torstai 11. kesäkuuta 2009

Puhtaat lakanat

Ideoita riittää hurjasti mutta aikaansaavuus on ottanut jonkinlaiset lomailut ihan kertomatta. Vaihdoin sänkyyn puhtaat ihanat lakanat ja hain peittoihin ja tyynyihin ulkoilmaa. Jos hyvin nukutut pitkät unet saisi sormet ja pään toimimaan yhdessä ja voisi taas toteuttaa.

Marmorivalaisimissa on jotain kivaa, kun vain laittaa raikkaat varjostimet. Suuremmat yksilöt odottavat vielä omiaan. Toimivat kyllä mukavasti ihan ilmankin.Illalla pitää vähän tuulettaa niin saa nurmikon tuoksua sisälle. Kesä tuoksuu aina niin hyvälle, eritoten illalla.

14 kommenttia:

 1. hih, teilläpä ei taida olla itikoita samanmoiseksi riesaksi asti kuin meillä, jos voitte huoletta tuulettaa ;) tuoksua ei kyllä voita mikään, se on totta!

  VastaaPoista
 2. Itikat tuli minullakin mieleen.. mutta ikkunakuvassa on kaunis sininen hämy.

  Ja suloinen pikkujakkara!

  VastaaPoista
 3. Kauniit kesäpussilakanat! Kesä tuoksuu ihanalta myös näin aamuisin kun avaa ikkunan, linnut laulaa ja on kiva juoda aamukahvi kun ulkoa tulee raikas ilma sisälle:)...

  VastaaPoista
 4. Mulla on lapsuuden kesistä muistona juuri kesäilla ja -varhaisaamun tuoksuja, jotka hyttysverkon läpi leijailivat kammareihin..=)

  VastaaPoista
 5. Parasta mitä tiedän on puhtaisiin vastavaihdettuihin lakanoihin kömpiminen, ah:)

  Tuollaisen jakkaran tarvitsisin minäkin! Ihana.

  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 6. Jännä juttu marmorilamput näyttävät tosiaan ihan helposti lähestyttäviltä tuollaisella varjostimella, hienoja! Jakkara on makean värinen ja kaikki muukin on kaunista...

  Oletko keräillyt esineitä pitkään?

  VastaaPoista
 7. Kerrohan sitten, auttoivatko puhtaat lakanat, tuuletus ja hyvät unet. Täälläkään ei olla oikein saatu mitään aikaan.

  VastaaPoista
 8. Lakanoiden vaihto auttaa monesti!

  Nuo marmorijalkalamput ovat hauskat, minäkin niitä silloin tällöin katselen kirpparilla.

  VastaaPoista
 9. Kylläpä onkin ihanan kesäiset lakanat! Tuollaisen arkun tarvitsisin minäkin; olen yrittänyt kirppiksiltä ym. metsästellä vanhaa, mutta eipä vain ota löytyäkseen.

  Sininen hetki on kyllä alkukesän parhautta. Onnistunut kuva.

  VastaaPoista
 10. Maiju, meillä on makuuhuone yläkerrassa niin korkealla että näköjään itikat eivät osaa tulla sinne asti, tai sitten meillä vain ei ole paljon itikoita tänä kesänä, olen itsekin vähän miettinyt että kuinka tämä näin helposti toimii :)

  Pikkujakkara on löytö huuto.netistä, näitä on mukava pinota.

  Sarona, näissä on kyllä kiva kuosi ja nepparitkin :) aamulla me ollaan aina menossa niin ettei ehdi pysähtyä, täytyy koittaa hidastaa tänä viikonloppuna :) koska moinen aamuhetki kuulostaa helmeltä.

  jarna, ihana muisto :)

  Mari, se tunne on ihana ja tuoksu myös!

  Pilvitarha, kiitos kysymästä, itseasiassa olen oikein "urakkakeräillyt" (kun täällä suunnalla näitä aarreaittoja niin paljon on) kaikkea mahdollista esinettä viimeisen vuoden ja mm. nämä marmorivalaisimet ovat tänä aikana löytyneet. Mietin niitä pitkään, mutta kun ensimmäinen pääsi kotiin niin todellinen luonne paljastui kun ensimmäinen kupu löytyi :) Me käymme niin paljon kirpputoreilla ja aina yllättävistä paikoista löytyvien vanhan tavaran myyjien luona, meidän kannattaa pikemminkin pysyä kotona jos haluaa olla ostamatta aarteita hetkeen ;)

  Outi, hyvät olivat unet, mutta harmillisen lyhyet, huomenaamuna nukutaan toivottavasti oikein pitkään. Jos sitten jo olisi oikeat vibat sormissa :)

  Tanja, joskus se sängyn pöllyytys on paras apu uniin :)

  Mimmi, kiitos kovasti! Tämä arkku löytyi sattumalta huutokauppoja järjestävältä myyjältä kun haimme häneltä muita huonekaluja. Kyllä tuo huuto.net myös on se aarteiden runsaudensarvi jos jotakin vanhaa on etsinnöissä, valikoima on valtava.

  VastaaPoista
 11. Minusta vaikuttaa siltä, että olet erinomaisen aikaansaava!

  Ikkuna on niin kaunis ja lampunjalatkin hienoja.

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia ja aivan fantastinen jakkara sekä arkku. Nimimerkillä hulluna jakkaroihin.

  Minä käyn täällä aina hakemassa puhtia omiin projekteihini. Eli en kyllä ole havainnut aikaansaamattomuutta:)

  VastaaPoista
 13. Täytyykin mennä vaihtamaan puhtaat lakanat;)

  VastaaPoista
 14. Leena ja MarjaM, voi, kaunis kiitos, jos sitä on vain vähän itsekriittinen. Pian taas on valmista mitä näyttää :)

  Piia, siitä tosiaan on yllättävää apua :)

  VastaaPoista