tiistai 27. tammikuuta 2009

Vähän sisustusta
Vähän sisustustakin täytyy harrastaa. Saimme vihdoin komean naulakon yläkerran pääeteisen seinälle ja joten löytämäni matkalaukut pääsivät paremmin esille. Ihanaa kun voi kävellä yhteen huoneeseen ja katsella jotain kaunista eikä vain keskeneräistä.

5 kommenttia:

 1. Upea naulakko! Itsekin yritän pitää katseet niissä paikoissa, jotka ovat kauniita ja sulkea silmät niiltä rempallaan olevilta, jotta jaksais. Joskus on päiviä, jolloin kaikki rempallaan oleva ärsyttää silti hirveästi.

  VastaaPoista
 2. Vintage living: kiitokset, huuto.net auttoi tämän naulakon löytämisessä. Se on totta, joskus tuntuu että vain poistuminen paikalta kokonaan auttaa saamaan vaihteen takaisin että jaksaa ajatella 'että kyllä tämä tästä'.

  VastaaPoista
 3. ei voi muuta sanoa kuin <3

  VastaaPoista
 4. Hyvänen aika, tämähän on niin ihana blogi, että pitää varmasti kohta joka postin kohdalla kommentoida. Mistä noin ihanat matkalaukutkin on löytynyt? Aivan täydellinen eteinen. Vitsi sinulla on todella silmää kauniille sisustukselle, ja seesteiselle fiilikselle. Asutte siis vanhassa juna-asemassa? Siinä täytyy olla järjetön määrä työtä, kun sen kodiksi kunnostaa, mutta tiedätkö, että kun näitä kuvia katselee, niin tuntuu siltä että kauniit tavarat ovat löytyneet asemalta nurkista, ja kaikki on ikäänkuin itsestään asettunut omalle paikalleen, vaikka se on kuitenkin varmaan kaukana totuudesta, hih. Mutta vielä kerran, vau että mä ihailen näitä kuvia, enkä vähiten sen takia, että ne on niin hyvin otettu. Mikään ei ole harmillisempaa kuin valokuvat jotka ovat aivan ihanasta kohteesta otettu, mutta vinoja, tärähtäneitä etc..

  VastaaPoista
 5. Linnea, kiitoksia kamalasti kehuista, täällä asemallahan me, osa tavaroista on löytynyt valmiina asemalta, mutta hyvin pieni osa, olemme miehen kanssa aivan toivottomia tavaroiden keräilijöitä ja etsijöitä joten lähes kaikki on muualta haalittu. Valokuvaus on yksi meidän intohimo, osa on omia ja osa miehen kuvaamia, kuten nämä eteiskuvat, hän on meistä se oikea taituri kameran kanssa :)

  VastaaPoista