perjantai 6. helmikuuta 2009

Jotain keltaistaOrkideaa ei taida häiritä jos on vähän vetoa, tai jos on vähän viileää, ja jos ei kastele sitä hurjan paljon, sille näyttäisi vain riittävän erittäin runsas valomäärä. Hämmästyttävästi olen saanut ensimmäistä kertaa koskaan orkidean kukkimaan uudelleen ja tämän yksilön väri on ihanan kevään keltainen.

Keittiössä ei vielä aivan uskalla ottaa kokonaisuuskuvia, vaikka pesin sitä kuukauden päivät, ja välillä yölläkin, töiden jälkeen (en liioittele lainkaan, laskin päivät) vuokralaisen jäljiltä, näyttää se vielä hiukan rähjäiseltä. Ehkä vaihtamalla hirveän loisteputkivalaisimen parempaan saisi kokonaistunnelman korjattua niin hyvin että pienet pysyvät likatahrat eivät niin haittaa. Liikaa ei kannata hinkutella kun parin vuoden sisään täälläkin pitäisi tehdä remonttia. Mutta vaalimme myös keittiössä vanhaa, ja kunnostamme vanhat kokopuiset keittiönkaapistot, katalogeista ei meidän keittiötä löydy.

Vanhat emaloidut naulakot ovat ihania. Keltaiset pyyhkeet ovat löytyneet armeijan ylijäämävarastosta, ne ovat valtavan hyvää pellavaa ja tekstissä lukee ruotsiksi "puolustusvoimien sairasosasto-keittiö".

7 kommenttia:

 1. moi

  voi kuinka iloinen olen, että eksyin blogiisi! nämä talojen kunnostus -blogit ovat ihan suosikkejani - omaa projektiani odotellessa.

  olen 'aikuisten oikeesti' itkenyt hienojen talojen hylkäämistä tai pilaamista kaikenmaailman muoveilla ja lasivilloilla ja uusilla ikkunoilla. mies on ihmeissään eikö mua ollenkaan sureta eläinten ja ihmisten kaltoinkohtelu? no joo joo mutta voi näitä taloparkoja !! :)

  kaikkea hyvää projektiinne, talosta tulee todella hieno!

  VastaaPoista
 2. Hei, ja kiitos kovasti ja ihanaa kun löytyy samoin ajattelevia remontoijia!
  Tuntuu täsmälleen samalta, aina kun katsoo talojen myynti-ilmoituksia tai ajaa vanhojen talojen ohitsekin tahtoisi heti pitää niistä huolta ja hoivata :) Näihinhän kiintyy aivan kamalasti kun vähänkin tutustuu.

  VastaaPoista
 3. Ihanasti lävähti keltainen naamalle! Kauniit pyyhkeet, hyvä tunnelma.

  VastaaPoista
 4. Ihania pyyhkeitä ja kiva seurata teidän remonttia, kun olen aikanaan niin usein Parolan ohi ajanut.

  VastaaPoista
 5. Onnea remppaan ja blogille myös. Minusta tulee vakiokävijä täällä...
  Minäkin olen monesti katsellut teidän asemaanne ohikulkiessani. Itse asun Hämeenlinnassa,

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi miten ihana blogi! Kaikkea kaunista ja mielenkiintoista. Seurailemaan jäädään, onnea projektille!!

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kommenteista, kyllä lämmittää hirviän kovasti :)

  VastaaPoista