perjantai 31. heinäkuuta 2015

Vuokra-asunto tarjolla Nyt jotain aivan muuta hääpostauksien väliin, ja kiitos vielä hurjasti kaikista onnitteluista!

Meidän nykyiset vuokralaiset vartiotuvasta löysivät itselleen nyt oman ihanan taloprojektin vaikka ovat saaneet meidän hullua uurastusta katsella vierestä ja nyt siispä meiltä vapautuu kaksio. Asunto on pihan perällä hyvin rauhallisessa omassa pesässään vanhassa hirsisessä kaksoisvartiotuvassa ja kaipaa uusia asukkaita 1.9. alkaen.

Tässäpä näitä kuviakin vähän nurkista siltä ajalta kun sitä rempattiin ja rakennettiin Sormustin ja Sorkkarauta-kirjaan, tilaa on siis 78 neliötä, edullinen vuokra, joka huoneessa on tulisija ja kaveriksi niille on sähköpatterit. Eteinen, wc, keittiö, olohuone ja makuuhuone, eli iso 2 h+k. Etsimme luotettavaa vuokralaista jota ei pelota omakotitalo asuminen, jos siispä innostuit niin laita ihmeessä viestiä tuonne sähköpostiin joka löytyy oikealta sivupalkista. Lemmikit ovat tervetulleita ja pihassa on tilaa temmeltää!

Edit: Kiitos kaikille tiedustelijoille, talo on nyt löytänyt uudet asukkaat!

Ja vielä vinkkinä tämä viimeinen kuva, näin ihanan näköistä on jo siellä nykyisten vuokralaisten omassa pesässä, kävin vähän kuvaamassa itsekin kun sain lainata heidän ihanaa ruokailuhuonetta kuvauksiin. Taloprojektia pääsee seuraamaan Juli's blogissa jonne niin kannattaa mennä tuijottelemaan hirsitalon muodonmuutosta asumattomasta aivan upeaksi kodiksi.


Sorry, only finnish this time, have a relaxing weekend!

12 kommenttia:

 1. Vuokra-asunnolle ei ole tarvetta, mutta toteanpa vain, että tämän huoneen kuvista kirjassasi saimme innoituksen tapetoida lastenhuoneen seinät 50-luvun tietokirjojen sivuin (+ pari vanhaa romaania joukossa). Ja ai, että kun ihastelen "tapetteja" edelleen päivittäin. Samoin vieraat aina jaksavat ihmetellä ja kehua seiniä, Monet ovat luulleet niiden olevan valmista tapettia :) Kirjansivuseinät toimivat mainiosti kauniina taustana lasten värikkäälle sisustukselle eikä tarvi pelätä, jos joku vaikka sattuu piirtämään seinään (mitä ei ole vielä käynyt).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kuulla! :D Olen itsekin niin myyty kirjansivutapetille, niin halpa ja helppo ettei ole vertaista :)

   Poista
 2. Voi kauneutta ♡
  Ihailen kovasti teidän kotia, vuokrattavaa kotia ja uutta taloprojektin kotia. Jatkan ihastuneita huokailuja.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Toivottavasti sopivat vuokralaiset löytyy. Näissä huoneissa viihtyy varmasti. :)

  VastaaPoista
 4. Ooh! Muuttaisin tuonne välittömästi, jos olisin asunnoton ja teidän hoodeilla! :)

  VastaaPoista
 5. The idea is actually the same!
  I was so surprised!
  In fact, I have long thought, but did not say it!

  _________________________
  fifa-munzen and FIFA Münzen

  VastaaPoista
 6. Olisi kiva kuulla mitä teidän talollenne kuuluu kesän jälkeen. Oletteko ehtineet tehdä jotain remonttia? Onnea teille tuoreelle avioparille ja kaunis vuokrattava koti jollekin sitä tarvitsevalle.

  VastaaPoista
 7. Syötävän söötti tuo pönttis :)

  VastaaPoista
 8. Onko talonne vapautunut? Kyselee yksi toiveikas..

  VastaaPoista