sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kirpputoria ja denimiä

Facebookissa tästä tapahtumasta jo vinkkasinkin ja lupasin lisää tietoa, niin tässähän sitä nyt tulee. Niin pähee kirpputori-tapahtuma on nyt ensi viikon viikonloppuna että jos suinkin olet Helsingin suunnalla, kannattaa tulla paikalle porukalla.

Sisustusbloggaajien kirpputori on 5.4. Kiseleffin talossa 
ja paikalla löytyy reilut 20 sisustus- ja lifestylebloggaajaa myymästä aarteitaan klo 10-16. Tästä pääset suoraan tapahtuman omille facebook-sivuille jossa on lista kaikista myyjistäkin. Meikäläinen myös mukana, hurja sortteeraus käynnissä että mitä sinne tuonkaan.


Ja nyt olisi mahdollista esittää toiveita!

Opetustauluja tuon suuren liudan, siis oikein suuren, myös valaisimia, Arista ja Valintea ynnä muuta. Vanhoja valokirjaimia ajattelin, sen sun tällaista muuta sopivaa tilpuhääriä ja vähän tuolejakin. Kiinnostaisiko vaikka laboratoriolasit? Niitäkin löytyisi ja aidosti vanhoja. Vielä ehditte toiveita heitellä että mitä aarteita haluatte penkoa.Sitten vielä loppuun tämän viikon Iltalehden Ilona-liitteen DIY-vinkki, tein nimittäin denim-tyynyjä ja niihin vaikka mitä tuunailuja valkaisuaineen avulla, mahtavan kesäistä tekemistä, otin varaslähdön. Tämän tuunauksen ohjeet siis vielä vain enää tänään sunnuntaina Ilona-lehdessä.

Next weekend there is a super-flea market happening in Helsinki as over 20 interior- and lifestyle-bloggers are selling their treasures on 5th of April in Kiseleff's market. Here you can find the event's facebook-page and I will also be there among others. Hope you can join us!

Also some denim and dip bleach DIY inspiration for the weekend, the instructions for these summer-filled cushions can be found at Ilona-magazine this weekend, so only this Sunday remains.

12 kommenttia:

 1. Voi itku, ihanaa tavaraa sulla tulossa myyntiin - vaan niin kaukana!!! Nyyh.


  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Voi että mitä ihanuuksia. Itse olen jo pitkään ollut opetustaulua vailla, harmi kun tapahtuma on niin pitkällä (syvä huokaus)

  http://outislifee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Samaa kuten edelliset harmi kun niin kaukana ei pääse tapahtumaan...

  VastaaPoista
 4. Nyyh. Ei vaan millään meinaa revetä Helsinkiin, voi kun jotain tällaista järjestettäisi myös muualla Suomessa *vink vink* :)

  VastaaPoista
 5. Jestas mitä tavaroita. Tuo lamppu, taulut... Taitaa kuitenkin jäädä väliin tuo kirppis, niin ihana kun oiskin. Mutta eri kaupunki lohkasis budjettia ostoksista liiaksi..

  VastaaPoista
 6. Voi elämä! Just ensi viikonlopun ulkomailla...ja niin monta kiinnostavaa jo kuvassa,

  VastaaPoista
 7. Voi apua mitä ihanuuksia olet kirpparille tuomassa - nuo kirjaimet ja lamputkin, oi joi. Tarkoitus olisi tulla tuolla käymään, mahtaa siellä olla kuhina!

  VastaaPoista
 8. mahdatkohan kertoa millaiseen hintahaarukkaan olit ajatellut opetustaulut laittaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaisiin oikeasti ihan järkeviin hintoihin :) En ole vielä ihan kaikkia hinnoitellut mutta luultavasti ei mikään mene yli 60 e ja tinkimahdollisuuksiakin on :) Ja tauluja on sitten paljon!

   Poista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. ... siis tulossa ollaan ja kaikki tavara kelpaa :)

  VastaaPoista
 11. Voi mitä ihanukksia ollut. Olisipa päässyt mukaan katsomaa? Kaikkee ihanuutta näkyy kuvissa <3

  VastaaPoista