lauantai 22. maaliskuuta 2014

Metallikorit DIY metal basket


Väsästelin tämmöttisii metallikoreja ja helpostihan se onnistui ja mikä tärkeintä, niistä tuli yhtä jämäköitä kuin kaupasta saatavat. Materiaali, rappausverkko* nimittäin, löytyi niin helposti ettei uskoisikaan Löytötavaratalon nettikaupasta. Mitä muuta tähän koriin tarvitaan, löytyy ohjeiden ja kuvien kera Iltalehden Ilona-liitteestä nyt juuri tänä viikonloppuna. Aion tehdä niitä hurjasti lisää, yber käteviä ja hinnaksi muodostuu vain noin parisen euroa tsibale.

Meille tulee huomenna mitä suloisin uusi perheenjäsen, palaan pian ja kuvien kera, kunhan kameran kanssa perässä pysyn!

(*materiaali saatu blogiyhteistyössä)

This weekend's DIY in Ilona-magazine are these sturdy metal baskets, and how are they sturdy, can be found in the instructions in the paper.

Tomorrow we are bringing home the most adorable new family member and I'll be back soon with pictures if I can just keep up with the camera, 'cause this little one has some speed!

7 kommenttia:

 1. Pakko testata tuota koria täälläkin, kiitos vinkistä. Minun juttujani pääset kurkkaamaan tåältä
  http://outislifee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Olen tykännyt blogistasi ja upeista ideoistasi! On kuitenkin kurjaa, että ohjeet löytyy vain sieltä Ilona-liitteestä :(. En nimittäin törsää koskaan noihin iltalehtiin.

  VastaaPoista
 3. Oh! Täytyy kokeilla tehdä noita koreja. Ihan mulle sopivan olosta askartelua! Onkohan ohjetta mahdollista saada tänne, jos ei Ilonaa ole huomannut ostaa? vinkvink. ;)

  http://kotiani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Noille metallilankakoreille on aina käyttöä :) Olen itsekin kiinnostunut rouheammasta askartelusta ja kaikenlaisia kivoja idiksiä odottaa toteuttajaansa :D:D
  http://onnellinenoliivi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Saakohan Ilonan vielä viikolla kaupasta? Nyt iski hinku kokeilla. Eilen juuri katselin Hesassa tuollaisia, kalliita. Aurinkoa kevääseen! tuikku

  VastaaPoista
 6. Löytyikö korin paksumpi reunakehys myös samasta paikasta? Olen monesti miettinyt tuollaisen tekemistä, mutta se on jäänyt siitä kiinni, etten ole löytänyt kyseistä reunapalaa.

  t. Jenny (http://sotadrommar.blogspot.fi/)

  VastaaPoista
 7. Ihania koreja, juuri tällaisia - tosin hieman erimatskusta ollut mielessä itselläkin. Tosi kivalta näyttää :)

  VastaaPoista