torstai 25. kesäkuuta 2009

Materiaalia


Meillä pidetään kovasti teollisesta tavarasta, kunnolla tehdyistä käytännöllisistä esineistä vuosien takaa. Mahtavat appivanhemmat ottivat talteen hurjat määrät eräästä koulusta roskalavalle lähtenyttä opetustarviketta ja esineistöä. Tässä pieni osa niistä, muun muassa nämä amppeerimittarit, todella hienoja ja täynnä yksityiskohtia.

Nämä ovat olleet siis, jos oikein ymmärsin, virtakytkentäharjoittelu-osia koulussa (meniköhän se nyt oikein) ja kun jokaisessa on magneetti joka suunnassa, tarttuivat nämä jääkaapin kylkeen kuin itsestään.

Niin paljon materiaalia, vaikka mihin, valaisinideoita syntyy taas vilisemällä mielessä, näistä saa loistavia osasia moneen käyttöön. Muun muassa nämä puiset viivoittimetkin olivat lähdössä roskalavalle, aivan turhaan. Onneksi tuli pelastettua, hurjat kiitokset maan parhaille appivanhemmille vaivan näöstä.

Jotkut muutkin ovat osanneet katsella estetiikan kantilta, kaikki ruuvipuristimet ovat aivan sydämen muotoisia. Mainiota!

9 kommenttia:

 1. Voi mahoton! Tuo jääkaappimagneetti-virtapiiri-mikäsenytoli on loistava. Hakkaa jääkaappirunous -palaset mennen tullen. Kateeksi käy tollaset appivanhemmat. Olin kova hajottamaan koulussa noita amppeerimittareita. Savu nousi.. (punastuu vieläkin)

  VastaaPoista
 2. Vau, olen jälleen sanaton! Suloisia sydämiä, jännityksellä odotan seuraavaa lamppua.

  VastaaPoista
 3. Tuo jääkaapimagneetti vetää kyllä vihreäksi, kenet tahansa. On mielettömän upea! Toisen roska on toisen aarre :)

  VastaaPoista
 4. No kertakaikkiaan, onpa taas mainiot löydöt!

  Ja tosiaan, vaikka millaiseen käyttöön sopivia :)

  VastaaPoista
 5. oijoi-joi, mitä löytöjä olette taas tehneet!! Voin vain kuvitella, mitä näistä vielä keksittekään.

  VastaaPoista
 6. mainioita löytöjä :)

  VastaaPoista
 7. Outi, näin heti että nämä palaset menee kyllä jääkaapin komistukseksi, jos niissä ei olisi ollut magneetteja niin olis ollut aivan pakko niihin liimailla. Mies lupaili että nämä mittarit saadaan taas näyttämään jotakin mittaa, täytyy vain päättää että mitä :) Sä olet ollut sitten ahkera siellä koulussa :D

  Vekarus, kiitos, täytyykin ideoida lomalla ainakin yksi loppuun asti :)

  Katja, näinhän se aina hämmästyttää, kuinka helposti kaikkea ollaan nakkelemassa menemään, pitäis olla varmaan sellainen ilmoitustaulu netissä johon voitais ilmoittaa yleisesti poistoon menevistä tavaroista, että nyt halukkaat paikalle :)

  Pilvitarha ja sisustuskärpänen, kieltämättä näistä voisi keksiä vaikka mitä! Toivottavasti tulee hyviä :)

  r-o-s-e, kiitoksia!

  VastaaPoista
 8. Voih,

  ihania juttuja!

  VastaaPoista