tiistai 12. tammikuuta 2010

Työhuoneessa

Hurjat olivat alkuasetelmat tässä huoneessa, varastoksi alennettu huone oli ollut ihan-sama-hoidolla jo vuosikymmeniä, täällä oli heitetty tikkaa, piirrelty seinille ja harjoiteltu maalausta sekä testattu rappausta.

Tältä huone näytti 
Ennen

Ja tältä huone näyttää remontin
Jälkeen


Vielä oli sähköistys tässä vaiheessa tekemättä, mutta muuten huone oli valmis! Voi onnea! Tämä on ainoa huone meillä josta tulee asemalla seiniltä täysin valkoinen, meistä se oli paras ratkaisu tähän muuten erittäin pimeään huoneeseen. Huomenna lisää lopputuloksia ja jo vähän aarteiden sijoittelua. Puolapuista löydät lisää kuvia täältä ja täältä löytyy lisää jo esiteltyjä remonttivaiheita.

This is how the hubbies study looked like before... and this is after! We went with white because the room was very dark and has only a tiny window, in all the other rooms in the station we're going to go with plenty of different hues.

25 kommenttia:

 1. Ärrinmurrin, kuinka voinkin olla kateellinen. Teidän työhuone on varmaan meidän olkkarin ja makkarin kokoinen. En kyllä tiedä mitä noin isolla talolla tekisin ja en osaisi varmaan edes remontoida mutta saahan sitä silti olla vähän kade :D

  VastaaPoista
 2. Näyttää ainakin ihanan valoisalta nyt! Kyllä ahkera uurastus vaan aina palkitaan lopputuloksella :) (Pitäisi muistaa omissakin projekteissa, mut välillä laiskottaa vaan niin paljon..)

  VastaaPoista
 3. Ei voi sanoa muutakuin että VAU! Ensikatsomalta ei kyllä tunnistaisi samaksi tilaksi edes. Odotan innolla enemmän kuvia huoneesta :)

  VastaaPoista
 4. Tulipas valoisa ja raikas :) Puolapuut sopii huoneeseen kuin nenä päähän.

  VastaaPoista
 5. Tuo väri jota olet maalannut puolapuihin ja työpöytään on ihana. Varmasti se mattaisuus tekee vielä paremmaksi. Loistava idea nuo puolapuut, niissä saa ihania voimisteluliikkeitä työn jälkeen ja rentoutuu paremmin.

  VastaaPoista
 6. Puolapuut ovat vallan hienot! Tuollaiset olisi saatava ihan välttämättä! Huone näyttää valoisalta, valkoinen oli varmasti oikea värivalinta!

  VastaaPoista
 7. Vau, hieno ja inspiroiva työhuone, kuin tyhjä kangas! Hyvä ratkaisu maalata kokonaan valkoiseksi, jo pelkästään valoisuuden takia.

  Jäänkin odottelemaan jatkoa.

  Terkuin,
  Elsa

  VastaaPoista
 8. Valkoinen antaa tosi hyvin valoa! :)
  Kivalta näyttää!

  VastaaPoista
 9. Ihana valkoinen, avara, puhdas huone..kaunis!!

  VastaaPoista
 10. Heippa! Löysin blogisi joulomalla ja olen siitä asti ihastellut ihania tavaroita ja kuvia ja mahtavia ideoita. Remontti- ja omamökkikuumeenkiin olen saanut :)

  VastaaPoista
 11. Juku, miten hieno. Voisin sulkeutua huoneeseen iäksi!

  VastaaPoista
 12. Uskomattoman kaunis huone jo tyhjänä.
  Voin kuvitella mitä saattekaan tuosta aikaiseksi.
  Harvoin tuollaisia näkee.
  Hyvä valinta tuo valkoinen.

  VastaaPoista
 13. Kaunis ja ihana!

  Saako kysyä, miten toteutitte tuon peräseinän laudoituksen? Kuvista päätellen siinä ei ollut aiemmin noita lautoja. Jääkö siihen automaattisesti tuollainen musta rako varjosta, vai onko siihen jotain kikkaa. Maaloitteko laudat ennen asennusta vai seinään päin? Meillä on suunnitelmissa myös laittaa vessaan juuri tuollainen lautaladonta, mutta mies ei oikein hiffaa sen ideaa...

  VastaaPoista
 14. Ihanaa ihailla täällä valmiita tuloksia, saa uutta voimaa omaan harrasteluun=)) Puolapuut on NIIN ihanat. Vaaleaus tuo ihanaa avaruutta.

  VastaaPoista
 15. Mahtavaa! Ja lattian väri on aivan upea.

  VastaaPoista
 16. No,valoisaksi muuttui ainakin.Kunhan kalusteet laitat,niin vähintäänkin UPEA.jes,jes...

  VastaaPoista
 17. Voi wau miten on muuttunut!! älyttömän ihana huone, ja nuo puolapuut ovat piste i:n päälle!

  VastaaPoista
 18. Hyvän työhuoneen saa mies..

  Mua viehättää nykyään eniten patinoitu pinta. Olisin saattanut jättää lattian putsauksen jälkeen käsittelemättä. Vai oliko se kovin täynnä koloja?

  VastaaPoista
 19. Tulipas siitä kaunis!! Aivan ihana ja valkoinen sopii tuohon tilaan ihan täydellisesti... tosin mun mielestä ihan joka paikkaan :)

  VastaaPoista
 20. Nämä huoneen muodot ja yksityiskohdat on taas kerran niin hauskoja! Yksi parhaita asioita vanhoissa taloissa, yllätyksellisyys ja omaperäisyys tulevat kaupan päälle ihan itsestään... Tiedätkö mitä huoneessa on toimitettu asema-aikoina? Jään odottelemaan lopputulosta! :)

  VastaaPoista
 21. Toistan tässä muidenkin jo laittaman kommentin: ihanan valoisa! Kävin katsomassa nuo linkit, mun mielestä se, että listat on erilaiset on juuri hauska yksityiskohta. Hienoa, että säilytitte ne! :)

  Meillä on tuolla pihalla semmoinen vanha kaksikerroksinen aitta, jonne joskus vielä tulee yläkertaan molempiin huoneisiin nukkuma-aitat. Sinne suunnittelen juuri tuommoisia valkoisia lautaseiniä. No, seinäthän on jo paikallaan, mutta valkoiseksi ne sitten maalataan. ;)

  VastaaPoista
 22. Stella, tämä näyttää kuvissa suuremmalta kuin onkaan, vähän hassu L:n muotoinen huone, näytän pian, tuo haastetta sisustaa kyllä yllin kyllin :)

  Teija, valoisuus onkin nyt tässä huoneessa ihan omaa luokkaansa, se uurastus ottaa aina koville, meiltäkin meni monet kuukaudet kaiken muun ohella, onneksi tosiaan palkitsee lopuksi :)

  Madam B.C., ei kyllä ole onneksi samaa tunnelmaa kuin ennen, ihana on ollut sisustaa miehelle :)

  Suklaamarenki, puolapuut tuovat kyllä mukavaa särmää!

  studio-sirkkis, nämä puolapuut olivatkin miehekkeen yksi suurista toiveista, onneksi löytyi vielä hurjan halvat jotka pystyi pelastamaan kaatopaikalta.

  Annika, alkuun tuntui valkoinen melkein liiankin värittömältä, mutta huoneeseen tulee niin paljon kaikkea dramaattista että toimivat nappiin yhdessä :)

  Elsa, tähän huoneeseen tekeekin nyt mieli mennä katsomaan valmista, ja järjestystä :)

  Hipsu ja Hanne, tässä tilassa kyllä valkoinen on aivan unelma!

  Solen, kiitos kovasti, mahtavaa kun inspiroi :)

  Uuden Kuun Emilia, olenkin vähän kateellinen nyt miehelle kun oma työhuone saa vielä odottaa, tekee mieli hengata täällä itsekin ;)

  Ainosofia, oli mukava saada kanssa johonkin huoneeseen raakalautaseinä, muissa huoneissa kun tulee perinteinen pinkopahvi paikoilleen.

  kati, kyllä laudat olivat seinässä valmiina, niiden päällä oli vain huonokuntoinen pinkopahvi ja kun se otettiin kaikilta seiniltä pois, mitä siitä oli jäljellä kuten näkyy, niin sieltä ne paljastuivat. Muissa seinissä oli raakalaudat, nämä laudat olivat upeata höylättyä lautaa, maalasimme ne Into-maalilla, vaativat sileästä pinnasta johtuen useamman kerroksen kuin muut seinät. Raon varjo johtuu laudan omista raoista, jos rakentaa omaa seinää voi jättää vaikka pienemmät raot, minusta nuo raot kuuluvat asiaan.

  mimmuli, Tämä lopputulos kyllä valoi uskoa että kyllä niitä tiloja saadaan täällä valmiiksikin ;)

  Inka, mekin tykästyttiin erityisesti tuohon lämpimän harmaaseen, helppo oli itse sekoitella.

  PikkuBertta, ihania kalusteita tähän huoneeseen tuleekin, paljon patinaa eikä lainkaan romantiikkaa vaan vähän karskia :)

  Kamomilla, puolapuut kyllä toimivat tässä huoneessa!

  Merja, ei ollut tässä lattiassa niinkään koloja, kun ei ollut muovimattoa ja nauloja joita olisi tarvinnut poistaa. Puukitillä saa koloja piiloon, lautojen raot ei meidän mielestä kuuluneetkaan kitata, mukava kun näkyvät. Lauta on ponttilautaa, joten raoista ei kuitenkaan vedä.

  Seepia, asemalta ollaan löydetty niin paljon erilaisia pehmeitä sävyjä, joista voisi moni katsoa pikavilkaisulla että taitavat olla valkoisia :) Näitä sävyjä varmasti sovelletaan ympäriinsä, ovat todella kauniita, pitänee joskus näyttää teille "värikarttaa"-asemalta, tuo monia esineitä paremmin esiinkin usein nuo sävyt.

  KallioHanhi, on kyllä ollut hyvin soveltavaa rakentamista tässäkin, ihania "ei sääntöjä"-mentaliteettia. Huoneesta emme tiedä mikä on ollut tehtävänä, ainakin tosiaan varastona pitkään, sekä jossakin vaiheessa Taina-nimisen tytön huone, joka tykkäsi kirjoitella nimeään moneen paikkaan...

  Laura, kuulostaa todella hyvältä idealta! pistäkää ihmeessä Into-maalia, oli niin helppoa maalata, vesiliukosta ja hengittävää, eikä kuoriudu pois puolikylmässä tai kylmässä tilassa niinkuin akrylaattimaalit.

  VastaaPoista
 23. Kylläpä huoneesta tuli kauniin valkoinen ja valoisa :)

  VastaaPoista
 24. Kiva kun vastasit. Voi teitä onnellisia, onpa hienoa, kun teillä ei hiiret vieraile. Minä sain eilen yöllä satimeen sen häirikön!! :) Elävänä pyydystävään loukkuun, neljän maissa alkoi käydä kopina ansassa. Toivotaan että se oli ainoa yksilö, ei niitä asuintiloissa ole juurikaan ollut. Naapurissa kyllä on hiiriä, vaikka kissa olisikin sisällä. Valitettavasti minä en oikein kissaa voi ottaa, vaikka rakastan ja ikävöin sellaista.

  Tuosta lattiasta piti vielä kysyä, siis ette lainkaan hioneet sitä? Tarttuuko maali sitten hyvin sen pohjustamisen jälkeen? Pesitte lattian ennen pohjustamista?

  VastaaPoista
 25. Pellon pientareella, emme hioneet lattiaa, ei ollut niin huonossa kunnossa että olisi tarvinnut, maalihan ei tartu kunnolla vain jos on esimerkiksi erittäin kiiltävä ja liukas maalikerros tai lakkakerros alla kun uutta alkaa levittämään, eli silloin kannattaa vähintään hiomalla karhentaa pintaa, parantaa tartuntaa uudelle maalille. Tämähän oli niin kulutettu valmiiksi ja karhea että ei mitään ongelmaa. Erittäin kuluneet osat olivat vain niin sanotusti erittäin nälkäisiä ja kuivia, pellavaöljy-käsittely elvytti niitä, nosti syöpyneitä puiden syitä tasaisemmaksi ja sitten pellavaöljymaalin levittelykin käy paremmin :)

  VastaaPoista