perjantai 8. toukokuuta 2009

Olisipa lapsi jälleen

Keltavuokot ovat kukkeimmillaan, ja ilta-aurinko on usein se paras kuvaushetki, oli vain aivan pakko tuoda ammeet pihaan ja kuvata. Äidin perintölakanoita on hyvä ottaa käyttöönkin, nämä olivat äidillä aina visusti vaatehuoneessa ja niitä sai vain katsoa ja vähän hipeltää. Kylläpäs minä kadehdin nyt muksuja, kun ei tarvitsisi naapureista välittää vaan voisi kesäpäivänä polskia rauhassa ammeessa pihamaalla ilman rihman kiertämää ja ottaa niin rennosti kuin vain mahdollista. Se vasta olisikin mukavaa. Ehkä jos olisi kunnon sermit...

Kiitos valtavasti uskomattoman ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Minä aivan punaiseksi muutun, siis punastun ja ikihyviksi ihastun.

15 kommenttia:

 1. Jos vain tiedät mistä tuollaisia ammeita ja pesusoikkoja saisin, niin kerrothan?

  VastaaPoista
 2. Olen nähnyt Helga-neidin kylvyssä... tuli tuo laulu mieleen tuosta kuvasta!

  Ihanat ammet ja ihanat lakanat!

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania ammeita ja astioita! Tiedätkö, minä haluaisin meille tuollaisen iiiiison peltiammeen johon voisin tuosta meidän pihasaunasta pulahtaa! On vaan aikasta vaikea löytää, nyyh. Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 4. eilen tänään huomenna, tottahan toki, eli huuto.netistä olen nämä kummatkin ammeet löytänyt :)

  Kamomilla, hyvä muistikuva! ja kiitoksia, kunpa meilläkin kehdattaisiin vain kylpeillä, on niin monta suuntaa mistä silmäparit katselesivat että ei kyllä taida hetimiten onnistua.

  Mari, voi kiitos, nämä on vähän harvassa Suomen maassa mutta Ruotsista kun pääsisi hakemaan niin tuntuvat olevan ihan arkipäivää (sinne pitäisi kyllä päästä ja isolla peräkärryllä) hauskaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kesäinen fiilis tuli noista kuvista. Olisipa upeaa jos olisi tuollainen amme ja vielä itse kehtaisi sinne pulahtaa :)

  VastaaPoista
 6. Ihania ammeita ja kauniin värisiä kuvia. Ilta-aurinko värittää kyllä kaiken aina niin kauniiksi:)

  Ja täytyykin piipahtaa siellä huuto.netissä..pikkuneiti varmaan tykkäisi polskutella moisessa ammeessa kesällä:)

  VastaaPoista
 7. siis voi hitsi, noin kesà jo siellà teillà!! minà asun lapissa ja tààllà edelleen lumi-kumpareita siellà tààllà, vihreàà ruohoa olen nàhnyt noin 3kpl:tta...
  ihania kesàisià kuvia, odotan kesàà jo aivan malttamattomana!

  mimi

  VastaaPoista
 8. Voi kun ihania kuvia! Nyt rupesi harmittamaan, kun jätin 30 eurolla ostamatta yhdeltä kirpparilta ison soikoin...Peeveli ; )

  VastaaPoista
 9. Jutta, kiitos, tässä kyllä tosiaan noita kesäisiä lämpötiloja odotellaan, jos vaikka sukulaislapset saisivat ainakin tänä kesänä ulkona näissä kylpeä :)

  niina, ilta-aurinko on usein se ehdottomasti paras hetki kuvata, nytkin tuli aika hoppu kun hetki katoaa niin nopeasti.

  mimi, tämä tulikin melkein nurkan takaa, tuntuu että eihän siitä ole kuin max. kai 3 viikkoa kun lunta oli täälläkin ja kovat yöpakkaset. Toivotaan sinnekin sulattavia lämpöasteita :)

  minervatuulia, hitsi, kyllähän näitä varmasti uusia esiin popsahtaa :)

  minna, kiitos!

  VastaaPoista
 10. Valloittavat pesusoikot kutsuvat kesäisiin vesileikkeihin!

  Semmoista vaan kyselen, kun sinulla on täällä niin mahtava arvontapalkinto, että saanko linkittää sen blogiini ja lainata sinulta myös kuvan ?
  Laitan kyllä siihen, että kuva on sinun.

  Terveisiä aurinkoisesta Helsingistä! Niina

  VastaaPoista
 11. Niina, kylläkyllä, ehdottomasti saa :) tuossa mainitsenkin että linkittämällä saa vielä toisen arvan arvontaan :)

  VastaaPoista
 12. Minä väsäisin ne sermit, että pääsisi itsekin kylpemään. Upeita ammeita, varsinkin tuo iso!

  VastaaPoista
 13. Parhaita lapsuusmuistoja on kun olin ihan pieni ja remontin yhteydessä vanha kylpyamme kuskattiin pihaan lastenaltaaksi.

  VastaaPoista
 14. emäntä, täytyykin alkaa sermejä rakentelemaan niin sitten ei junaliikennekään haittaa :)
  Matroskin, kuulostaa ihanalta muistolta, meillä oli vanha kylpyamme vain kasvien kasteluvedelle, tuo kuulostaa paljon kivemmalta käytöltä.

  VastaaPoista