keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Lämpöä, valoa ja jo Ihanan-joulua

Talvi tekee tulemista tavattoman nopeasti, syksy tuntuu menneen ohitse aivan huomaamatta kiireen keskellä, nurkissa sen tuntee heti ensimmäisenä. Vanhat täkit onneksi lämmittää kun kylmenee, erityisesti nämä miehekkeen ihanan mummon lahjoittamat pitsipeitot ja upea täkki, puuvillaisia ja painavia, parhaita sohvalla pötkötellessä.

Toiset omat lempparit ovat vanhat satiinipeitot ja vanhojen lämpötyynyjen päälliset! Nämä kolme tyynynpäällistä on otettu super-halvalla löydetyistä vanhoista lämpötyynyistä uusiokäyttöön, sähköosat vain sisältä kierrätykseen ja se siinä.


Valoa tarvitaan myös paljon lisää kotona, uusimpia löytöjä kirpputorilta, Valinten vanha työvalaisin antaa valoa yhden pöydän nurkalla, sähköt loistokunnossa ja heti käyttöön.

Ihana-lehdessäkin tällä kertaa valoa ja lämpöä jouluun helpolla projektilla, niin kuin joulun alla on mukavinta, oma joulu-innostus saa vielä odotella hiukan, mutta tämä on jo hyvää lämmittelyä!


Olen saanut teiltä ihanilta lukijoilta todella lämmittäviä tunnustuksia hurjan monta, viipyneet kiitokset niistä Kikille, Jasmiinalle, Ninnille, Susannalle ja Sannille,
ja tässä, koitetaan niitä 7 paljastusta allekirjoittaneesta:
1. Olen todella innokas aloittamaan valtavasti projekteja mutta saada ne järkevissä ajoissa valmiiksi on kaukana vahvuuksistani..
2. Minusta ei parempaa shoppailua olekaan kuin vanhojen tavaroiden myymälät laidasta laitaan, rentoudun valtavasti kun pääsen niitä kiertelemään aina kun aikaa liikenee.
3. Rakastan valtavasti vanhoja, huolella tehtyjä taloja joiden sielun voi melkein aistia! Jos voisin, pelastaisin mahdollisimman monta rappiolta.
4. Tuoretta korvapuustia ja kotona tehty latte, näillä aineksilla minut voisi lahjoa varmaan melkein mihin vain!
5. Uskon vakaasti ajattelutapaan että kun unelmoit ja uskot itseesi ja keskityt ei ole mitään mitä et voisi saavuttaa elämässä, kaikki vain naksahtaa kohdilleen suorastaan huomaamatta vähitellen.
6. Haluaisin olla enemmän järjestyksen ihminen, sellainen joka osaisi useammin laittaa tavarat paikoilleen, olen vain todella hyvä laittamaan ne levälleen, heh..!
7. Haaveilen eniten enemmän ajasta kotona ja työtahdin rauhoittumisesta tällä hetkellä, tauko ainakin jo pilkistää horisontissa, ihanaa..

En nyt jaa tunnustuksia eteenpäin, mutta osoitan tunnustuksen kaikille teille innoittaville lukijoille, kiitos kannustuksista tuhannesti, toivottavasti pian pääsen jakamaan vähän enemmän takaisinkin päin!

18 kommenttia:

 1. Ihanan muhkea peittokokoelma!
  Meillä on vain yksi tuollainen täkki, kirkkaanpunainen ja siitä kaikki sitten tappelee kun se on paras :)

  Ja nyt tuli kyllä semmoinen himo korvapuustiin että kukahan leipois...

  VastaaPoista
 2. Ihanat täkit ja herkut värit!

  VastaaPoista
 3. Oivoi mitä täkkejä. Minä pölvästi jätin pari tuollaista satiinitäkkiä kirpparilla ostamatta ja kylläpä nyt korpeaa.

  VastaaPoista
 4. Vau, mitä peittoja! Yksittäisenä kun tuollaisen näkee kirpparilla ei näe miten ihanan kokoelman niistä saisi, mut onnex jotkut näkee;) Kovasti täytys jarrutella itsekin jouluisia asioita, edes tuonne marraskuun puolelle, vaikka himoittas jo vähäsen...

  VastaaPoista
 5. Onpas kokoelma täkkejä ja peittoja. Tuon värisiä satiinipintaisia en olekaan koskaan ennen nähnyt. Joskus mummolassa tai pappalassa oli kyllä satiinipintaisia, mutta olivat murrettuja sävyjä kuten ruskeaa ja oliivin vihreää.

  VastaaPoista
 6. Oh, så härliga bilder! Den första bilden skulle jag gärna "hålla i", med andra ord skulle den passa som helsidesbild i en bok ;-).

  VastaaPoista
 7. Ihania tekstiilejä. Syötävän hyvät värit!
  Ja tosiaan se joulukin sieltä jolkottaa jo tänne päin ja kovasti pitäisi imeä ideoita, jotta saa itsensä oikealle moodille.

  VastaaPoista
 8. Ihanat täkit, ihana lamppu - voi kun ihanaa...=D

  VastaaPoista
 9. Voi vimpe nuo satiinipeitot ja koko se kuvakoostumus, aaahhh.
  Mukava saada tietää sinusta hiukkasen enemmän tällä kertaa, tunnustuksesi olivat tuttuja minullekin....sama hulluus kaikkeen vanhaan, meillä pitää olla kaikki vanhaa jopa lammasrotua myöden!
  Meillä muuten arvonta nyt, rohkeasti vain mukaan! Saa vastata suomeksi...

  VastaaPoista
 10. Oi että, tuo vaaleanvihreä täkki. Aivan ihana! Ja se rautasänky siellä taustalla. Kelpais!

  VastaaPoista
 11. Pilvitarha, ovat superlämpöisiä nuo peitot, vähemmästäkin sitä kinaa syntyy ;) korvapuustia, aina nam, onneksi maltoin tehdä illalla omenapaistosta, vähän samaa fiilistä :)

  Anis, herkkuvärejä nyt kaipaakin!

  Outi, kyllä niitä varmasti vielä osuu kohdalle, monet ullakot vielä täynnä unohtuneita moisia pullollaan :) niin älä toki liikaa kärvistele harmissa, onnea etsinnöille!

  Riitta, joulu tulee joka vuosi aina vain aiemmin, olishan se todella hyvä kun malttaisi nyt jo puuhiin keskittyä, mutta aina se kuitenkin jää minulta aivan viimetippaan... :)

  Anne, olen nähnyt itsekin tummia oranssisen ruskeita, niitä tosiaan löytyy enemmän, mutta oon jättänyt sitten muut värit toisille löydettäväksi, on iloa useammalle.

  Aja, juu, tuo ensimmäinen kuva oli minustakin niin ihastelu-potentiaalinen ;)

  Emilia, itse oottelen sitä hetkeä kun saa olla jouteliaana ja kun alkaa tuota lunta ropista niin sitten fiilis tulee kuin itsestään :) toivottavasti!

  Laura S, kiitos ihana itsellesi :)

  Eija, on siinä vanhassa vaan aivan erilainen viba tosiaan, täytyykin käydä tsekkaamassa arvonta!

  emilia, tuo rautasänky on meillä sohvana olohuoneessa, on suosituin löhöilypaikka, futonin kanssa aivan lyömätön pötkötellä :)

  VastaaPoista
 12. Voisin yhtyä kaikkiin muihin 7:ssä kohdassasi ihan kirjaimellisesti, paitsi latteen:D

  Noita vanhoja täkkejä oli jossain toisessakin blogissa. Niissä on ihania kuoseja, mutta mä en pystyisi pitämään kotona. Wanhan ja retron hullu vaikka kuinka olen, niin tyynyt ja peitot menee aika vauhdilla kaatikselle -kammoan kaikkea mitä siellä sisällä asustelee:/ (tai sitten ne asuvat mielikuvituksessani). En usko edes pesun kaiken kattavaan voimaan tässä asiassa!

  VastaaPoista
 13. Hauskaa lukea sinusta enemmän !
  Joo, samoja juttuja täälläkin :D
  Vanhaa pitää olla - kaikki uusi, ja karvani nousevat pystyyn. Rakastan omaa puutönöäni niin paljon (vaikkakin uusi tuttavuus mulle,vasta puoli vuotta asuttu). Se on koti isolla koolla eikä sitä koskaan myydä <3
  Täältä sun blogistasi saa paljon vinkkejä ja ideoita.

  VastaaPoista
 14. Oi, mikä ihana projekti teillä onkaan! Pitääpä tulla seurailemaan edistystä ja kauniita kuvia :) Merkkasin muistiin ja varppina tulen toistekin.

  VastaaPoista
 15. Kauniita tunnelmia noissa sinun valokuvissa. Ostinkin jo tuon Ihana-lehden ja ilahduin jälleen tuosta ohjeestasi. Tuollainen kynttiläkruunu sopii kuin nenä päähän lasitetulle parvekkeelle tuomaan iloa ja valoa jo pimeään syksyyn ja toki myös jouluun. Onneksi tulin juuri hamstranneeksi peltitarjottimia erästä toista projektia silmälläpitäen :D
  Ihanaa että nämä sinun kierrätys- ja tuunausideasi ovat siitä normaalista massasta poikkeavia ja hyvin innovatiivisia.

  VastaaPoista
 16. Nuo täkit ovat parhautta. Miksen minä löydä niitä mistään? Meillä on tuollaisia kattotiiliä. lLulen, että juuri samanlaisia. Niitä on aika paljon, jos tarvitsette vielä joskus.

  VastaaPoista
 17. Mä hullaannuin tuohon valaisimeen! Kiva oli lukea paljastuksistasi. Moneen kohtaan voisin sanoa, että joo niin minäkin ;D Tuota rauhoittumista minäkin olen odottanut ja nyt kun pihatöitä ei enää tarvi ajatella ja töissäkin pahin kiire on taas ohi, niin tuntuu mukavan levolliselta.

  VastaaPoista
 18. Hei, muistatteko vielä, kun noita "silkkitäkkejä" inhottiin? Niitä löytyi ainakin meidän vintiltä pilvin pimein. Nyt näyttävät kyllä ihan mahdottoman hyviltä. Minullakin on (vain) yksi: punainen.

  VastaaPoista