaisen töpselin perässä olevan yhden paistolevyn ja käyttää sitä emalikylttien tekoon. Tarkoititko toisena projektina kirjarasioita? Itse kierrätin pahviksi akvarellilehtiön takakannen, mutta yhdestä sellaisesta jätti-arkista joka maksaa 9-11 euroa saa tehtyä aivan valtavasti vaikka mitä, nehän ovat kooltaan yli A1-kokoa. Iloa tekemiseen!

  Ainosofia, ideoitahan aina kaipaa :)

  VastaaPoista