lauantai 5. joulukuuta 2009

5. Pylpyröitä 

Kun joulukortteja alkaa saapumaan postilaatikkoon aivan näinä päivinä niille olisi mukava löytyä jonkinlainen paikka, jossa niitä voisi vielä kätevästi ihailla. Narun virittäminen huoneen seinälle toimii, siihen voi vielä lisätä pienen jujun. Nimittäin pylpyrät, eli väkipyörät. Vaikka tällaiset vanhat pienet puiset näyttävät erittäin suloiselta siinä tehtävässä.Valitse vain naru, itse käytin pellavaista, pingota väkipyörien väliin ja laita vaikka seinälle tai huoneen poikki, kortit esimerkiksi pyykkipojilla paikoilleen. Jos sinulta ei löydy puisia väkipyöriä kotoa, voin vinkata että esimerkiksi Bauhausista löytyy erittäin kauniita kokometallisia pylpyröitä muutamalla eurolla sopivia, voit löytää sellaisia muistakin liikkeistä missä myydään veneilytarvikkeita. Sitten vain kortit nipsuilla kiinni!Hurjat 100 000 kävijääkin meni tässä juuri rikki, vau! Niin mahtavaa kertakaikkiaan, sen kunniaksi on tosiaan tulossa vielä arvonta joulukalenterin lopuksi, malttakaa sitä vielä hetki...

Christmas cards are nice to have on display in the house at christmastime, this is one way to make them a part of the decor for a while. Add small pulleys to your card string, I used old wooden ones, beautiful metallic pulleys can be found at stores that sell nautical equipment or even in a hardwarestore. Place on the wall or across the room with hooks, then just add cards with clips, easy and simple.

9 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä. Minulla on tuolla muutamia kauniita pyöräsiä, joita on muinoin käytetty vanhoissa kangas- eli pyöräspuissa. Taidankin ottaa ne tällaiseen käyttöön. On se kiva kun joku hokasee :)

  VastaaPoista
 2. TOsi kivalta näyttää:) Sopii ihanasti tuohon. Mukavaa lauantaita♥

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Mukavaa lauantaipäivää :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin kiitän vinkistä. Ostin aikoja sitten kirpparilta nipun tuollaisia puisia kangaspuun pylpyröitä, vain siksi kun ne olivat niin kauniita- nyt niille jöytyi jopa käyttötarkoituskin.

  VastaaPoista
 5. Ihana idea <3
  Itselläni on sellainen ostettu rautalankahässäkkäteline ;-)

  VastaaPoista
 6. Katsos kun me lukijat tiedetään, että täällä on asiaa, laatua ja iloista mieltä, niin kyllähän me tänne aina palataan! 100 000 alle vuodessa on paljon! Kiitos jo tähän mennessä jakamistasi iloisista hetkistä ja hyvä joulun odotusta!

  VastaaPoista
 7. AnniKainen, nämäkin taitavat olla vanhasta kangaspuista, hyvä uusiokäyttö jos kangaspuut ovat jo kadonneet näiltä kuten oli kun löytyivät meille :)

  Kiitos kovin jälleen kaikille!

  Vilijonkka, olen kyllä aika häkeltynyt kävijämäärästä, kiitos valtavasti sanoista, toivottavasti onnistun vielä antamaan lisää iloista mieltä, tämä kyllä ilahduttaa niin uskomattoman paljon minua että vaikea pukea sanoiksikaan :)

  VastaaPoista