torstai 21. maaliskuuta 2019

Uusia tuulia, värejä ja Rompetoria!


Makuuhuoneessa tapahtuu ja nyt vaihtavat seinät väriä! Sunnuntain hulrumhei sänky tuossa ja savimaali-sävyttelyt meneillään, huone yhtä sekaisin kuin petivaatteet mutta näin se tehdessä aina.

Hiukka vaikeuksia oli ensin päättää mitä väriä itse kaipasinkaan kun murrettu roosa, lämmin harmaa ja taupe kiinnosti yhtä aikaa. Niin pitihän niitä kaikkia kokeilla ja yhdistellä että onnisti. Jos ette arvanneet mikä oli voittaja niin vinkkinä, se on ylärivissä, melkein oikealla.

Samalla täytyy poistaa päällimmäinen tapettikerros kun se on kohotapettia, näytän pian miten helpolla se käy ja seinistä on tulossa aikas ihanat!


Ymmi-koira piti seuraa vieressä, aina on jokin elukoista liki kun puuhailee ja pitäähän sitä sunnuntaina vähän loikoilla, vaikka ei itse niin malttanut.

Ja nyt olikin aika toitotella että Parolan aseman Rompetori on tulossa jälleen! 

Tästä pääsee tapahtumasivulle, jonne on tulossa paljon inspiraatiota tulevista myyjistä ja löydöistä, sillä vanhaa tavaraa, vintagea, antiikkia, mööbeliä ja vaikka mitä muuta aarretta on taas luvassa näillä kesämarkkinoilla. Laittakaa siis kalenteriin lauantai 8.6.19 klo 10-15, aivan mahtava päivä tuloillaan!

Mixing up new claypaint for the bedroom walls, soon I will show you what became of it! 

4 kommenttia:

 1. Satuin juuri Facebookissa huomaamaan ilmoituksen tapahtumasta, joten täytyy suunnata paikalle kun ei matkaakaan ole kuin joitain kilometrejä :)

  VastaaPoista
 2. OI jee! Onko kohta kaikki paikat varattu? Tuija

  VastaaPoista
 3. Amazing post with lots of informative and useful and amazing content. Well written and done!! Thanks for sharing keep posting.
  clipping path

  VastaaPoista
 4. aikaisempina vuosina olen missannut jokaikisen aseman tapahtuman, tänä vuonna nähdään 8. kesäkuuta!
  kirjattu kalenteriin :)
  hyvää pääsiäistä!

  kohtiblogin annika

  VastaaPoista