sunnuntai 29. lokakuuta 2023

Vanha pankkitalo


Nonni, me mentiin sitten ja ostettiin yksi uusi talo!

Miten tässä näin kävikään, vähän yllätti meidätkin mutta kauan vanhaa pankkitaloa me ollaankin ihailtu Parolassa ja mietitty että mitäköhän sille kuuluu ja miten sille käy 🤍 



Tuli tilaisuus sekä mahdollisuus se pelastaa näin vanhojen talojen halailijana ja tämä oli sellainen ”nyt tai ei koskaan”-hetki ⭐️🤍

Upea tiilitalo on rakennettu vuonna 1931 pankkitaloksi ja siinä on paljon korjattavaa ja samalla paljon hyvää ja eheää - puhumattakaan siitä että sehän on kermanvalkoisessa asussaan ja muotokielessään valtaisan kaunis talo.






Tarkoitus on korjata monta väärää remonttia, palauttaa painovoimaista ilmanvaihtoa (supertärkeä!)  ja lisätä paljon savea ja sitten vielä lisää savea sekä meidän Savella savimaaleja 🤍🤍

Asema on edelleen meidän koti ja pankkitalo tuli nyt elämään mukaan - 

kuulumisia ja inspistä siis luvassa monesta talosta jatkossa!



So, 

we went and bought ourselves another house! 

It sort of surprised us too, but after admiring this 1930s old bank building from the far for years and years, the opportunity arose and we just had to jump in! 

As big lovers and huggers of old houses this was a ”now or never”-situation to save this house - because it is so worth saving.

Our station will still be our home but there will just be triple inspiration in store (with our two houses here and a new one over there)! 

Our goal is to restore the good and demo the bad reno - there will be tons of clay that we will use to fix many of the buildings problems and of course, our Savella clay paints.


There is a lot of good and a lot to love in this house - 

not just the obvious beauty of the cream coloured darling that the building truly has 🤍

1 kommentti: