lauantai 15. maaliskuuta 2014

Diy x 3


Tein kalenterin. 
Tuli ideainen ja tein sen ihan samantien. Ja se on kerrankin sellainen kuin kalenterin pitää olla. 

Kierrekantinen kirja, kivat sivut, paperi niin paksua että voi kirjoittaa tussilla ja se ei tule läpi.
Lasten hyvin halpa leimasinsetti, ostettu jo muutama vuosi sitten sekametelikaupasta Jämsästä, jolla leimasin päivämäärät ihanasti vähän vinksallaan, tai niin pyrin ne saamaan.
Pisteet leimasin erikseen leimasimella jonka tuunasin jakomerkistä.
Päivämäärissä näkyy aina kuukausi mukana, ei viivoja koko kalenterissa ja joka viikon välissä on tyhjä aukeama ideoinnille.

Tilaa kirjoittaa ja tekee mieli kirjoittaa. Jospa nyt pysyn kartalla, enkä unohtele niin paljon.
Tuli aika kiva vaikka itse sanonkin! Eikä se mitään että on päivämääristä perillä vasta maaliskuusta, vielähän tätä vuotta on paljon jäljellä.

Niin, kirjapohja löytyi Askartelukaupasta, Hämeenlinnasta ihan sattumalta.Tein minä tuossa hetki sitten toisenkin kalenterin, ikikalenterin joka toimii vuodesta toiseen vaikka mikä olisi. Sen ohjeet löytyvät täältä Verstaan tuunaus-palstalta klik vaan, niin pääset lukemaan.


Ja kolmas DIY tälle viikonlopulle ovat kesäiset shopperi kassit. Jos ei nyt tunnu että olis vähän inspiroitunut jostakin niin jo on kumma. Tein suuria kasseja ostoksille ja kaikelle mahdolliselle. Mustat nahkahihnat löytyivät kirpputorilta, ne olivat ennen ruma haulikon panosvyö, 1,5 e ja nyt se on komea kassi.

Näiden kassien juju on nuo kuviot, kuinka tehdä raitaa sarjatuotantona, tai vaikka harlekiinikuviota. Ohjeet kasseihin löytyy nyt tämän viikonlopun Ilona-lehdestä, sieltä Iltalehden välistä.

Iloista viikonloppua muruset!

3 x DIY for the weekend, to get the inspiration going!
I made a calendar, stamped it myself so that the dates show completely. It probably looks odd to many readers outside Finland but here we mark dates in the order, day, month. I love to right with markers, and this calendar finally has paper that is thick enough. There is also two pages to sketch on in between every week and no lines anywhere. At last, I have a calendar that I want to write on, yey!

I also made another calendar, a forever calendar that will work any year, any time. The instructions for this are on my column at Juju-bookclub, here click to check it out.

And final and third DIY for today is these totes for shopping and summer beach and anything and everything nice. The idea is how to make stripes in mass production, you might never guess. The instructions for these bags are in this weekend's Ilona-magazine here in Finland.

Happy weekend everybody!

9 kommenttia:

 1. Tuo kalenteri-idea on kyllä ihana. Ja saattaa joutua kokeilemaan. Olen addiktoitunut kalentereihin: lähinnä niiden hypistelyyn, sillä ostettuani uuden jää kuitenkin se täyttäminen aika vähälle. Mutta aina on uusi saatava. Sitä sitten ekat viikot vielä kuljettelee mukanaan, kunnes toteaa, että tänään en tarvitse, pois ylimääräinen paino laukusta ja niin se joka vuosi jää matkasta.

  Tuolla tapaa saisi juuri sellaisen kuin haluaa juuri sen kokoisesta ja näköisestä kuin haluaa (minulla on erittäin tarkat määritykset siitä millainen kalenterin tulee olla). Mahtava ajatus. Ja kun vielä muistaisi joululahja-aikoihin... (mutta shhhh... ei saa kertoa niille, joita tarkoitan)

  VastaaPoista
 2. Kiva tuo itse tehty kalenteri! Saa omanmoisensa ja sellaisen ku haluaa, ei mitää turhaa... :)

  VastaaPoista
 3. Lapsena tuli itsekin tehtyä kalenterit aina itse, mutta tosiaan, miksi vain lapsena? :)

  VastaaPoista
 4. Hmm toi päivämääräjuttu onkin kiva. Mulla onkin noita työlistoja ja noinhan ne voi leimata tehdyksi. Myös päiväkirjaan hyvä idea.

  VastaaPoista
 5. Saako vinkata kasseista innostuneille, että SA-kaupasta löytyy läjittäin noita nahkahihnoja :)

  VastaaPoista
 6. Hei... kiva idea, oma kalenteri :)

  VastaaPoista
 7. Miten noissa valmiissa kalentereissa on yleensä todella vähän tilaa käyttäjän omille merkinnöille! Olen myös kaavaillut oman kalenterin tekoa. Tuo on kyllä hieno!

  VastaaPoista
 8. I absolutely love your blog and your dogs. Thanks for sharing.

  VastaaPoista
 9. En kestä, tuo kalenteri on mahtis!!!! Upea!!

  Krista // Kalenterimania

  VastaaPoista