tiistai 3. helmikuuta 2009

KeräilyäMuutamia heikkoja kohtia minulle ovat..

Talonpoikaishuonekalut, se patina ja käsinkosketeltava historia mitä näiden huonekalujen uurteisista pinnoista näkyy ja tuntuu, saavat minut pehmenemään. Muutamia näitä aarteita löytyy talosta, en ole kuitenkaan asialle omistautunut keräilijä, mielelläni sekoitan useita aikakausia toisiinsa. Nämä kaapit eivät kuulu yhteen mutta istuivat niin hyvin toisiinsa että saavat myöskin olla yhdessä ruokailuhuoneessa.

Uushopea-ruokailuvälineet, tulee käytettyä vain juhlissa, ovat tuossa esillä vanhassa työkalupakissa, ovat keräilty sieltä täältä vanhan tavaran myymälöistä.

Sekalaiset kynttilänjalat, nämäkin alle euron löytöjä tai saatuja aarteita, koristavat tällä hetkellä eteisen lipastoa.

Koitan aina olla katsomatta liian tarkkaan tuota hurjan vihreää ruokailuhuoneen muovimattoa, sekin lähtee kevään aikana pois lautalattian päältä. Jos siristää silmiä oikein pienelleen niin ehkä sitä ei huomaa.

8 kommenttia:

 1. Hei!

  Mahtaa olla ihanaa asua tuollaisessa paikassa. Kiitos, että saamme seurata! :)

  VastaaPoista
 2. Mistä noita ihania ja edullisia löytöjä tekee? Ei ainakaan Helsingistä (tosin en ole asiaan liiemmin perehtynytkään...).

  VastaaPoista
 3. Terveiset Kaliforniasta!

  Tulen vastakin kylään, onhan teillä niin ihanan näköinen projekti.

  VastaaPoista
 4. Ilona: kiitos että tulit seuraamaan :)
  Aku: Kiertelemme aika paljon Hämeenlinnan kirpputoreja, joskus sieltä löytääkin. Ja mitä pienempi paikkakunta sitä parempia löytöjä yleisesti ottaen on tullut löydettyä.
  Merja: kiitokset kauniit, tervetuloa uudelleen!

  VastaaPoista
 5. hauskan värinen tuo vihreä muovimatto, vaikka eihän se ehkä talon tyyliin sovi :>


  minun muistoni asemaan ovat aika tuoreita. viitisen vuotta sitten lähdin melkein joka perjantai kohti helsinkiä kolisevalla paikallisjunalla.. hän, jonka luokse matkustin on lauantaina aviomieheni.. siksi siis lämpöisiä ja rakkaita muistoja. asemalla tuli useamman kerran odotettua myöhässä olevaa junaa pakkasessa, vesisateessa ja lumimyräkässä. kyllä kannatti :)

  VastaaPoista
 6. Upea renginkaappi - vai onko se isännän? ;-)

  VastaaPoista
 7. milvi: katsotaan kumpi sen saa tavaralla täyteen :) kuulemma on itseasiassa penkkikaappi, sellaisia en tiennyt että onkaan, ennenkuin minulle kerrottiin.

  VastaaPoista
 8. outi:kiitos kertomasta, hyvä että ovat olleet kauniita muistoja :)

  VastaaPoista