perjantai 17. huhtikuuta 2009

Vähän talonpoikaista


Vanhat talonpoikaisrullakot ovat niin monikäyttöisiä, meiltä löytyy useampia ja tämä rullaton on uusin ostos. Aivan tarkoituksella vähän vajavainen sillä rullat olisivat tässä tarkoituksessa olleet vain tiellä. Halusin keittiöön paperitelineen ja tämä palvelee tarpeeseen erinomaisesti, paksu rautalanka kadonneen tilalle ja kun talouspaperia ei valmisteta kapeampana, toimii vessapaperirullatkin vallan mainiosti. Vanhat Karhulan erikoisenmalliset lasipurkit ovat löytö kirpputorilta, vain 2 e kappale.

Tämä valtavankokoinen lautashylly on jo lähes vuoden takainen ostos annolta, nyt vasta pääsemässä esille, mutta ei ennen kunnon kuurausta. Ja sitä riittää, hylly on tainnut pyöriä ties missä, sillä olemme yhdessä miehen kanssa tätä putsanneet ja homma etenee hitaasti hinkuttaen, ylimmät hyllyt ovat jo lähes puhtaat ja eron näkee selvästi. Tässä puuhaa viikonlopulle, niin malttaa paremmin odottaa valaisinmateriaalien saapumista seuraavaa projektia varten.

6 kommenttia:

 1. Hei.

  Olen vastikään löytänyt blogisi.Mikä ihastuttava talovanhus teillä onkaan!

  Itse tilasin annosta vanhan naulakon, joka myös odottaa puunausta. Tuollainen lautashyllykin olisi ihana mutta ei valitettavasti sovi meidän keittiöömme:/

  VastaaPoista
 2. Tuosta hyllystä tulee kaunis, puunaminen on selväti jo kannattanut.

  VastaaPoista
 3. Anis, mainiota kun jätit kommenttia, anno on tosiaan löytöpaikka, vaikka mitä voi pullahtaa nenän eteen kun siellä kiertää, nettikauppakin toimii yhtä addiktiivisesti. Meilläkin tuo lautashylly tule ruokailuhuoneeseen, keittiössä ei ole edes metrin verta ehjää seinää missään päin, ikkunaa ja ovea mielin määrin :)
  Kirsi, toivotaan että jaksaa viikonlopulla puunata loppuun, pesuvesi ainakin likaantuu koko ajan siinä määrin että kyllä varmaan jossain vaiheessa tulee puhdasta :)

  VastaaPoista
 4. Hieno lautashylly, laitathan kuvia kun se on puhtaana paikoillaan.
  Pääsiäisen vietimme pohjoisessa ja matkalla haimme taas geokätköjä, tuli nähdyksi muutama uusi asemakin ;).

  VastaaPoista
 5. Onpa tänne tullut paljon ihania postauksia. Ovenkahvojenvaluhommat kuulostavat tosi hienolta. Ja kukistakin tuli hienoja, vau.

  Kaunis on hylly.

  VastaaPoista
 6. Tilu, tottahan toki!
  leena, kiitokset kauniit.

  VastaaPoista