torstai 18. helmikuuta 2010

Yksityiskohtia osa 2

  

Yksi vanha rautasänky on meillä tällä hetkellä olohuoneessa yhtenä löhöpaikkana ja siitä välillä kisataan kumpi siihen pääsee vetämään itsensä oikoseksi. Patjana futon ja päällisenä vanhaa talonpoikaista patjaraitaa, siinä vanha täkki ylle vähän lämmikkeeksi ja on niin mukava olla. Nurkassa odottaa vieläkin keskeneräinen valaisinprojekti, tuossa on kyllä kevään yksi ehdottomasti loppuun tehtävä juttu! Kuten huomaa, olemme pehmoina vanhoihin opetustauluihin joita meiltä löytyy melkein joka seinältä. Ja matkalaukkuihin, näissä säilytän tällä hetkellä neulonta-lankoja ja villoja. Ja vanhat kirjaimet, ovat valaistuja tai ei, näitä pitäisi ripotella enemmänkin esille. Pssst, kirjaimia muuten löytyy meiltä myös useampia, ota toki yhteyttä jos etsit jotakin erityistä.

One old ironbed is in our livingroom as a lounging spot at the moment, we sometimes race who gets to veg out on it, it's so comfy. We collect many sorts, these old school teaching boards are our favorites, old suitcases house my yarns at the moment, and old letters, they are really fab, gives a bit of an edge anywhere.

43 kommenttia:

  1. Tuoli on ihana ja sänky vielä ihanampi! Teillä on kokonaisuudessaan niin mahtava koti, etten ole ennen vastaavanlaiseen törmännyt!

    Ja ihanaa, kun päivissä on jo valoa ja kuvistakin saa taas kirkkaita!

    VastaaPoista
  2. ihanat noi räsymatto tyynyt :)meillä itelläkin on vanhatalo jonka haluttais alkaa kunnostamaan asunnoksi, siitä on kuvia mun blogissani

    VastaaPoista
  3. Ja lisää kauniita kuvia! Hitsi mikä tuolikaunokainen!

    VastaaPoista
  4. Ooohhhh, teillä on niin upeita, kauniita yksityiskohtia. Pyörryn kohta ihastuksesta... Mistä teettekin noin mahtavia löytöjä??

    VastaaPoista
  5. Upeita kuvia!! Teillä on sitten kaikkea ihanaa!

    Aurinkoa loppuviikoksi!!

    VastaaPoista
  6. Voi miten kauniita nuo taulut!!! :)

    VastaaPoista
  7. Ihania yksityiskohtia!
    Meillä on myös noita opetustauluja, keräilen Ebba Masalinin maalaamia. Ne ovat niin kauniita!
    ja matkalaukut, niitä vosin omia itselleni lisää lisää lisää!
    Teillä on aivan ihana koti, tunnelmallinen ja kaunis ja kekseliäs.

    VastaaPoista
  8. Heh,Jutan tavoin minäkin pökerryn kohta ihastuksesta...ihanaaihanaa!! Tuoli ja sänky ja taulut ja matkalaukut ja ja ja...:D
    K-kirjain pääsi lapselle kirjatueksi,sopii siihen kuin nakutettu! Se on sopivan painava pitämään kirjoja pystysssä mutta sille olisi kieltämättä ihanaa saada kaveri. Onko sinulla jotain vaaleansävyisiä kirjaimia vai ovatko kaikki mustia/hopeisia?

    VastaaPoista
  9. Hurmaavaa! Tuon tauluidean nappaan vanhoille tapeteille joita seinistä on kuorittu. Ovat etsineet ideaa kuinka palata seinille uusille! Kiitos!

    VastaaPoista
  10. aivan hurmaavia yksityiskohtia kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
  11. Kivoi kuvei! Viihtyisä nurkkaus, enkä yhtään ihmettele että tulee kilpailua... ;)

    VastaaPoista
  12. Teillä on aina niin kivoja projekteja. Mukavalta paikalta kuulostaa tuo teidän rautasänky, täkki ja kaikki. Ihanaa oikaista itsensä, pistää syrjälleen, kuten ystäväni sanoisi ;-)

    VastaaPoista
  13. Näissä kahdessa postauksessasi on niin kaikkea mukavannäköistä. Kotinne on tosiaan persoonallinen! Ja hienoa kun teette niin paljon itse kaikkea!

    VastaaPoista
  14. Mitä kirjaimia sulla olisi? Mä olisin kovin kiinnostunut noista kirjaimista:)

    VastaaPoista
  15. hmmm, mihin lienee kommenttini kadonnut, kun tänne jo aiemmin ainakin olin kirjoittavinani. Ehkä sinne mystiseen bittiavaruuteen...

    Tästä suht läheltä kirjoittelen ja kyselin L-kirjainta, löytyiskö ylimääräistä ja ihan myytäväks asti?

    Mummun vanhasta rautasängystä taisin jotain myös kirjoitella, kun sain sen juuri yläkertaan ja toimii tällä hetkellä äidin rentoutumispaikkana ja poikien pomppulinnana. Ei kylläkään yhtä aikaa ;)

    -Susanna

    VastaaPoista
  16. Kultsin kämppä, kiitos valtavasti, täällä koitetaan rajata vähän arjen kaaosta kuvista ulos ;) Me harmi olemme niin myöhään kotona aina että joudumme turvautumaan erillisiin salamiin, ei ole tosiaan päivänvaloa voittanutta, en malta odottaa että valoa vielä riittäisi kun pääsemme kotiin!

    mintsu, minäpä käyn kurkkaamassa teidän projektia!

    Teija, emmat ovat meidän mieleen, tämä pikku-emmakin on niin tavattoman mukava istua :) oikea pesä.

    Jutta, kiitos kaunis :) kirpputoreja kierretään todella ahkeraan, sitten on aina uskollinen huuto.net ym. Me ei taideta shopata uusien tavaroiden liikkeissä lainkaan, kun niistä niin harvoin löytyy toivottuja esineitä.

    Ulla-Kristiina, valoisaa loppuviikkoa sinullekin!

    Pieni lintu, niissä kyllä on sitä jotakin, kai meillä on halua oppia sitä sun tätä kun kasvin poikkileikkaukset ovat parasta seinätaidetta ;D

    Temps perdu, Masalinit ovat myös omia suosikkeja, siinä oli kyllä taitava kuvittaja tosiaan!

    niina, voi kiitos ihana :) on monen värisiä kirjaimia, löytyy jopa lisää kultaisia! minäpä laitan sinulle sähköpostia tai katsotaan kuka ehtii ensin niin pistän kuvia.

    Piupau, tuo on kyllä hyvä uusiokäyttö komeille tapeteille, osissa kehyksissä on meillä kangas pingotettuna, mutta kaikkihan siihen käyttöön käy!

    rautaharakka, ihana kun nautit :)

    Elsa, se tuppaa olemaan tuon sängyn kanssa usein niin että ken peppunsa nostaa se paikkansa menettää ;)

    himalainen, voi kiitos, totta tosiaan, kuten myös eräs hyvä ystävä sanoisi että heittää rekun syrjälleen :D ja niin myös mieheke vähän väliä tokaisee.

    tuuluska, on onneksi kummallakin nämä käytetyt esineet intohimona, hyvä ettei sen osalta tule erimielisyyksiä kotona :)

    Ruusa, kiitoskiitos, paljon!

    Marika, laita ihmeessä sähköpostia niin minä pistän kuvia ja tietoja tulemaan!

    susannakuisma, no höh kun katosi, mystisiä nämä netin kiemurat, hienoa kun kirjoitit uudelleen! Kyllä varmaan löytyykin L:ää, laita postia tuonne sähköpostin puolelle niin minä laitan kuvia :)

    VastaaPoista
  17. Ihania yksityiskohtia ja niiiiin ihana sänky !

    VastaaPoista
  18. Mattotyynyt tosi mainiot ! Kiukuttaa, kun ovat niin painavia lentokoneessa kuljetettaviksi, meilläpäin ( Suomessa ) matot ovat kirppiksillä suht halpojakin. Täällä Pariisinpuolessa taasen olisi kone, joka voisi mattoakin ommella. Teitkö käsin vai koneella ?

    VastaaPoista
  19. Ihania kuvia. Erityisesti miellyttivät nuo tapettitaulut! Voisin itsekin kokeilla sellaisia tehdä.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  20. sari, ihan käsin ompelin, ovat niin paksuja ja minulla vain tämmöinen karvalakki-malli-ompelukone, hidasta oli mutta varsin ok lopputulos :) Tuolla arkistoista löytyykin postausta matoista viime kesältä!

    VastaaPoista
  21. Suloisen värinen tuoli : )
    Nuo kasviaiheiset opetustaulut ovat kyllä minun lemppareitani. Ihailen niitä aina kun näen... yhtään ei ole kyllä tullut hankittua itselle, jostain kumman syystä.

    VastaaPoista
  22. Häkellyttävän hienoja kuvia, kuten koko blogissakin. Ei voi kuin ihailla teidän tarmoanne ja sisustussilmääsi. Muistatko yhtään, paljonko olet Emma-tuolista maksanut? On ollut sellainen hakusessa jo pitkään, mutta antiikkiliikkeiden hinnat lähinnä pyörryttävät.

    VastaaPoista
  23. Vau mikä sänky! Mietin että tuo on varmaan teidän vierashuoneessa ja ajattelin jo kysäistä että saanko tulla teille yöksi :) :)

    Opetustauluista tykkään minäkin, ja ajattele, olen sitä ikäluokkaa että muistan että meillä oli biologian opettaja joka niitä vielä käytti :) (70-luvun lopulla)

    VastaaPoista
  24. Minäkin keräilen noita vanhoja matkalaukkuja, mutta alkavat olla kirppareilla hinnoissaan.
    Olen kerännyt ruskeita erikokoja.
    Nyt niissä on kirjoja.
    Hyvää viikonvaihdetta!

    VastaaPoista
  25. Vanhempien varastossa on ollut vanhoja matkalaukkuja iät ajat, ei oo tullut mieleenkään ottaa ne käyttöön. Hmm, minnehän saisin ne mahtumaan. Näyttää mahtavavalta! Kirjaimia ottaisin kans lisää, jos mahtuis. Kesällä löydettiin Romuritarista halvalla vanha AEG-mainosvalo, joka jaettiin osiin. Tuolla se A kirjahyllyn päällä nököttää. Pirteää pakkaspäivää!

    VastaaPoista
  26. Voi miten somaa! Olisipa teillä matkustajakoti, tulisin viivana :)

    VastaaPoista
  27. Oletko muuten tutustunut koulutaulukirjaan, joka tuli pari vuotta sitten?

    VastaaPoista
  28. Heippa! Huomasin blogia selailessa että teillä on melkoisesti erilaisia valomainoskirjaimia. Mistäs sellaisia on löytynyt? Itse kaipaisin kovasti kirjainta tai paria omaan asuntooni!

    VastaaPoista
  29. Nonna, taulut ovat mukavan helppoja tehdäkin, niittipyssy vain ja menoksi.

    sariw, kasviaiheiset meilläkin lemppareita, osaavat olla myös nekin jo hinnoissaan harmi kyllä.

    Im, kiitos todella paljon :) Pikku-emma löytyi huuto.netistä, sieltä voi löytää mukavaan hintaan. Tämä tuoli tarvitsisi kyllä kunnostusta, mutta ei mikään kiire onneksi, on vielä istuttava.

    Merja, rautasängyt kyllä ovat meillä hitti, vierashuoneeseenkin näitä tulee, kunhan vain saisimme valmista :)

    Tilu, niistä osataan kyllä jo kiskoa hintaa, välillä vielä löytää, mukavat pinot jo löytyvät niin ei niin hätä enää, todella kaipaisin löytää yksilöä muista maista :)

    Nalle, ei muuta kuin käyttöön, vaikka kaapin ylle tai sängyn alle, pääsevät sielläkin näkymään edukseen :) Kirjaimia löytyy myös meiltä jos niitä kaipaa, sähköposti löytyy tuolta blogin sivupalkista.

    Matroskin, kiitos miten ihanasti sanottu! :) En ole vielä löytänyt kirjaa käsiini, näin että oli ilmestynyt. Olisikin mukava nähdä mistä kaikista aiheista sitä onkaan tehty taulua.

    Naksutus, meiltä näitä löytyy ylimääräisiä omasta takaa, ota toki tuonne sähköpostin puolelle yhteyttä, löytyy blogin sivupalkista.

    VastaaPoista
  30. Mistä noita valokirjaimia teille on kertynyt? Kirppislöytöjä nekin?Koskaan en ole yhteenkään törmännyt, ystävältä yhden lahjaksi sain...jossa on sopivasti koiran nimikirjain :)

    VastaaPoista
  31. Niin minun makuun olevia yksityiskohtia. Voisinkin ottaa spostilla sinuun yhteyttä... ;)

    VastaaPoista
  32. Your house is really stunning!
    I think everybody is looking forward to spring now....

    VastaaPoista
  33. Voi kuinka ihailen teidän linjakasta tyyliä, kaikki on niin hienoa ja yhteensopivaa! Erityisesti pidin miehen työhuoneesta ja tuo rautasänky se vasta vie jalat alta! Ihanaa romuromantiikkaa!

    Olisin kysynyt mistä oikeastaan saitte kalenterinsivut, minullakin on sellainen vanha kalenteritausta?

    VastaaPoista
  34. Olivieno, ihan Info-kirjakaupasta, varmasti löytyy useammastakin paikasta, mahtavaa kun se on yhä valmistuksessa :)

    VastaaPoista
  35. Ihania, ihania, ihania! Voi mikä kokoelma matkalaukkuja! *ihastuneita huokailuja*

    VastaaPoista
  36. Minun silmäni iskeytyivät etenkin noihin vanhoihin kehyksiin. Ihanat sävyt.

    VastaaPoista
  37. Näistä silmä nauttii, kuten edellisistäkin. Kiitos herkuista!

    VastaaPoista
  38. Voi herranen aika mitä kaikkea kamaa teiltä löytyykin !!! Minulta ihan silmät menee sykkyrälle.

    Mua harmittaa kun noista koulutauluista pyydetään nykyään ihan hirveet hillot! Tahtoisin omani kohdalla kokea sen löytämisen fiiliksen, ihanan tunteen, että aarteen löysin ja halvalla ... vielä ei oo tunnetta tai aarretta näkynyt...

    VastaaPoista
  39. Vielä on toivoa löytää noita opetustauluja halvallakin, viime syksynä muutaman lunastin omaksi 1e-3e hintaan pienemmän paikkakunnan kirppikseltä. Olivat loputkin sitten menneet aika nopeasti eikä mikään ihme... Toivottavasti eivät kuitenkaan jälleenmyyjien käsiin vaan oikeasti ihastuneille :D

    -Susanna

    VastaaPoista
  40. That bed is so fantastic, but so are those pillows and fabrics on the bed! Really lovely vintage :)
    And those frames with the nice pictures in it would fit in our home as well...
    Best greetings, Marjolijn

    VastaaPoista
  41. Ihana koti ja mahtavia nuo mattotyynyt!!!

    Jatkan viestiarkistosi kahlaamista :D

    VastaaPoista