perjantai 23. marraskuuta 2018

Parasta ikinä


 Huomenna on jälleen upea päivä asemalla kun on Joulumarkkinoiden aika jälleen ja tuskin maltan odottaa! Omassa Säkki- ja heijastinkaupassa on toki säkkien ja rusettiheijastimien lisäksi vaikka mitä muuta tarjolla. Nimittäin niinkin laajasti laidasta toiseen että täältä löytää kunnon asenne-julisteita kultaisena tottakai, sekä naulakoita. 



Joskus se pitää vain sanoa juuri niin kuin se on, silloin kun jokin vähän on hetken hankalaa. Sen kun ääneen tokaisee niin johan helpottaa! Kun pitää sanoa että "vittu että on hankalaa" niin sanotaan se kultaisin kirjaimin ja kauniilla kaunolla. Näitä julisteita löytyy dramaattisen mustana sekä haalean vaaleanpunaisena 8/9 e. Myös joskus ihan kaikki on parasta ikinä joten sanotaan sekin julisteessa.



 Shaker-tyyliin sopivat naulakot sekä irtona myytävät shaker-naulakontapit pitävät kodin järjestyksessä upeasti. Rakenna vaikka koko seinän mittainen naulakko tai käytä näitä näpsäkän pituisia valmiita settejä, maalaa tai jätä puunsävyyn!


 Sekä rusetteja täältä löytyy, sellaisia näkyvän sorttisia tuonne pimeään aikaan. Heijastinrusetteja on jälleen kolmessa eri värissä sekä kahdessa eri mallissa.



Huomenna nähdään ja ihana on taas nähdä! Tapahtumasivulta täältä klik, löydät parkkipaikkavinkkejä, myyjäesittelyt ja avoinna olemme klo 11-16!

Tomorrow is time for our Christmas market again!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti