torstai 26. helmikuuta 2009

Jotain suurta ja jotain pientä


Kotona on nyt puolikuntoisia ihmisiä kaksi kappaletta, tämä flunssarintama ei jätä ketään kylmäksi. Remontti saa pientä taukoa mutta inspiraation vuoksi kuvia kaikesta muusta.

Meillä tarvitsee kaikkialla tikkaita, huoneet ovat korkeita ja me olemme lyhytjalkaisia ja minnekään ei yllä ilman apuvälineitä. Nämä jämerät kunnon rautatikkaat löysivät tiensä meille kierrätyskeskuksesta, jossa saimme tehtyä näistä vaihtokaupat uusiin alumiinitikkaisiin. Kekseliäs keinot keksii, he eivät tikkaista halunneet luopua sillä tikkaita tarvittiin mutta vaihtokauppa oli enemmän kuin mieluinen sillä kanteluun ovat uudet tikkaat paljon kevyemmät. Meillä nämä tikkaat saavat olla esilläkin missä vain ja ovat kyllä tukevat juuri siihen työhön mihin tarkoitettukin. Mutta niin paljon viehättävämmät kuin ne edelliset.

Ja jotain pientä, minikokoinen keraaminen henkarimekko löytyi kotiin Villiluumusta Tampereelta.

6 kommenttia:

 1. Valtavan söpö tuo pikkumekko. Täytyypä pistäytyä tuossa likkeessä.

  VastaaPoista
 2. Paranemisia Teille. Ilmankos en muistanut teidän asemalla geokätköilleeni, sielä onkin käynyt mieheni ja vanhin pojistamme viime kesänä. Olivat kuulemma jutustelleet teidänkin kanssa. Harmi, kun en ollut itse matkassa.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Riikka, siskollani oli moinen mekkonen ja piti hankkia itsellekin vihdoinkin.
  Tilu, taidankin muistaa heidät kesältä tosiaan, pikaisesti jutskattiin ja asemista puhuttiin. Kiitokset ja mukavaa viikonloppua myös!

  VastaaPoista
 4. aivan ihanat tikkaat! ei ole ennen tullutkaan mieleen tehdä vaihtareita. täyttypä kokeilla joskus jos ei muuten meinaa kauppoja tulla.

  VastaaPoista
 5. Oi, mulla on melkein samanlainen enkelimekko vuosien takaa. Varmaan samalta tekijältä.

  Oon nyt selaillut tätä blogia ja on pakko sanoa että... miksei tämä ole minun kotini?

  Mieletöntä sisustusta, upeita ja kekseliäitä ideoita. Bravo!

  VastaaPoista
 6. Katja O, vaihtarit on kyllä näpsäkkä vaihtoehto, eritoten jos jostain verstasvekottimesta on kyse.

  Markka, hurjasti kiitoksia, minähän ihan punastun :)

  VastaaPoista