lauantai 10. toukokuuta 2014

Tuokkonen DIY ja Tuunarin vuotta


Tuohi on yksi ehdottomia lempi-materiaaleja mitä vaan löytyy, isä opetti tekemään tuokkosia jo muutama vuosi sitten ja jotta ei taito unohtuisi, päätin tehdä niitä jälleen, mutta tällä kertaa pyrin sellaiseen jättikokoon. 

Tuohen paras irtoamis-aika ei ole vielä ihan käsillä mutta kyllä sitä tuohta saa valmiinakin eikä tarvitse alkaa puita kaatamaan, näihin tuokkosiin hankin sitä tuolta Domus Classicalta. Ohjeet näihin klassikko-askarteluihin löytyy nyt tämän viikonlopun Iltalehden Ilona-liitteestä, sieltä lehden välistä. Ja ovat muuten helppoja! Ei tarvitse hifistellä, tämä on sellaista yks-kaks-niks-naks rakentelua.

Tajusin sitten tässä samalla että johan näitä Tuunari-palstoja on tullut tehtyä jo vuosi! Tai itseasiassa, yli vuoden, mutta kuitenkin, joten teki mieli tehdä kollaasi. Aikas pläjäykseltä ne näyttävät näin yhteen koottuna, melkein joka palsta-juttu vieri vieressä, siinä on ollut DIY-ideoita poikineen. Vautsivau.


This weekend's DIY idea is how to make your own traditional birch bark boxes, check all the instructions from the Ilona-magazine.

I also realized that it has been a year already, actually over a year, of Tuunari-column ideas and instructions. And I just had to make a collage! It looks like quite the collection pulled together like this, wau, that is a whole lotta of ideas. And there's more to come!

11 kommenttia:

 1. Nämä sun DIY:t on aina niin kivan näköisiä! Harmi on, ettei näitä pääse itse tekemään ohjeiden puuttuessa. :( Omistaako ohjeet Iltalehti vai voisitko lehden myyntiajan umpeuduttua julkaista ohjeet vaikkapa jonkinlaisessa arkistossa?

  VastaaPoista
 2. Hurja määrö ideoita ja mahtavia sellaisia :)

  VastaaPoista
 3. Wau, onpas tuo tuohi vain erikoinen materiaali!
  Ja aivan mahtava kollaasi, täällä on kyllä tullut poikettua silloin tällöin kaikkea ihmeellistä ja ihanaa katsomassa :)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 4. Hieno ideavuosi! Onnellisia inspiraation hetkiä jatkossakin :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Mun pitäis testata. Thanks for the inspiration!

  VastaaPoista
 6. Hienoja! Samaa olisin kysellyt kuin Heidi yllä. Olispas mahtavaa, jos näitä ohjeita löytyisi jostain vaikka viiveelläkin kootusti. En ole ihan periaatteesta eläissäni ostanut iltapäivälehteä enkä ole edes upeiden ohjeidesi vuoksi viitsinyt tehdä poikkeusta.

  VastaaPoista
 7. Apua en kestä, niin ihana kollaasi! Oi jospa vaan ois aikaa harrastella DIY - juttuja enemmänkin :)

  VastaaPoista
 8. Oli todella kivaa tavata lauantaina :)
  Ja mahtava blogi sinulla, jään ehdottomasti linjoille :)

  VastaaPoista
 9. Wau! Kerrankin roppakaupalla tosi upeita DIY- Ideoita,joita voisin ihan oikeasti toteuttaa! Mutta onko ohjeiden saanti jälkikäteen mahdollista muuten kuin IPhonella? Mahtavaa, älä koskaan lopeta näiden julkaisemista!

  VastaaPoista