sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Paperimassavalaisin DIY ja bloggaajakirppis


Olipa muuten eilinen kirpputoritapahtuma kertakaikkiaan upea, hurjasti ihmisiä osallistui ja väenpaljoutta riitti, sekä mikä mahtavinta, todella moni aarre löysi uuden kodin. Ei jäänyt kyllä kotiin tuomisia juurikaan, paitsi omat shoppailut, hehee, vaarallista oli käydä katsomassa esimerkiksi Marian pöytää sillä kyllähän sitä oli vain pakko ostaa kun oli niin hienoja löytöjä. 

Kiitos siis koko bloggaaja-poppoolle sekä osallistujille, kyllä oli mainiot meiningit ja uusia kirpputoreja tulee varmasti! Minulta jäi kuvaamatta tyystin tapahtumaa, kamera unohtui kun meininki alkoi mutta onneksi moni muu kuvasi, esimerkiksi Susannan blogissa on runsas kuvakavalkaadi, kiitos tästäkin.


Tämän viikonlopun Tuunari-palstan juttua piti myös tulla vinkkaamaan, sillä nyt on yksi ehdottomista suosikeista siellä. Tein paperimassavalaisimia ja olen aivan koukussa näihin. Näin edullista valaisinta ei olekaan tullut vielä toteutettua ja muoto on kuin tehtaan kattovalaisimesta. Katsokaa ihmeessä Iltalehden Ilona-liitteestä ohjeet ja vinkit, lehden löytää nyt vielä sunnuntaina lehtipisteistä!

The blogger fleamarket was a massive success, thankyou so much to all the organizers, fellow bloggers, visitors and shoppers! Great day, and so many finds found an great new home. Yey!

Also wanted to come and give DIY tip for the weekend, because this is one of my all time favorites of my column in Ilona-magazine. It's a papermache lamp but with an industrial style twist, love love love it, and recommend everyone to try it themselves! The instructions for this lamp can be found in Iltalehti's Ilona-weekend magazine right now, still available this Sunday in news stands.

20 kommenttia:

  1. Hei,
    harmi etten jaksanut lähteä paikalle, vaikka samassa kaupungissa asustan...laiskuus vei voiton. Nyt kun katselin kuvia tapahtumasta, harmittaa vielä enemmän. Yritän lohduttautua, että kaitpa uusintaa tulee joku päivä? Ja toisaalta, että joka nurkka on jo täynnä kamaa, ei tänne mahdu enää yhtään mitään ei edes aarteita.
    Toivottavasti kerrotte hyvissä ajoin seuraavasta sessiostanne.
    Aurinkoista huhtikuuta sinulle!
    t.Tiina from bridgehill.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä uskon että varmasti tulee uutta tapahtumaa, nyt taisi tuo tapahtuma-paikka varmistua noin kuukausi sitten ja siinä vaiheessa moni bloggaaja jo vinkkasi tulevasta ja itsekin kun ajat ja kaikki oli kohdallaan ja itse ehdin. Monta liikkuvaa osaa on moisessa tapahtumassa, hurja kumarrus ja kiitos siis niille järjestäjä-bloggaajille, jotka näkivät niin kovasti vaivaa :)
      Aurinkoisia kevätpäiviä sinullekin!

      Poista
  2. Muakin harmittaa kun en Hämeenlinnasta lähtenyt käymään! Ei voi mitään. Jäikö sulle yhtään opetustaulua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä jäi joitakin, laita vaikka sähköpostia niin pistän kuvia vaikka niistä mitä vielä löytyy :)

      Poista
  3. Kiitos itsellesi ja kaikille muille bloggaajille, jotka olitte myymässä Kiseleffillä. Toivottavasti tällaisia tapatumia järjestetään toistekin - niille on varmasti kysyntää! Itse mietin, että tunku oli tuolla tapahtumassa aika kova, että olisiko joku ulkoilmakirppis esim. kesällä kiva, niin olisi enempi sitten tilaa myyjienkin tuotteinensa siellä levittäytyäkin ehkä?

    Minulla lähti mukaan kassillinen kaikkea ihanaa - täällä pyörittelen parasta aikaa sinun pöydästäsi ostamaani pulleaa laboratoriopulloa ja koetan saada siihen viriteltyä rautalangasta jonkinlaisen pitimen, että saan sen ikkunasta roikkumaan... :-)

    Mukavaa sunnuntaipäivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäpä kerron toiveita eteenpäin, ja kyllä uskon että pyritään järjestämään uusia tapahtumia, olihan tämä ihan huikeata miten hurjasti oli kävijöitä paikalla :) Ja ihana kun pidät pullosta, täytyypä kehitellä täälläkin sellainen vaihtoehtoinen ripustusmetodi samanlaiselle :)

      Ihanaa alkuviikkoa heti sulle takaisin!

      Poista
  4. Toivon mukaan kirppis uusitaan joskus, tai tuodaan toisaalle Suomeen, sillä en päässyt osallistumaan. Mutta toi paperimassavalaisin on ihana, toivottavasti vielä muistan tämän siinä vaiheessa kun odotussali kaipaa valoja kattoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä uskon että tulee lisää tapahtumia, tuossakin on ideaa jos tähtäisi muuallekin Suomeen, kuka ties mitä tässä keksitään :)

      Poista
  5. Kiinnostava aihe tuo paperimassavalaisin. Olen joskus sellaisen tehnyt mutta se kuumeni käytössä ja kun se muutossa hajosi, en valmistanut uutta. Koetan etsiä lehden käsiini ja katsoa tehtiinkö siinä toisin kuin mitä minä tein :) Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avain-vempain on käyttää aina kuumenematonta led-polttimoa, testaa aina kaupassa vielä ennen kuin ostat, kuumeneeko polttimo. Moisia led-lamppuja on saatavilla kyllä, Clas Ohlsonilla on aika hyviä. Hehkulamput ovat ehdoton no-no ja minun mielestä myös loisteputkilamput.

      Poista
  6. Harmi, kun tuo tapahtuma oli niin kaukana... Jäikö sinulta yhtään valokirjainta? Meidän koti suorastaan huutaisi sellaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän meillä sellaisia vielä löytyy, laita vaikka sähköpostia niin katotaan onko sopivaa kirjainta :)

      Poista
  7. Huisin hieno lamppu! Tässä voisi olla vastaus keittiön lampunvarjostin kuumeeseen, kiitos :)

    VastaaPoista
  8. Hei

    Olen monta kertaa yrittänyt löytää sitä Ilona lehteä , jossa paperivalaisin on.
    Mistään en ole löytänyt! Monta päivää olen hakenut. Minkälainen kansi lehdessä oli?

    Kiitokset Päivi Espoosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä Ilona-lehti josta joka viikonloppu mainitsen tulee aina viikonlopun Iltalehden mukana samaan hintaan, eli liite on siellä lehden välissä. Voihan harmi jos on jäänyt nyt saamatta lehti, mutta käy kysäsemässä vielä lehtipisteistä jos on viikonlopulta jäänyt, ja kyllä sen pystyy ostamaan Apple-laitteille virtuaalimuodoissakin.

      Poista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Kiva idea tämäkin. Minulta mennyt myös ohi ko Ilona lehti. Lamppuidis vaikuttaa tosi kivalta <3

    VastaaPoista
  11. ilona lehti varmaan jo vanha/ei saatavana ?! oisko idea lampun tekoon :)

    VastaaPoista
  12. ilona lehti varmaan jo vanha/ei saatavana ?! oisko idea lampun tekoon :)

    VastaaPoista