torstai 25. huhtikuuta 2019

Unelmien Talossa ja Kodissa



Kevään uusista tuulista höpötin viimeksi ja nyt niistä nautitaan, niin pihalla uskomattomassa lämmössä kuin työkuvioissa. Unelmien Talo ja Koti-lehti uudistui hiukkasen, juuri eilen nimittäin ja pääsin itsekin mukaan lehteä tekemään, omalla DIY-palstalla, josta olen todella innoissani! 

Huonekalu-tuunauksia on palstalla tiedossa eli niin isoja kuin pieniä, vähän huoneeseen kuin huoneeseen, nyt tehdään vain upeuksia kotiin. Monta ideaa, projektia ja ajatusta pääsee toteutukseen joten pysykäähän mukana.

Ihan ensimmäinen juttu ja ihana samalla, on uusi yöpöytäni joka löytyy nyt toukokuun Unelmien Talo ja Koti-lehdestä tuunaus-ohjeiden kera. Yöpöydän laatikoista tulee ihan aikuismainen olo, kamalan kätevä tämä mööbeli ja sievä kuin mikä. Eli siis nyt se on sievä, mutta ei ennen, mutta muutoksen löydät lehden sivuilta.



Ihana Penni-koira tuli pyytämättä taas kuvausapuriksi ja oli tottakai valmiina nukahtamaan lähes välittömästi. Tämä keskikokoinen linssilude tietää minne kamera milloinkin osoittaa.


Seinällä näkyykin jo valittua makuuhuoneen uutta savimaali-sävyä. Päädyin tekemään tuollaisen umbran vihreällä saatavan harmahtavan beigen jota on säväytetty lämpimän roosalla. Kuulostaa hankalalta mutta ei ole. Tästä on tulossa vähän tarkemmat ohjeet jos ihastuit itsekin. Seinien maalaus on vielä kesken kun alta pitää ensin poistaa päällimmäinen kohokuvioinen tapetti. Homma on siis vähän hidasta mutta edistyy ja on edullista remontointia kun ei tarvitse pintoja repiä sen syvemmältä.


Oli Ymmi-koira myös mukana kuvausapuna, molemmat olisivat halunneet olla keskipisteessä tai ainakin ihan kuvaajan vieressä.

Aurinkoista hellepäivää!

I just started a new DIY-column for Unelmien Talo ja Koti-magazine and it's my favorite, all furniture DIY in store for the column! I'm excited, full of ideas and this is a perfect outlet for creating many on going or unfinished projects that I just might have a little, or more likely everywhere in the stationhouse.

The new May issue is out right now with my first DIY, this lovely nightstand for our bedroom. Drawers in a nightstand have been in my dreams for some time now, feel like a grownup for having a few now. 

The bedroom is getting a makeover along the spring with a new wall color that you can already see. It's claypaint and I mixed the color myself and I will soon advice on how you can mix it yourself, if you want. The project with the walls is taking a while, because first I have to remove a layer of wallpaper, but I will get back to this soon.

Have a great sunny day as we are having fantastic weather here in Finland!

3 kommenttia:

  1. Ihana lipasto! Innostaa tuunaamaan omia huonekaluja! Mukavaa viikonloppua 🌹

    VastaaPoista
  2. Jotakin polkua pitkin tieni löysi sun blogiin. Ja just sopivaan aikaan. En ole ikinä nähnyt noin kaunista yö-pöytää, siis muutoksen jälkeen. Enkä nyt yhtään nuoleskele, vaan olen oikeasti sitä mieltä. Ajattelin vaan kun et minua tunne.
    Liityin nyt heti lukijaksi ja liitin sun blogin mun lukuluettelooni, että voin seurata sun touhuja jatkossakin. Mulla kun ei ole kuitenkaan varaa ostaa tuota lehteä. Vaikka meillä on erilaiset blogit, niin tuuppas käymään silti mun blogissa kylässä, sitä voi yllättyä.
    Aurinkoista ja keväistä viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  3. Lovely favorites post!, Yes!!!! I love this post!!, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future. LOVE

    yours in this

    post!



    FunnyJoke.in

    VastaaPoista