keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Arvotaan voittavat numerot


Kylläpä meidän pörröinen perheenjäsen onkin pitänyt meidät kiireisenä, ja oppimassa uutta samalla kuin se itsekin. 
Mutta nyt on arvottu kaksinkertaisesti, eli arvontanumerokoneella arvottuna postikortit lähtevät uuteen kotiin Minjalle,


ja kirja Esmeraldalle
Onneksi olkoon molemmille ja kiitos paljon kaikista kommenteista sekä sähköposteista, moniin toiveisiin tuunauksista ja askarteluista, valaisimien teosta lähtien huonekalujen muokkaamiseen löytyy helpotus tekemiskolotukseen juurikin Vintagen viemää-kirjasta, kun viime vuonna meistä ei paljon blogissa kuulunut, me teimme juuri niitä tuunauksia ja kymmenittäin muita tekemisiä ja rakenteluja ja ne on kaikki tiivistetty tähän kirjaan jättipaketiksi
Yksi kommentti teki minuun erityisen vaikutuksen ja haluan palkita vielä erikseen Tintin postikorteilla mukavista, ajatuksia herättävistä kysymyksistä joihin syntyi hinku vastata, kiitos. 

Blogissa on luvassa siis puutarhajuttuja, asemasta lisää kuvia, meistä juttua ja vaikka mitä muuta tuttua ja uutta, heti kun vain ehdin niin aloitetaan! 

15 kommenttia:

 1. :O Ei voi olla totta! Minä ensimmäisenä täällä, satuin huomaamaan että olit päivittänyt...
  Ja mun nimi ensimmäisenä!!!

  Kiitos, aivan mahtavan ihana yllätys <3

  Olen naama korvissa!

  VastaaPoista
 2. PS. Niin ja onnittelut hurmaavasta pörröisestä pennusta! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille, mua ei tällä kertaa niin harmita kun Tyyli&koti-kirjakerhossa oli tuo kirjasi kuukaudenkirjana :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mieletöntä! Ihanaa. Nyt iloitsen, etten vielä ehtinyt kirjaostoksille. :) En malta odottaa, että saan kirjasi käsiini!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut voittajille! Mun täytyy varmaan pistäytyä nettikirjakaupassa ostoksilla, että saan uuden ihanuuden kesäkotiin tavattavaksi!

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajille, ihanan kirjan tekijöille ja tietysti uudelle suloiselle perheenjäsenelle! Meidän koiruus oli pentu viime kesänä ja on vielä hyvin muistissa se kaikki. Hauvavauvat on ihania!

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajille!

  Mutta voi tota teidän Penniä! Onko sillä lutusella vielä napanuoran tynkäkin keskellä paljasta massua?

  Jos ikinä otan vielä koiraa niin tuollainen (vesikoirahan tuo on?) Ne on jotenkin samanluonteisia, kun toi meidän luppakorva. Niiden kanssa syntyy silläkin aina hyvät leikit.

  VastaaPoista
 8. Onnea voittajille! Pitääpäs lähteä kirjaostoksille ;)

  VastaaPoista
 9. Kävelin tänään Helsingin keskustassa ohitse WSOY:n liikkeen. Oli hienosti yksi ikkuna omistettu kokonaan sinun kirjallesi :)

  VastaaPoista
 10. Onnea voittajille!
  Hienot palkinnot saitte..:)

  VastaaPoista
 11. Heips!
  Onnea vaan voittajille.
  Joo, tyyli ja kotilehden kuukaudenkirjaa tässä odottelen.
  Onko kirjassa kerrottu miten vanhat kaapit puhdistetaan sisältä ja haju saadaan pois.Olen sitä sulta kerran kysynyt, tulostin vastauksenkin, nyt en vaan löydä sitä.Aurinkoisia päiviä Parolan asemalle. T Riitta
  ps. söpö hauvveli

  VastaaPoista
 12. Meidän tilaama kirja saapui tänään ja olemme äitini kanssa ihastelleet kirjaa vuoronperään, yhdessä ja erikseen :) Kirja on paitsi täynnä hienoja ideoita, mutta myös äärettömän kauniisti kuvitettu ja taitettu!

  VastaaPoista
 13. Minja, ihanaa kun ilahdutti! Yhtä iso ilo tännekin :)

  Pilvitarha, no hyvä kun sattui sopivasti :)

  Esmeralda, mahtavaa! Laita toki minulle sähköpostia tulemaan niin saadaan kirja postin matkaan mahdollisimman pian :)

  Nonna, ainakin tyyli ja koti-kirjakerhossa on nyt tosiaan tässä kuussa kirja kätevästi :)

  Hanni, kiitos oikein paljon, ja onhan tuo koirukka kertakaikkisen ihana, vaikkakin välillä touhukkuus yllättää meidätkin perusteellisesti. Kovasti on joka päivä uuden opettelua!

  eilen tänään huomenna, tämä kaveri on sheriffi, ja se on sen pistooli ;) Sekarotuinen on tosiaan, tiibetinspanielia, papilonia ja cockerspanielia, jää aika pieneksi ja on kyllä energinen ja hurjan kekseliäs muksutin :)

  Marjukka, mukava kuulla!

  http mistress, mainiota, sinne vietiinkin kirjan sivujen tuotoksia mukavasti, pääsen itsekin näkemään ikkunan aivan tuota pikaa :)

  rianhe2, nyt en muista täysin vastausta, mutta muistaakseni laventeliöljyllä "maustettu" etikkavesi toimii hyvin. Itse olen nyt huomannut että erittäin perusteellinen tuuletus, monen kuukauden, auttaa samoin, mutta puhdistus parempi. Netistä googlettamalla pitäisi löytyä resepti raikastus-suihkeelle.

  Varpasen asema, kiitokset kauniit, mahtava kuulla että nautitte :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos vastauksesta. Yritän etsiä.
  T Riitta

  VastaaPoista
 15. Sain tänään postissa tuon kirjan ja olin samantien myyty! Ihania juttuja olit koonut kirjaan ja erityisesti laput oli niiiiiiiin mahtavia, että pakko joku toteuttaa ♥

  VastaaPoista