keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Miniastia-koristeet x 3

Hei, olis kyllä niin aika taas tehdä jotakin täällä!
Tämä pikku-rakentelu sopii moneen, vaikka lahja-ideaa jouluksi, eli mitä voisi tehdä nukkekoti-astioista? En ole mineilyä kuitenkaan aloittanut, mutta näitä oikeasti siroja miniastioita ei tehnyt mieli ohittaa, Dolores-nettipuodista niitä löytyi super-edullisesti ja tässä muutama niksi:

1. Tee pienestä posliiniastiasta magneetti kiinnittämällä 2-komponentti-liimalla vahva pikkuinen magneetti astian kylkeen. Siroja mutta todella tehokkaita edullisia magneetteja löytyy esimerkiksi Bebekistä.

 Vain pieni tippa liimaa ja se on siinä, vartin päästä käyttökunnossa! Tee mistä vain mieluisasta mini-esineestä jääkaappimagneetti, pistä vaikka koko mini-astiasto erilaiseen käyttöön tai huonekalu, hitsi, vaikka puutarha-työkalut, lahjan saajalle voi tehdä sarjan harrastuksen mukaan.
2. Kaapin nupin koriste tai joulukuusen kauniste syntyy helposti kattilasta, liimaa vesiliukosella perusliimalla kansi kiinni (saat sen silloin vielä irti tarvittaessa jos haluat) ja nauha tai naru kattilankanteen, tämä on niin simppeli mutta ihana.

3. Ja vielä kolmantena, pienellä korulenkillä ja ketjulla (tai narulla) saat astian kuin astian kaulakoruksi, kokonaisen 1 euron riipus on herttainen kuin mikä.

Let's add english after a shamefully long pause! It was time to do a little something pretty, and this really is something small and very pretty. Dollhouse ceramics and small objects are ideal for decoration, glue a strong small magnet on a kettle or a pot and it's an instant fridge decor, or hang them on a christmas tree or a door knop with a string or a ribbon. And last but not least, make a beautiful necklace of one, super-cheap but super-chic.

17 kommenttia:

 1. Onpa koreita ja pikkuruisia posliineja. Kauniita ideoita!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana idea!!! Kiitokset vinkistä :) Todella ihania koristeita!

  VastaaPoista
 3. Vilken söt kanna, perfekt som halsband eller på kylskåpet! Tittade in på sidan du tipsade om, och oj då så mycket små härliga saker! Speciellt porslinsavdelningen. Man vill ju genast köpa sig en servis :-)

  VastaaPoista
 4. Tulipas taas kauniita ja hauskoja ideoita:)

  VastaaPoista
 5. Noista sais ihanat pöytäliinan painot! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat! Tosin mietin heti, että tämä on jotain niin pientä, mihin tumpelosormeni eivät kykenisi :)

  VastaaPoista
 7. Voi ompa mukava idea nyt voin tehdä pienistä keräilyastioista mangneetteja. Samoin tuo kaulakorukin on kiva.

  VastaaPoista
 8. Voi miten suloisia nuo pienet posliiniesineet :) Itse kerään pieniä kastelukannuja.

  VastaaPoista
 9. Söpöisiä juttuja! Minä haaveilen isosta nukkekodista jonka saisi sisustaa ja aina hiplailen tilaisuuden tullen noit pikku tavaroita. voisihan sitä pahinpaan tuskaan askarrella tuollaisia, KIITOS vinkistä!

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa kun tykkäsitte! Täytyy tehdä itselle kyllä se kokonainen jääkaappi-astiasto, kupit ja lautaset riviin :)

  VastaaPoista
 11. Hauska juttu. Me nukkekotiharrastelijat taas löydämme kivoja jääkaappimagneetteja, joista napsimme magneetit pois, jotta saamme kivoja minitavaroita - esim. astioita nukkekotiin :)

  VastaaPoista
 12. Miniastioista tehdyt korut, magneetit yms on hienoja! Ajattelin otta vinkin korvan taakse ja tehtailla ehkä joululahjaksi muutamia :)

  (menin vahingossa kommentoimaan ensin toista tekstiä, eli poistin kommenttini tuolta "keittiössä"-tekstistä)

  VastaaPoista
 13. Ihania ideoita! Hyvää uutta vuotta asemalle:)

  VastaaPoista