maanantai 2. helmikuuta 2009

Löytöjä ja pikainen asetelma


Tämä kattokruunu oli loistava löytö, kuin meille tarkoitettu, on ollut vaikea löytää valaisimia korkeisiin huoneisiin jotka eivät näytä liian pieniltä sinteiltä katossa ja joihin olisi vielä varaakin. Se oli silloin pakko hankkia Hämeenlinnalaiselta kirpputorilta, noin puoli vuotta se odotti paikkaansa ja nyt se koristaa yläkerran olohuonetta ja valaisee tarvittaessa joka nurkan huoneessa.

Olen vähän hamsteri luonteeltani, tähän mies sanoisi että PALJON, keräilen niin montaa asiaa yhtä aikaa että en taida itsekään pysyä niissä perässä. Joitakin etsin tietoisesti ja toisia vain kertyy. Kirpputoreilla käymme usein ja yhdessä, aina kun vain ehdimme ja viikonlopun vietämme usein kirpputorikierroksia tehden, etsien aarteita ja ideoita. Tässä kuvassahan niitä, pikainen kollaasi siitä mitä keittiön ikkunalaudalla sattui olemaan.

9 kommenttia:

 1. Minulla ei ole ollenkaan hamsteriluonnetta ja sitten välillä kaduttaa, kun heitän kaiken niin surutta menemään/vien kirppikselle! Valtava urakka teillä tuon talon kanssa, mutta tosi kaunista jälkeä olette saaneet aikaan!

  T. Aku :)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniin kattokruunun olettekin löytäneet, on siro, mutta samalla hyvin vaikuttava.
  Mitä huonetta se koristaa?

  VastaaPoista
 3. Sori, luin hätäisesti. Se valaisee yläkerran olohuonetta, vastaan itselleni.

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan upea valaisin! Tuollaisia ei ole koskaan omalle kohdalle osunut kirpputoreilla. Meillä se on minä joka kierrän kirppareita.

  VastaaPoista
 5. Miksei ne miehet tajua hamstraamista?

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana nähdä mitä asemarakennuksen sisältä löytyy!
  Olen asunut tuolla suunnassa (ja vanhempani asuvat yhä) ja kävellyt sen ohi lukemattomia kertoja huokaillen..haaveillut joskus asuvani siinä:)
  Mutta olet tehnyt siitä niin kauniin,etten olisi ikinä pystynyt samaan! Ihanaa että löysitte toisenne,sinä ja asema:)

  VastaaPoista
 7. Tähän asemaan liittyy niin rakkaita ja tärkeitä muistoja. Ihanaa, että joku säilyttää sen paikallaan..

  VastaaPoista
 8. Tilu: tosiaan olohuoneessa, yläkerrassa roikkuu tällä hetkellä tuo valaisin.
  Matroskin: kyllä sitten kaiken maailman vimpaimia ja vipstaakkeleita osaavat miehetkin hamstrata :)
  kiitoksia kommenteista!

  VastaaPoista
 9. Outi: Kuulisimme mielellämme kaikenlaisia muistoja ja tiedon murusia asemasta, jos vain haluat kertoa, koitamme selvittää kaikenlaista historiaa mitä vain paikkaan liittyy.

  VastaaPoista